تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: تنها 100 سال دیگر فرصت دارید / زمین را ترک کنید!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض تنها 100 سال دیگر فرصت دارید / زمین را ترک کنید!

هشدار جدید "هاوکینگ" :
    "وقتش رسیده که زمین را ترک کنیم" این هشداری است که یکی از مشهورترین فیزیکدانان جهان "استفان هاوکینگ" خطاب به انسانها می گوید تا نسل آنها را از خطر نابودی نجات دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، استفان هاوکینگ در مصاحبه ای با وب سایت BigThink به انسانها هشدار داده که آینده دراز مدت زمین و ساکنانش در فضای خارج از این سیاره است.
    وی گفت: "چند هزار سال یا چند میلیون سال دیگر را فراموش کنید، خطر نابودی طی صد سال آینده انسان را تهدید می کند زیرا تا چند صد سال دیگر جلوگیری از وقوع فجایع انسانی بر روی زمین غیر ممکن خواهد شد. نسل انسان نباید تمامی آینده خود را بر روی این سیاره سرمایه گذاری کند."
    "من می توانم خطر بزرگی را ببینم که نسل بشر را تهدید می کند. در گذشته بقای نسل بشر بارها به خطر افتاده است، فاجعه موشکی کوبایی ها در سال 1963 یکی از این دفعات بوده است. تناوب دفعات وقوع چنین حوادثی در آینده رو به افزایش گذاشته است."
    "اما من خوشبینم در صورتی که بتوانیم تا دو قرن دیگر از بروز چنین فجایعی جلوگیری کنیم، نسل ما با گسترش یافتن در فضا ایمن خواهد ماند."
    رفتن به سیاره ای دیگر صرف نظر از مهاجرت و اقامت انسان در آن سیاره به تنهایی آغاز چالشی بزرگ است. به گفته "کاترین فریز" از دانشگاه میشیگان نزدیکترین ستاره به زمین ستاره "پروکسیما-قنطورس" است که 4.2 سال نوری از زمین فاصله دارد. این به آن معنی است که در صورتی که بتوانیم با سرعت نور حرکت کنیم، 4.2 سال دیگر به آنجا خواهیم رسید که با احتساب پیشرفته ترین علوم راکتی که در حال حاضر در اختیار بشر است، انسان می تواند تا 50 هزار سال دیگر به این ستاره برسد.
    هاوکینگ می گوید:" باید سرعت عمل به خرج داد زیرا امکان جلوگیری از فجایع بشری تا دو قرن دیگر از بین خواهد رفت و تنها فرصت باقی مانده برای بقای طولانی مدت انسان، ترک زمین و پخش شدن در فضا است. ما در صد سال گذشته پیشرفتهای قابل توجهی داشته ایم و اگر بخواهیم صد سال آینده نیز به این پیشرفتها ادامه دهیم، باید زمین را ترک کنیم."

این اولین باری نیست که هاوکینگ درباره سرنوشت ناگواری که در انتظار انسان است هشدار می دهد. وی در سال 2006 اعلام کردن زمین به شدت در خطر نابودی قرار دارد و به تازگی در این باره بسیار سخن می گوید.
    وی در ماه آوریل از خطر ارتباط با بیگانگان فضایی سخن گفت و اعلام کرد این موجودات قطعا وجود دارند و انسان باید به هر قیمتی از برقراری ارتباط با آنها پرهیز کند.
    وی می گوید: "در مغز ریاضیدان من، اعداد به تنهایی می توانند درباره وجود بیگانگان فضایی استدلال کنند. چالش اصلی کشف این است که این موجودات چه شکلی دارند."
    وی سئوال خود را با گفتن اینکه احتمالا این موجودات با حیات میکروبی یا جانداران ساده برابری می کنند، پاسخ می دهد. گونه ای از حیات که در تقریبا در تمامی تاریخ حیات زمین وجود داشته و به گفته هاوکینگ می تواند انسان را با خطری بزرگ مواجه کند.
    وی در ماه می اعلام کرد باور دارد انسان می تواند میلیونها سال به سوی آینده سفر کرده و سیاره تخریب شده خود را بازسازی و احیا کند. در صورتی که بتوان فضاپیماهایی ساخت که سریعتر از سرعت نور پرواز می کنند، یک روز بر روی عرشه چنین کشتی برابر یک سال بر روی زمین خواهد بود، این به آن دلیل است که طبق گفته انیشتن با شتاب گرفتن اجسام در فضا حرکت زمانی که آنها را احاطه کرده کند می شود.
    وی می گوید: "روزگاری سخن گفتن از سفر در زمان جرم به حساب می آمد و من برای اینکه مورد هجوم منتقدان قرار نگیرم از سخن گفتن درباره این موضوع اجتناب می کردم. اما این روزها دیگر برایم اهمیتی ندارد."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

ای بابا! این هاوکینگم دیگه کشت خودشو! جدیدا هی میخواد خودشو تیتر رسانه ها کنه!

4. 6 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اخه هاوکینگ اینقدر مشهور هست که این حرف شما حتی زره ای به اندازه فوتون واقعیت نداشته باشه.
    وقتی شخصی مث هاوکینگ میاد همچین حرفی چطور ما میتونیم به همین راحتی حرفهاشو رد کنه بشر قبلا نظرات گالیله رو رد کرده فک کنم دیگه نخوان تاریخ رو تکرار کنن.
    مطمئنا خبرهایی هست از جنس خبرهای بد.حتی اگه صحبت های هاوکینگ هم واقعیت نداشته باشه باز سعی در رسیدن به اون حد از تکنولوژی و پیشرفت به نفع انسانهاست

6. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از منبع خبر مطمئن نیستم ولی خوب دیگه هاوکینگم مریض هست و شرایط روحی و روانیشو باید در نظر گرفت...

8. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ای آقا...مث اینکه ناف این بابا رو با دادن خبر بد بریدن...!
    خو عزیز دل کجا بریمم؟! پروکسیما؟ چشم میریم؟! خب شما میگی با چی بریم زود برسیم؟!!!
    عجــــبا!
    این بنده خدا هم رسما قات زده دیگه...خدا شفاش بده!

10. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اخه هاوکینگ اینقدر مشهور هست که این حرف شما حتی زره ای به اندازه فوتون واقعیت نداشته باشه.
    درسته که مشهوره ولی چون مَثَل "از دل برود هر آنکه از دیده(رسانه!) رود" تو غرب برقراره، کسی که هر روز رو رسانه ها باشه مشهوریتش حفظ میشه برای عوام!
    وگرنه این همه دانشمند مشهور داریم که تو سکوت دارن کارشون رو میکنن و خیلی از مردم عادی هم نمیشناسنشون... ولی اگه همینا هم هر روز به یه بهانه ای پاشن بیان مصاحبه کنن(یه روز بگن خدا نیست! یه روز بگن زمین در خطره! یه روز بگن آدم فضاییا بدن! و ...) خوب معلومه اینا هم مشهور و مشهور تر میشن..

جناب هاوکنیگ سوای احترامی که من براش قائلم، مثل اینکه دوست داره هر روز سر زبونا باشه
    به نظر شما این حرف حتی ذره ای به اندازه ی فوتون واقعیت نداره؟!

12. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از منبع خبر مطمئن نیستم ولی خوب دیگه هاوکینگم مریض هست و شرایط روحی و روانیشو باید در نظر گرفت...
    البته من کاری به پیش بینی و صحبت ایشون ندارم
    ولی با این که به گفته شما مریض هستن ولی بهتر از خیلی انسان ها که سالم هستن فکر میکنن
    مریضی این فرد هم یک مشکل عصبی است نه عقلی که شما سریعا صحبتشون رو به مشکلشون ربط میدی

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وقتی ایشون سیاه چاله ها رو کشف کرد قبلش کی باورش می شد چنین پدیده های هولناک و عظیمی وجود دارند

16. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

یک سوال:
    ما(یعنی من و تو)100ساله دیگه کجاییم؟
    بهشت یا جهنم یا زمین؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته من کاری به پیش بینی و صحبت ایشون ندارم
    ولی با این که به گفته شما مریض هستن ولی بهتر از خیلی انسان ها که سالم هستن فکر میکنن
    مریضی این فرد هم یک مشکل عصبی است نه عقلی که شما سریعا صحبتشون رو به مشکلشون ربط میدی
    نه منظور منو درست متوجه نشدید
    هاوکینگ یکی از دانشمندان محبوب من هست (حتی فارغ از این شگفتی که با چنین وضعی به اینجا رسیده)

من ازین جهت گفتم مریض اشاره به شرایط روحی و شرایطی هست که هاوکینگ داره باهاش زندگی میکنه، شرایطی که هر لحظه بدتر میشه. من بعضی بدبینی ها و شیطنت های هاوکینگ رو به پای اوضاعی که داره میذارم. اونم یه انسانه و همه ی زندگیش فیزیک نیست، شرایطی که از جوانی گرفتارش کرده در دیدگاه مثبت یا منفی، خوش بینی یا بدبینیش کاملا موثر بوده...هاوکینگ آدم فوق العاده و شگفت انگیزی هست ولی باعث نمیشه که نتونیم اوضاع روحی و روانیشو در نظر نگیریم.

بهرحال اگه دوستان حوصله داشتن منبع خبر رو هم چک کنن، به خبرگذاری مهر در سایر زمینه ها هم اعتبار نداره چه برسه به علم

19. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •