دوستان عزیزم! من علاقه زیادی به قوانین مورفی دارم گفتم با اجازه مدیر انجمن و اساتید و دوستان این تاپیک رو بزنم که همه بتونن از این قوانین استفاده کنن!
امیدوارم این تاپیک بمونه و دوستان با نظرات کارشناسشون هم کمک کنن و قوانین رو جمع آوری کنیم!
ادوارد مورفی یک متخصص بود که برای ناسا کار میکرد. پس از اونکه در انجام آزمایشی، یکی از تکنسینها سیمها رو اشتباهی وصل کرد و نتایج آزمایش غیر قابل استفاده شد، مورفی در حین عصبانیت در مورد اون گفت:اگر یک راه برای خراب کردن چیزی وجود داشته باشه، اون همون یه راه رو پیدا میکنه! و قوانینی بنیان نهاده شد که به قوانین مورفی معروفند.
قوانین مورفی زیادن ولی اونی که پایه همه شونه اینه: اگر یک حالت برای به فاجعه رسیدن کاری وجود داشته باشه، همون یک حالت اتفاق می افته.
قانون مورفی یک ضرب المثل عامیانه در فرهنگ غربی است که میگوید "همه چیز ذاتاً دچار خطا و دردسر میشد مگر اینکه برای درستی آن تلاشی شده باشد" یا "اگر قرار باشد چیزی خراب شود، میشود".
طبق این زبانزد همیشه همه چیزها در بدترین و نامناسبترین زمان به خطا میروند و کارها را لنگ میگذارند. معمولاً هنگامی که شخصی همواره بدشانسی میآورد او را شامل قانون مورفی مینامند.