تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشكل در بسته نشدن برنامه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 مشكل و راهنمایی در برنامه نویسی

با سلام من سوالات زيادي پرسيدم ولي كسي جوابي نداده اگه ميشه به اين سوالم جواب بدين
    من هروقت يه پروژه شروع ميكنم و او پروژه از چند فرم تشكيل ميشه بعد اينكه پروژه رو اجرا ميكنم يا حتي وقتي به فايل EXE تبديل ميكنم بعد از زدن زربدر برنامه ظاهرا بسته شده ( فرم مخفي ميشه ) ولي تو تسك مننجر كه ميرم هنوز بازه يا تو VB استاپ نميشه و وارد صفحه طراحي نميشه كسي ميدونه دليل اين جريان چيه و راه حل مشكل چيه؟
    من حتي از دستورات unload me و end استفاده كردم يعني يه باتن جدا هم تعريف كردم ولي مشكل حل نشد
    فقط وقتي از چند فرم تشكيل ميشه پروژه با اين مشكل برخورد ميكنم لطفا يكي راهنمايي كنه !!!
    Last edited by cnmeysam; 15-08-2011 at 02:58.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه نمونه این جا بذار ببین بقیه کاربران هم همین مشکل براشون پیش میاد یا نه.

3. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.reCoder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Binary Land

پيش فرض

در vb6 فکر کنم مربوط به باگی در یکی از کامپوننتهای OLE یا یه همچین چیزی باشه. یکی از activeX ها لود میشه و دیگه آنلود نمیشه!!! که باید به طور دستی اونو از حافظه آنلود کرد.
    بهتره اطلاعات بیشتری در مورد پروژتون بدید که بتونیم بهتر تصمیم بگیریم.

من هم برخی مواقع وقتی تو C++ نسخه 6 (همون قدیمیه) برنامه منویسم موقع build کردن کلا می ایسته. بعد از تحقیقاتی که انجام دادم دیدم که وقتی مسیر internal debugger بخوبی تنظیم نیست این اتفاق میافته. یعنی وقتی کامپایلر های مختلفی از شرکتهای مختلف مانند بورلند دلفی نصب میشه مسیر دیباگرها ( و حتی مسیر فالیهای include) تغییر یافته و مشکل ایجاد میشه.

5. این کاربر از Mr.reCoder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اين اتفاقيه كه واسم ميوفته چه وقتي برنامه به صورت EXE هست چه تو خود VB برنامه مخفي ميشه ولي بسته نميشه تو VB مجبور ميشم STOP بزنم تو حالت EXE مجبور ميشم برم تو TASKMANENGER از اونجا END TASK كنم برنامه رو اين رو فقط واسه تست UPLOAD كردم خوتون ببينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد اگه ميشه بگيد مشكل از كجاست و راه چاره چيه؟ تو هربرنامه اي كه مينويسم و چند فرم داره دقيقا همين مشكل هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن يه سوال ديگه چه جوري آدرس ديتابيس رو با كد نويسي به برنامه بدم آخه وقتي از قسمت DATABASENAME ديتا آدرس ميدم مجبورم ديتا بيس رو تو مسيري كه اونجا هست بذارم نميشه خودش تو مسير نصبش پيدا كنه مثلا فرقي نكه ديتا بيس تو درايو D باشه يا C ?
    Last edited by cnmeysam; 09-08-2011 at 06:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.reCoder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Binary Land

پيش فرض

سلام!
    اولا این برنامه (البته ببخشین ها) آماتورترین برنامه ای هست که دیدم. پسر ! چرا 10 فرم ساختی! حالا میخواستی کافی نت 100 کامپیوتر داشت!!! اون وقت 100 فرم میسازی!
    دوما (این دلیل بسته نشدن برنامه است!) چون شما تو روتین load برنامه به انواع فرمها (FormSystem ها) دسترسی داشتین! خوب معلومه برنامه همه ی فرما رو تو حافظه لود میکنه و دیگه نه تنها حافظه اشغال میشه! بلکه با این بنیان ضعیف تو VB6 خیلی مواقع برنامه میترکه!!
    سوما! حالا چرا VB 6 که مال قرن 1 میلادیه! خوب با وی بی یا سی شارپ دات نت بنویس!!!
    چهارما! چه طوری حالا برنامه رو موقع بسته شدن فرم اصلی پایان بدیم؟؟ من رفتم توی رویداد فرم آنلود(Unload) مربوط به فرم اصلی یه End نوشتم!! برنامه خوب شد:
    کد:

8. 2 کاربر از Mr.reCoder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کد زیر رو به کد های فرم اصلی تون اضافه کنید...!؟! :

کد:
    من که اضافه کردم درست شد... وقتی کارتون با یه فرم تموم میشه باید از حافظه خارجش کنید... تا این مشکلات پیش نیاد...!؟!

واسه خارج کردن یک شی از حافظه از Unload استفاده میشه... شما خاصیت Visible فرم رو 0 می کردید... و فرم مخفی میشد...!؟! (از حافظه خارج نمیشد...!؟!) و این مشکلات پیش می اومد...!؟!

واسه آدرس دهی از طریق کد هم می تونید از کد زیر تو رویداد Form_Load استفاده کنید...!؟! :

کد:
    system01 برای فرم FormSystem01 و system02 برای فرم FormSystem02 و الی آخر...

موفق باشید...!؟!

--ویرایش شد----------------------------

ببخشید جناب Mr.reCoder من پست شما رو ندیدم...!؟! (وقتی داشتم پست میدادم پست شما نبود...!؟! )

موفق باشید...!؟!
    Last edited by !Plus; 09-08-2011 at 12:43.

10. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام!
    اولا این برنامه (البته ببخشین ها) آماتورترین برنامه ای هست که دیدم. پسر ! چرا 10 فرم ساختی! حالا میخواستی کافی نت 100 کامپیوتر داشت!!! اون وقت 100 فرم میسازی!
    دوما (این دلیل بسته نشدن برنامه است!) چون شما تو روتین load برنامه به انواع فرمها (FormSystem ها) دسترسی داشتین! خوب معلومه برنامه همه ی فرما رو تو حافظه لود میکنه و دیگه نه تنها حافظه اشغال میشه! بلکه با این بنیان ضعیف تو VB6 خیلی مواقع برنامه میترکه!!
    سوما! حالا چرا VB 6 که مال قرن 1 میلادیه! خوب با وی بی یا سی شارپ دات نت بنویس!!!
    چهارما! چه طوری حالا برنامه رو موقع بسته شدن فرم اصلی پایان بدیم؟؟ من رفتم توی رویداد فرم آنلود(Unload) مربوط به فرم اصلی یه End نوشتم!! برنامه خوب شد:

کد:
    کد:

سلام معذت آخه من تازه کارم در مورد VB6 آخه هنوز تو دانشگاه های ما VB6 تدریس میشه متاسفانه میشه بگین خوب جای باز کردن این همه فرم باید چیکار میکردم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم آخه وقتی از تب استفاده میکنم میگه تعداد آیتمهای برنامه از 255 بیشتر شده راه دیگه ای به ذهنم نرسید میشه راه حلش رو بهم بگین که چه جوری اینهمه فرم باز نکنم تا هر تعداد سیستم که بود مشکلی پیش نیاد؟
    Last edited by cnmeysam; 12-08-2011 at 04:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ کجا رفتین پس؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام 2 تا سوال داشتم میشه بگین واسه اینکه واسه برنامم اینهمه فرم نسازم چیکار کنم ( یعنی وقتی برنامه یه فرم رو به تعداد زیاد میخواد و باید اون فرم ظاهرن مثل قبلی باشه ولی یه فرم جدید با دیتا بیس جدید باشه چیکار باید کرد ) منظورم تو همین برنامه مدیریت کافی نت که گذاشتمه و سوال 2 چیکار کنم که وقتی فرم رو فول اسکرین یا ماکزیمایز میکنم فرمم بهم نریزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirxbest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1-میتونی از کامپوننت tab control استفاده کنی و مجبور نیستی از چند فرم استفاده کنی.
    روشهای دیگه ای هم هست مثل استفاده از picture box که زیاد منطقی نیست.
    2-وایه اینکه فرمت به هم نریزه باید از کامپوننت ثautosize استفاده کنی که تو نت بگردی پیدا میکنی.
    خواستی بگو آپلود کنم.
    موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •