سلام اساتید عزیز بین این دو مدل از گوشی دو دل هستم به نظر شما کدوم بهتره؟لطفا با ذکر دلیل!
حدود 200 میخوام پول بدم!
سلام اساتید عزیز بین این دو مدل از گوشی دو دل هستم به نظر شما کدوم بهتره؟لطفا با ذکر دلیل!
حدود 200 میخوام پول بدم!
سلام..
x8 بهتر هست.
چون وضوح ال سی دی بیشتری داره در نتیجه بازی های بیشتری رو اجرا میکنه.
در ضمن چیپ گرافیکی هم داره که بتونه اکثر بازی های hd رو اجرا کنه.
تنها برتری mini داشتن نسخه 2.2 اندروید هست .x8 2.1 هست.
البته در ساپورت تفاوتی نداره.
در ضمن رام های کاستوم تا 2.3 برای x8 موجود هست پست اون برتری رو هم نمیشه زیاد حساب کرد...
من x8 داشتم گوشی فوق العاده ای هست. از خریدش پشیمون نمیشم. حداقل من باهاش هیچ مشکلی نداشتم از همه چیش هم راضی بودم
از همه ممنون میرم برای خرید x8
عزیز galaxy mini s5570 خیلی سر تر بود اشتباه کردی اساسی
میشه بگی چه برتری هایی داره
به نظر من Samsung Galaxy Mini S5570 از همه لحاظ سرتره
اگر گوشی را به خاطر گیم و فیلم برداری و عکاسی نخوای خیلی خوبه (ملاک انتخاب گوشی در ایران این سه تا هستن طرف یه موبایل خریده فکر میکنه باید باهاش عکاسی حرفه ای کنه نمی دونم فیلم برداری کنه یا کلوب گیم راه اندازی کنه)
ولی دوستان همش میگن x8
خب x8 اولا خیلی کلفته شبیه اجر
بعد از اینکه خریدی 100 تا مکافات داره - root اشو باید راه بندازی - upgrade کنی ، فایل منجر بریزی - گوشی را 100 بار ریستارت کنی خاموش روشن کنی و خلاصه پدر گوشی را در بیاری تا ازش استفاده کنی
نمی دونم بلوتوثش کار نمی کنه و ... باید اپگرید کنی
من همیجا به شرکت اریکسون میگم . مردک اگر بلوتوث گوشیت بخاطر اندروید 1.6 کار نمی کنه مردم باید بعد از خرید برن اپ کنن به 2.1 اخه چه مرضی داشتی اینو اینجوری دادی بیرون . تازه اندروید جدید هم میزنی روش مشکل فونت فارسی داره در بعضی از محیط های نرم افزاری و ...
فقط چسبیدن به رزولیشن بالا که اونم فقط برای گیم خوبه . در ثانی باطری را هم زود تمام می کنه
من با وجود اینکه همه تمایلشون x8 هست به Samsung Galaxy Mini S5570 علاقه دارم . شیک تر و صفحه نمایش بزرگتر و به روز تر هستش .
نیاز به اپگرید هم نداره روش 2.2 اندروید هست .
تازه رزولیشن Samsung Galaxy Mini S5570 به نظر من درسته مثل ایکس هشت 16 میلیون رنگ نیست ولی باز هم خیلی زیاده و برای چشم زیاد محسوس نیست این فاصله
من که روی گوشی جند تا بازی فکری + نرم افزار بانک ها و دیکشنری و نرم افزار بلک لیست و نرم افزار های gps و دسترسی به اینترنت و تماس و ... برام مهمه .
نه میخوام گیم بزنم نه میخوام خودمو به دردسر بندازم و ....
حالا نمی دونم نظر بقیه چیه
مشکل مولتی تاچ x8 هم یادم رفت بگم . اونم یه دردسر دیگه هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)