با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید مجرب و محترم
بنده یک گیم نت در ناکجا آباد ایران زدم اما متاسفانه کارت گرافیکی که برای سیتمهام خریداری کردم به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای من نبود و در کل به هیچ دردی نمیخوره
بنده سیستمهایی با این مشخصات خریداری نمودم
مادربورد
ASROCK G41C-S
ASROCK G41M-VS3 R2.0
بنده دو مدل مادربورد خریداری کردم چراشو دیگه بی خیال داستانش سر دراز داره
RAM:ADATA DDR3 :1333 PREMIER X2GB
CPU
E7500 LGA775 INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR
وبلاخره کارت گرافیک
NVIDIA GEFORCE 210 1GB DDR3
که به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای من نبود بازیهایی مثل CALL OF DUTY 4رو روی بالاترین تنظیمات به بدترین نوع ممکن اجرا میکرد بنده به این خاطر این کارت رو گرفته بودم چون سیستمی قبلا بسته بودم با مشخصات زیر
RAM 4GB KINGSTON
CPU
E7500 INTEL
VGA
NVIDIA GEFORCE 210 1GB DDR2
مادربورد رو هم یادم نمیاد
اما بلاخره گرافیک این سیستم به بهترین نوع ممکن تمام بازی ها رو چه با تنظیمات بالا چه نرمال اجرا میکرد اما گرافیک
GEFORCE 210 1GB DDR3
در هر دو حالت به درد لای جرز نمی خورد نمی دونم چرا هر دو همنامند و فقط اون یکی DDR2و این یکیDDR3من توقع داشتم مدلDDR3خیلی بهتر از این عمل کنه اما وقتی دیدم اینجوری خیلی جا خوردم دلیلشو نمیدونم
ولی تست کردم رو یک سیستم بسیار قدرتمند که تمام بازیهای نسل حاظر رو به خوبی اجرا میکنه اما گرافیک روی اونهم بازیها رو در بدترین حالت اجرا میکرد
بنده با وجود برآوردهایی که کردم فقط میتون یک کارت گرافیک با قیمت صد هزارتومان خریداری کنم اما ترسم از اینکه کارت گرافیک جدید به بلایی مانند قبلی تبدیل بشه کار گرافیکی که میخوام خریداری کنم کارایش حداقل ممکنه قویتر یا در اندازه کارت سیستم شماره 2 یعنی(GEFORCE 210 1GB DDR2) باشه تا نیاز من رو براورده کنه لطفا بنده رو در خرید یک کارت گرافیک خوب برای گیم نت راهنمایی کنید به ارزش صد هزارتومان
با سپاس فراوان