تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: کاهش سرعت سیستم و وقفه و تیک در صدای سیستم

داره خودمونی میشه dez.fuli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 کاهش سرعت سیستم و وقفه و تیک در صدای سیستم

سلام.
    چند وقتی هست که موقعی که کاری مازاد بر پخش موسیقی با سیستم انجام میدم: (مثلا هنگام استفاده از فایرفاکس و یا کار با pdf و استفاده از acrobat reader یا هر کار دیگری از این قبیل) اجرای آهنگ تیک داره یا کلا خیلی صاف پخش نمیشه. هیچ تغییر سخت افزاری تو سیستم ندادم و قبلا هیچ مشکلی با همین سیستم نداشتم.
    باید بگم به نظرم سرعت اجرای برنامه ها هم کمتر شده!
    برنامه هایی هم که استفاده می کنم همون هایی هست که قبلا استفاده میکردم. چیز جدیدی ندارم که احتمال بدم مشکل از اونه.
    میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست؟
    با تشکر...

2. این کاربر از dez.fuli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

13

احتمال میدم مشکل از media player باشه چونکه همون آهنگ رو وقتی با KMPlayer پخش میکنم هیچ مشکلی حین پخش آهنگ وجود نداره.

پروفشنال Dariushtanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

احتمال قوی CPU (احتمالا به دلیل وجود ویروس)داره کم میاره.در این به حالت Task Manager برید و در سربرگ Processes
    ببینید کدام پروسه داره CPU زیاد و بی‌دلیل مصرف میکنه و اعلام کنید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

احتمال قوی CPU (احتمالا به دلیل وجود ویروس)داره کم میاره.در این به حالت Task Manager برید و در سربرگ Processes
    ببینید کدام پروسه داره CPU زیاد و بی‌دلیل مصرف میکنه و اعلام کنید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم
    در شرایط عادی سیستم و فقط با فعال بودن firefox :
    CPU usage=10-18%
    Physical Memory=60-65%

در ضمن Avast internet security روی سیستمم نصب هستش و مرتب هم آپدیتش میکنم. (روزی دوبار)

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگرداخل تسک منیجربرنامه ای به اون صوزت cpu شما رو اشغال نکرده باشه و سیستمتونم ویروس نداشته باشه به وسیله یک برنامه رجیستری سیستم خودتون مرتب کنید برنامه win7codecs روی سیستم خودتون نصب کنید درایور کارت صوتی خودتونم پاک کنید و ازنوع نصب کنیدحتما آپدیت باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در شرایط گیر کردن Task manager بگیرید و نه در حالت عادی.یکبار بطور کامل درایو ویندوز را ویروس‌یابی کنید.از برنامه Windows 7 Manager هم برای رفع مشکلات جانبی می‌تونید بهره بگیرید.
    Last edited by Dariushtanha; 06-08-2011 at 16:36.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اشکال از خود مدیاپلیر ویندوز نمی تونه باشه؟ چونکه عرض کردم با KMPlayer مشکلی ندارم و تیک صدا از بین میره!

در ضمن در اوج کار سیستم :
    CPU usage=75-90%
    physical memory=75-98%

از windows 7 codec هم با تنظیمات پیش فرضش و بدون هیچگونه دستکاری در تنظیماتش استفاده میکنم. در ضمن از برنامه tuneup utilities 2011 هم استفاده میکنم. الانم رفتم برای ویروس یابی ولی فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه بازم اطاعت میشه ویروس یابی میکنم و نتیجه رو عرض می کنم.
    Last edited by dez.fuli; 06-08-2011 at 16:47.

9. این کاربر از dez.fuli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان اشکال از خود مدیاپلیر ویندوز نمی تونه باشه؟ چونکه عرض کردم با KMPlayer مشکلی ندارم و تیک صدا از بین میره!

در ضمن در اوج کار سیستم :
    CPU usage=75-90%
    physical memory=75-98%

از windows 7 codec هم با تنظیمات پیش فرضش و بدون هیچگونه دستکاری در تنظیماتش استفاده میکنم. در ضمن از برنامه tuneup utilities 2011 هم استفاده میکنم. الانم رفتم برای ویروس یابی ولی فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه بازم اطاعت میشه ویروس یابی میکنم و نتیجه رو عرض می کنم.
    اگه منظورتون از اوج کار همون شرایط گیر کردنه باید ببینید کدام پروسه ها چه مقدار از CPU را استفاده می‌کنن و آیا مصرف غیر عادی صورت می‌گیره یا خیر.و اما در مورد اینکه مشکل از Windows Media Player باشه باید بگم که بطور مستقیم خیلی بعیده که از این باشه. مگر فایل صوتی شما خاص باشه یا...راستی درایو ویندوز و درایوی که فایلهای
    صوتی شما از اونجا دارن اجرا میشن را Defrag کنید.

11. این کاربر از Dariushtanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب یه ویروس یابی کامل انجام دادم و هیچ موردی پیدا نشد. سیستم از این لحاظ مشکلی نداره!

تاريخ عضويت
    May 2009

13

یه چیزی که چند لحظه پیش متوجه شدم اینه که مشکل مدیا پلیر با فایلهاییه که کیفیت اونها 128kbit یا پایینتره! در شرایطی که یه فایل 320kbit باهاش پخش کنم مشکلی نداره و کاملا صاف و بدون هر گونه صدای تاخیری یا تیک اونو پخش میکنه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •