سلام خدمت اساتید!
راستش من دنبال یه روشی هستم که باهاش بتونم هاردم رو فرمت کلی بکنم ( یا به عبارتی تموم 0 و 1 هارو 0 بکنم!)
داستان از این قراره که من یه روز نشستم و هرچی آپدیت برای ویندوز 7 وجود داشت، نصب کردم.
بعد از یه مدتی، کامپیوترم یه ویروس گرفت و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم
مثل همیشه، DVD ویندوز رو گذاشتم و بوت کردم و ... تا رسیدم به اونجایی که باید درایو رو انتخاب میکردم
برای این که کامپیوتر یه نفسی بکشه (!) ، همه ی درایو هارو فرمت کردم، پارتیشن هارو پاک کردم و دوباره از اول 4 تا پارتیشن ساختم.
اولین پارتیشن ( که همون درایو C هست) رو انتخاب کردم و زدم که نصب بشه.
موقع نصب ویندوز 7، یهو یه اتفاق عجیب افتاد. همه چیز یهو حالت گرافیک بالا به خودش گرفت. یعنی پنجره هه کوچیک تر و خوشکل تر شد، نوشته ها ریز تر قشنگتر شدن و یه جورایی عین این بود که داخل ویندوزم! اصلا خبری از اون قیافه ی زشت بوت نبود ( این اتفاق زمانی افتاد که ویندوز داشت نصب میشد. امیدوارم بدونید کودوم مرحله رو میگم! همون مرحله ای که 5-6 خط نوشته وجود داره و به ترتیب، هر کدومش که کامل میشه، یه تیک سبز میاد جلوش)
بگذریم. ویندوز نصب شد. وقتی برای اولین بار وارد محیط ویندوز شدم، احساس کردم خیلی قیافه ی ویندوز خوشگله! اصلا انگار درایور کارت گرافیک، از قبل نصب بوده ( یا حین نصب ویندوز، کارت گرافیک هم نصب شده)
البته انگار همه ی درایور ها نصب بودن! کارت صوتی و ... . همه و همه نصب بودن ( البته آیکونشون پیدا نبود. ولی اسپیکر ها کار میکردن!)
اولین برنامه ای که خواستم نصب کنم، Nero 9 بود. موقع نصب، مثل همیشه سریال رو وارد کردم که مراحل نصب رو ادامه بدم. ولی Nero نمیذاشت و میگفت این سریال Expire شده. به هیچ صراطی هم مستقیم نبود که نبود!
حالا حدس بنده اینه که با نصب کردن تموم آپدیت ها، اون درایور ها هم یه جایی از هارد موندگار شدن که با فرمت معمولی هم پاک نمیشن
فکر کنم دلیل این که Nero نصب نمیشد، اینه که انگار کارت گرافیک رو از قبل میشناسهیعنی درایور کارت گرافیک، پاک نشده و Nero میفهمه که روی این کارت گرافیک، قبلا Nero نصب بوده
حالا من دارم در به در دنبال یه راهی میگردم که باهاش بتونم هارد رو یه فرمت کلی بکنم تا دیگه مطمئن شم که هیچ چیزی روی هارد وجود نداره
همچین راهی وجود داره؟؟؟؟؟
تورو خدا کمکم کنید. عین خر تو گل گیر کردم. هیچ وقت تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم
مرسی![]()