تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: تویوتا آریون یا هیوندای سوناتا 2011

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض تویوتا آریون یا هیوندای سوناتا 2011

سلام به همه ی دوستان.با توجه به دوخودروی گفته شده و بررسی های انجام شده خودروی سوناتا برتری خودش رو بدست آورده.اما باور من این هست که تویوتا خودرویی خیلی بهتر از سوناتاست و دلایلم کیفیت بهتر و دوام بیشتر قطعات هست اما در مقابل زیبایی به روز بودن توجیهی برای تویوتا ندارم.
    یکی از این دوخودرو (سوناتا بیشتر) قرار است به زودی خریداری شود.لطفا در این ضمینه کمی بیشتر راهنمایی کنید در غیر این صورت دفاع از تویوتا کاملا غیر منطقی و تعصبیست.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام

هیوندای سوناتا خودروی پر فراز و نشیب هیوندای هست که طی 5 سال 3 بار فیس لیفت شد و در نهایت در سال 2011
    سوناتا با خودرویی کاملا جدید وارد بازار شد.طراحی بسیار زیبا جذاب و خیره کننده این خودرو ( هم نمای بیرونی و هم نمای داخلی) باعث شد تا حتی آزرا-کمری-کورولا-مزدا3 جدید رو به راحتی کنار بزنه و رقیب جدی محسوب بشه.
    موتور 4سیلندر با حجم 2400 CC شاید برای سوناتا 2011 با اون عظمت کم باشه اما مناسبه.
    سوناتا 2011 از نظر امکانات و ایمنی چیزی کم نداره و کامل هست و فعلا تا قبل از ورود آزرا 2012 میتونه هنر نمایی کنه.

امکانات هیوندای سوناتا 2011 :

فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم در عمق و ارتفاع - شیشه های برقی - سیستم ضد قفل ترمز ABS - مه شکن جلو - کروز کنترل - سنسور پارک عقب - سیستم مدیریت پیمایش- تنظیم گودی کمر صندلی راننده - شیشه های مجهز به سیستم کنترل اشعه خورشید - سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، با شش اسپیکر، بلوتوت، پورت USB، AUX و iPod - آینه الکتروکرومیک -پشت سری های فعال

رینگ آلیاژی 18 اینچی - ایربگ های کامل - سیستم نویگیشن - سقف پانوراما - سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه - کلید هوشمند + استارت دکمه ای - روشنایی خودکار چراغها - چراغ زنون - جلوپنجره کروم - آینه های تاشو برقی با راهنما - اهرم تعویض دنده پشت فرمان - حافظه برای آینه های جانبی و صندلی راننده - سیستم کنترل پایداری ESP - دستگیره بیرون و داخل با پوشش کروم - سنسور باران - دوربین دید عقب - صندلی برقی راننده و سرنشین جلو - پوشش چرم

تویوتا آریون

تویوتا آریون طرح محافظ کارانه شرکت تویوتا بود میشه گفت نسل پیشرفته کمری اما نه در حدی که موفقتر باشه.
    این خودرو در سال 2006 برای بازار های آمریکا تولید شد و کم کم به سایر نقاط جهان فرستاده شد.
    خودرویی موفق بود به دلیل خانوادگی بودنش جاداری ایمنی قدرت و هندلینگ خوب.
    موتور 6 سیلندر با حجم 3500 CC و 268 اسب بخار قدرت کاملا مناسب هست برای آریون.

امکانات تویوتا آریون

رینگ 17 - EBD- برف پاک کن تطبیقی تناوبی - کمربند تطبیقی - تهویه هوای عقب - ایربگ برای سرنشینان جلو - آنتن شیشه ای عقب ضد نویز - CD & MP3 Player با 6 اسپیکر - دزدگیر موتور با قفل حرکت - کنسول میانی چرم - محل قرادادن صندلی بچه کاملاً ایمنی - جاسیگاری و فندک با چراغ - دستگیره های کرومی - سپر رنگی - ساعت دیجیتال - دو عدد اگزوز - کنترل دود اگزوز - کف پوش حصیری - مه شکن - چراغ مطالعه - در بازکن باک و صندوق - بخاری - نشانگر دمای هوای بیرون - فرمان هیدرولیک - شیشه بالابر برقی- ضد مه شیشه عقب - فرمان تلسکوپی - سیستم ضد سرقت - سیستم اتوماتیک خاموش شدن چراغ ها -

ABS - بلوتوث - کروز کنترل- سنسور پر شدن باک - سنسور پارک عقب - تهویه هوای اتوماتیک - تنظیم چراغ اتوماتیک - سنسورهای جلو و کناره - صندلی سرنشینان جلو برقی - آفتابگیر عقب برقی - شیشه شور چراغ جلو - سیستم ورود هوشمند و دکمه استارت - VSC - داشبورد طرح چوب - لامپ زنون - فرمان و دنده چرمی - ایربگ پرده ای + جانبی - تودوزی چرم - سان روف تاشو - چراغ مطالعه عقب - تنظیم هوا در عقب - باله عقب - مانیتور، نویگیشن، دوربین عقب

نتیجه با توجه به تجربه خودم :
    هیوندای سوناتا خودرویی کاملا جدید و از نظر زیبایی و طراحیش بسیار خوب عمل کرده امکانات و ایمنی مناسبی داره
    رانندگی باهاش خیلی خوبه مصرف سوخت مناسبی داره و کلا خودرویی هست که همه میپسندند.

تویوتا آریون ( موجود در بازار ایران ) طرح 2009 تویوتا بوده.آریون هم از نظر نمای بیرونی خودرویی شیک و زیبا هست
    ( نه در حد سوناتا 2011 ) و بزرگترین عیبش نمای داخلیش هست که وقتی میشینی پشت فرمان انگار تو کمری نشستی
    طرح داخلی آریون خیلی شبیه به کمری هست که باید تغییرات بیشتری ایجاد میشد.
    آریون برای رانندگی بیرون شهر فوق العاده راحت و نرم حتی بهتر از سوناتا 2011 هست.
    موتور قوی و پر شتابی داره و از این نظر نمره بیشتری نسبت به سوناتا میگیره همچنین مصرف سوختش که با وجود
    6 سیلندر بودن و 3500 CC حجم موتور مناسب هست ( 11 لیتر در 100 کیلومتر)

در مورد خدمات پس از فروش و گارانتی و قطعات تویوتا به راحتی برتری خودش رو نشون داده.
    جادار بودن آریون نسبت به سوناتا 2011 به راحتی مشخص هست به خصوص برای سرنشینان عقب.
    عملکرد سیستم ترمز سوناتا 2011 بهتر از آریون یوده در حد شاید 5 درصد.

نتیجه کلی:
    مهندسین هیوندای هرچه در سر داشتن روی سوناتا 2011 پیاده کردن و خودرویی عالی ساختن
    که همه جوره جوابگوی خریدار هست و نمره بیشتری رو میگیره نه در حدی که اگر کسی آریون رو خواست انتخاب کنه منصرف بشه.
    موفق باشید

3. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تشکر . با این تفاسیر سوناتا میتونه بهتر باشه چون در حال حاظر بحث ظاهر ماشین ها خیلی مطرح تر از باطنشون شده.
    داخل سوناتا واقعا زیباست هرچند که من ظاهر آریون رو بیشتر میپسندم.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تشکر . با این تفاسیر سوناتا میتونه بهتر باشه چون در حال حاظر بحث ظاهر ماشین ها خیلی مطرح تر از باطنشون شده.
    داخل سوناتا واقعا زیباست هرچند که من ظاهر آریون رو بیشتر میپسندم.
    درسته اما افرادی که اینجوری بخوان فکر کنن و ماشین بخرن سخت در اشتباهن.

6. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاملا ! فعلا که من اکثر آدمایی که حتی از نظر فنی هم قوی هستن میبینم ظاهر بین شدن چون اینجوری فکر میکنن که هرچی ظاهر ماشین جدیدترو جذاب تر باشه کلاس کارشون بالاتره.فنی هم هرچی میخواد باشه مهم نیست !!!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یادمه یه بار جایی خونده بودم که کارشناسای خودرو چنتا انتقاد اساسی از ظاهر هیوندای سوناتا 2011 کرده بودن!
    یه جورایی به نظرم به حق بوده!
    گفته بودن یه اینجور طراحی ای به خصوص قسمت جلو پنجره ی ماشین کاملا به فیلمای تخیلی و فضایی شبیه شده که این سبک طراحی بیشتر مورد پسند مردم خاورمیانه س!الان میبینم کاملا درست گفتن!
    نه با دیدن این تاپیک و مشاوره که زیاد شدن این ماشین توو خیابونا!
    بگذریم!
    دیگه همه میدونیم قیمت 60 میلیونو اندی واسه این ماشین واقعا بیخود و الکیه!
    باز ماشینی مثل آریون چرا که مطمئنا کیفیت ساخت محصولات تویوتا یه سر و گردن بالاتر از هیونداس!
    ضمن اینکه این ماشین به لحاظ فنی و قدرت موتور عالیه!
    میشه آریون رو بردار کوچیکتر کمری دونست(خودرویی که هنوزم که هنوزه به عنوان یکی از خودروهای مطرحه بازاره)!
    مقایسه ی هیوندای کره ای با تویوتای ژاپنی خیلی درست نیس...

9. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یادمه یه بار جایی خونده بودم که کارشناسای خودرو چنتا انتقاد اساسی از ظاهر هیوندای سوناتا 2011 کرده بودن!
    یه جورایی به نظرم به حق بوده!
    گفته بودن یه اینجور طراحی ای به خصوص قسمت جلو پنجره ی ماشین کاملا به فیلمای تخیلی و فضایی شبیه شده که این سبک طراحی بیشتر مورد پسند مردم خاورمیانه س!الان میبینم کاملا درست گفتن!
    نه با دیدن این تاپیک و مشاوره که زیاد شدن این ماشین توو خیابونا!
    بگذریم!
    دیگه همه میدونیم قیمت 60 میلیونو اندی واسه این ماشین واقعا بیخود و الکیه!
    باز ماشینی مثل آریون چرا که مطمئنا کیفیت ساخت محصولات تویوتا یه سر و گردن بالاتر از هیونداس!
    ضمن اینکه این ماشین به لحاظ فنی و قدرت موتور عالیه!
    میشه آریون رو بردار کوچیکتر کمری دونست(خودرویی که هنوزم که هنوزه به عنوان یکی از خودروهای مطرحه بازاره)!
    مقایسه ی هیوندای کره ای با تویوتای ژاپنی خیلی درست نیس...
    1.دوست من هیچکدام از خودروهای وارداتی در ایران قیمتش مناسب نیست و چاره ای هم نیست
    خصوصا در مورد مرسدس و BMW که واقعا رفته قیمت ها رو فضا

2.درست بر عکس کمری رو برادر کوچک آریون میدونند.

3.باید خود خودروها و مشخصات فنی و ........ نزدیک به هم باشه و اصلا کاری به این نداره که خودرو برای
    کدوم کمپانی یا کشور باشه.
    مثال: هیوندای سنتنیال رو با لکسوس LS460 یا مرسدس CLS مقایسه میکنند و برند و کشور سازنده
    مهم نیست.مبنای مقایسه نزدیک بودن مشخصات 2 خودرو به همدیگر هست.

موفق باشید

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

١ - معلومه كه قيمت هيچ كدوم از خودروهاى وارداتى مناسب نيست ولى بين همين نامناسبا نسبتا مناسب هم پيدا ميشه!
    بد و بدتر منظورمه!
    قيمت ٦٢ ميليونى كاملا كاذب ، غيرواقعى و شكننده س!
    مطمئنم دست دوم اين ماشين افت قيمت زيادى داره!
    پاى صحبت هيوندا سوارها كه بشينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد.
    خودروهايى كه استهلاك بالايى دارن و البته قيمت كاملا نامناسبشون باعث ميشه هميشه نسبت به هيونداى كره اى انتقاد بشه...
    ٢ - چه حسين قلى چه قلى حسين!اصلا موضوع بحث چيز ديگه ايه...
    ٣ - اتفاقا اون برند و كشور سازنده س كه حرف اول رو ميزنه كه اگه اينطور نبود خودرويى به غير از تويوتاى ژاپنى خودروى هرساله امريكا ميشد!
    شمردن و مقايسه ى امكانات يه قسمته ، كيفيت ساخت و طراحى يه قسمت ديگه!
    اصلا نميدونم چرا وارد بحثى شدم كه از اول جوابش معلومه!
    ---
    دوست من pourya-pc شما همون سوناتا رو بگير...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 07-08-2011 at 22:25.

13. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

١ - معلومه كه قيمت هيچ كدوم از خودروهاى وارداتى مناسب نيست ولى بين همين نامناسبا نسبتا مناسب هم پيدا ميشه!
    بد و بدتر منظورمه!
    قيمت ٦٢ ميليونى كاملا كاذب ، غيرواقعى و شكننده س!
    مطمئنم دست دوم اين ماشين افت قيمت زيادى داره!
    پاى صحبت هيوندا سوارها كه بشينيد بهتر متوجه منظورم ميشيد.
    خودروهايى كه استهلاك بالايى دارن و البته قيمت كاملا نامناسبشون باعث ميشه هميشه نسبت به هيونداى كره اى انتقاد بشه...
    ٢ - چه حسين قلى چه قلى حسين!اصلا موضوع بحث چيز ديگه ايه...
    ٣ - اتفاقا اون برند و كشور سازنده س كه حرف اول رو ميزنه كه اگه اينطور نبود خودرويى به غير از تويوتاى ژاپنى خودروى هرساله امريكا ميشد!
    شمردن و مقايسه ى امكانات يه قسمته ، كيفيت ساخت و طراحى يه قسمت ديگه!
    اصلا نميدونم چرا وارد بحثى شدم كه از اول جوابش معلومه!
    ---
    دوست من pourya-pc شما همون سوناتا رو بگير...
    دوست من بدونید الان خودروهای کره ای با پیشرفت چشمگیری که دارن فعلا بازار خودروهای خارجی
    ایران رو در دست گرفتن من تا حالا نشنیدم کسی از استهلاک این خودروها انتقاد کرده باشه
    چون تو کم استهلاک بودن برند دوم هستن در کشور.

اول شدن تو بازار خودروی آمریکا زمانی کار ژاپنی ها بود که پارسال فورد و شورولت جایگزین شدن.
    ژاپنی ها هم مثل آلمانی ها از زمانی که نذاشتن محصولاتشون به طور کسترده وارد ایران بشه
    بازار ایران رو واگذار کردن.

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم فکر میکنم خودروهای کره ایی پر استهلاک هستن و به شخصه هم دیدم ، خودروهای کره ایی بد فروش و پر هزینه هستن ، یک سوناتای 2010 که 30 هزار تا کار کرده بود سوار شدم ، دل و روده ماشین ریخته بود بیرون ، همه جاش صدا میکرد ، محصولات کره ایی فقط به ظاهر اهمیت میدن و امکانات ، درست برعکس ژاپنی ها !!! موفق هم بودن چون وقتی از خودرویی رونمایی میشه اولین چیز ظاهر هست و بحثی توش نیست .
    من از ظاهر بیرونی سوناتا 11 اصلا خوشم نمیاد ، بسیار ناشیانه طراحی شده و مخصوصا چراغهای جلو !!! سعی شده خاص باشه اما هیوندای فراموش کرده که جذابیت در ظاهر خودرو مهم تر از طراحی و نو آوریست.
    یک مثال میزنم ، بی ام دبلیو ام سه رو ببینید ! با چراغ های ساده و جذابی که داره سالهاست داره تولید میشه و بهترین طراحی جلو رو در 4 سال متوالی از 2006 تا کنون نصیب خودش کرده.هنوز هم با همون شکل تولید میشه چون محبوبه.
    آقا مجتبی من برای خودم نمیخوام خرید کنم ، یکی از فامیل ها میخوان بخرن که من نتونستم توجیه کنم آریون برتر از سوناتاست.موتوری که مشخصه اما ظاهر ... متاسفانه خیلی ها ظاهر سوناتا رو میپسندن !

17. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •