تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

در این تاپیک در مورد تجربهآخرین تک آهنگ یا آلبومی که به تازگی و برای برای اولین بار شنیده ایم صحبت میکنیم.

تجربه جدیدی که در شنیدن اون آهنگ یا آلبوم داشته ایم رو در اینجا با دیگران به اشتراک می گذاریم.

روال تاپیک که واضح هست ولی برای نظم و مشخص کردن خط مشی تاپیک این قواعد رو در نظر بگیرید:

1- در نظر بگیرید که اینجا قرار هست از تجربیات دسته اول شما از شنیدن موسیقی مورد نظرتون استفاده بشه، پس لطفا اینجا از خاطراتتون از آهنگ ها ننویسید! مواردی رو که مربوط به گذشته هست رو در اینجا نیاورید.
    (خودم معتقد هستم اولین تجربه آدم از شنیدن یک آهنگ جدید تجربه ناب و متفاوتی هست و باید اون رو بخوبی دریافت)

2- مواردی که این تاپیک شامل شون هست رو میشه به دو دسته کلی تقسیم بندی کرد:

الف) تک آهنگ ها و آلبوم هایی که به تازگی منتشر شده اند و شما هم به تازگی اون اثر رو گوش دادید.

ب) آثاری که جدید نیستند و در گذشته منتشر شده اند ولی شما به تازگی اون رو شنیده اید و تجربه کردید.
    بنابراین لزومی نداره حتما در مورد یک اثر تازه منتشر شده در اینجاصحبت کنید. اصل بر تجربه جدید شماست.

3- اینجا مثل تاپیک "همین الان چی گوش میدید" نیست که صرفا نوشتن اسم آهنگ و هنرمند اش کافی باشه. توضیح و توصیفی- ولو مختصر- در مورد تجربه جدیدتون از شنیدن اثر مورد نظر بنویسید.
    این تجربه که میگم شامل خیلی از موارد میشه:
    توصیف حس شما از شنیدن اثر (توصیف احساسی)، تحلیل و نقد شما از موسیقی،شعر و موارد دیگر اثر (نقد فنی)، برداشت شخصی شما از آهنگ، ابهامات و اشکالات و سوالات ذهنی شما از اثر و موارد دیگر...

محدودیتی برای حجم نوشته و سبک و زبان اثر در اینجا وجود ندارد.

(تاپیک مشابهی در انجمن فیلم و دیگر انجمن ها وجود دارد)

Last edited by pandemonium; 14-08-2011 at 23:39.

2. 18 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

توی خیلی از انجمن های این سایت تاپیکی با عنوان آخرین... وجود داره.
    در موسیقی هم میتونه چنین نوع تاپیکی وجود داشته باشه و فعال باشه.

............

برای شروع یک چیز عمومی:

سوار تاکسی بودم که یه آهنگ پاپ از افتخاری گذاشته بود. تا حالا نشنیده بودم اون رو.
    اسم آهنگ اش رو نمیدونم.

واقعا عجیب بود برام. شنیده بودم یک چیزهایی پاپ از افتخاری ولی دیگه تا این حد سطحی به ذهنم نرسیده بود.

خب حالا که به پاپ رو آوردی حداقل یه پاپ شسته رفته و آبرومند بخون.

این آهنگی که من شنیدم در حد یه خواننده بی نام و نشون درجه چندم پاپ بود. بسیار آبکی و سطحی با کمترین ارزش موسیقایی و شعر.

اگر هر خواننده دیگری بود فکر نمیکنم ارشاد اصلا بهش مجوز میداد بسکه شنگول بود آهنگش!
    و یادم نیست از رادیو پخش میشد یا نوار بود.

کاملا مشخص بود صرفا خواستند یه چیزی پر کنند بفرستند بازار...
    Last edited by pandemonium; 06-08-2011 at 10:24.

4. 10 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه‌ها تشکر می‌زنیم، پست هم بدیم : دی
    بد نیست ! : دی

--------------

امروز به پیشنهاد دوست خوبم powerslave یکی از ترک‌های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به نام ستایش سوگ (Mourning Eulogy) گوش دادم ...

من هنوز متن رو نخونده بودم، وکال کار هم شروع نشده بود، با این حال، حتی بدون خوندن کلمه‌ی Mourning در اسم فایل، تا موسیقی شروع شد حسی از مرگ و قبر بهم دست داد ! اولش این حس خفیف بود، اما بعد با شروع شدن وکال و شعر خاصش به شدت تقویت شد !

جالبه، اون قدر فضاسازی‌های موسیقی و شعر قوی و تأمل‌بر‌انگیز بود که عملاً من رو به همون حس و حالی که ازش حرف می‌زد برد ... میشه با شعرش مرده‌ای رو متصور شد که در حال خاک شدنه، دارن براش دعا می‌خونن، روش خاک می‌ریزن، از خدا گله دارن بابت گرفتن اون شخص ...

اما این فضاسازی‌ها تازه منجر میشه به حرفی که Junius می‌خواد بزنه ...

کار عمیق و خوبی بود ... اولین کاری بود که از Junius می‌شنیدم ...

6. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

منم الان دقیقا همین آهنگو دارم گوش میدم، حدود نیم ساعت پیش آلبومو گرفتم !
    آهنگاشو گذاشتم تو پلی لیست تا یکی یکی پخش بشن، همینجوری تو جو آلبوم رفته بودم تا اینکه رسید به ترک آخر این آلبوم که همون The Mourning Eulogy هست. از لحظه اول شروع آهنگ میشد حدس زد که قراره با یه آهنگ بسیار زییبا روبرو بشم. الان که دارم اینو پست رو مینویسم، یه حس عجیبی دارم، اون فضایی که آهنگ داره، منو گیج کرده و یجورایی خمار شدم ! ( عاشق این احساسم )
    تو این آهنگ، بر خلاف آهنگای دیگه ی آلبوم، خبری از داد و بیداد نبود و وکالش آروم بود در عوض صدای آلات موسیقی اینو جبران کرده.

8. 9 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

رضا صادقی است و سرسری گوش کرده بودم اما حالا تا اسنکها آماده میشدند میشد - یا باید - گوش میدادم.
    همون ترک اول آلبوم جدید (دیگه مشکی نمی پوشم)است و به نظرم خوب خونده. منتها میدونید چیه؟ کلا دیگه حالش نیست.
    اولها همه پاپها موضوعشون این بود که عاشقتم دوست دارم. (تقریبا همشون)
    بعدا شد "میخوای بری؟ خب برو!"
    حالا هم داره میشه "رفتی ولی خدایی برگرد"
    فکر کنم دیگه گیچ شدیم که طرف را میخوایم یا میخوایم بره ویا اینکه حالا که رفته یه بار هم که شده برگرده و ... مثل قضیه مشکی پوشیدن رضا صادقی شده!

- آقا نوشابه هم بدم؟-
    ترک تموم شد و اتفاقا اسنکها اماده شده بودن.

خدایی خوب خونده ولی میدونید چیه؟ دیگه حالش نیست.

10. 6 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همون طوری که حدس می‌زدم، آلبوم سفری به درون خود (A trip to innerself) از گروه سیذارتا (Siddhartha) که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی شد بسیار به دلم نشست ...
    از کاور فوق‌العاده‌ی آلبوم، تا سبک و سیاق و استایل خوندنشون می‌دونستم که خوشم خواهد اومد : دی

از همون ترک اول کارهای زیباش شروع شد و تا آخرین ترک ادامه یافت ...
    تجربه‌ی بسیار لذت‌بخشی بود ...
    فکرش رو نمی‌کردم همچین استعدادهایی از ترکیه سر در بیارن : دی

به زحمت تونستم لیریک یکی دو آهنگ از این آلبوم رو پیدا کنم ...
    اما همین که لیریک ترک مورد علاقه‌ام پیدا شد کافیه ...
    ترکی با نام Desert که به خوبی با روحیه‌ام سازگار بود ...
    یه کار که فکر می‌کنم تماماً آکوستیک بود، اما با گیتار غوغا می‌کنه این بند ...
    حالا معرفیش می‌کنم تو تاپیکای اصلی ...

آلبوم توصیه میشه ... به دوستداران سبک پراگرسیو و سایکلدیک ...

12. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

آلبوم "فیه ما فیه"

همونوازی عود، بربط و ویولنسل

تنها موسیقی ای بوده که یجورایی "کویر" را برایم تداعی میکنه و البته که نام یکی از ترکها "لوت" است.
    ترکیبی از همونوازی و تگ نوازی بی ادعا و خالص و البته شور انگیز.

14. 8 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آلبوم مایه ی ناز سالار عقیلی

با اینکه این آلبوم خیلی وقته اومده ولی من همین چند روز پیش برای اولین بار گوشش کردم تقریبا کامل.
    وقتی گوش کردم دیدم یکی از تصنیف ها رو قبلا تصویری دیده بودم ولی آلبومش رو نمیدونستم.
    مهارت نوازندگی حریر شریعت زاده حیرت انگیز بود ، من خودم فکر قبلا شنیده بودم پیانو زدنش رو ولی توی این آلبوم مهارتش رو بیشتر نشون داد. صدای سالار هم که دیگه نیازی به تعریف نداره...
    شخصا چند سالی میشه که اعتقاد دارم بین سازهای خوش صدا + سرعتی ، سنتور سطح خوبی داره ولی کاستی هایی هم داره که توی پیانو جبران شده همه ی اینها یعنی به نظرم پیانو بهترین ساز بین سازهایی مثل تار و سنتور و سه تار و .... هست ولی بعد از گوش دادن این البوم به این نتیجه رسیدم که پیانوی تنها توی همه ی تصنیف ها نمیتونه جوابگو باشه. متاصفانه ترکیبات سازهای مختلف با پیانو رو بعد از مرحوم جواد معروفی و انوشیروان روحانی که در برنامه گلهای سابق مینواختند نداشتیم و نمیدونیم ترکیب پیانو با کدوم ساز بهتر در میاد. ولی چیزی که تجریبه نشون داده پیانو در کنار ویولون بد نمیشه ولی عیبش اینه که ویولون محور قرار میگیره....
    به علاوه ی اینکه تک ساز بودن یه آلبوم که اتفاقا طولانی و در مایه های مختلف هست باعث یکنواختی و دل زدگی میشه....

16. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

همونوازی عود، بربط و ویولنسل
    عود چه فرقی با بربط داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آلبوم مایه ی ناز سالار عقیلی

با اینکه این آلبوم خیلی وقته اومده ولی من همین چند روز پیش برای اولین بار گوشش کردم تقریبا کامل.
    وقتی گوش کردم دیدم یکی از تصنیف ها رو قبلا تصویری دیده بودم ولی آلبومش رو نمیدونستم.
    مهارت نوازندگی حریر شریعت زاده حیرت انگیز بود ، من خودم فکر قبلا شنیده بودم پیانو زدنش رو ولی توی این آلبوم مهارتش رو بیشتر نشون داد. صدای سالار هم که دیگه نیازی به تعریف نداره...
    شخصا چند سالی میشه که اعتقاد دارم بین سازهای خوش صدا + سرعتی ، سنتور سطح خوبی داره ولی کاستی هایی هم داره که توی پیانو جبران شده همه ی اینها یعنی به نظرم پیانو بهترین ساز بین سازهایی مثل تار و سنتور و سه تار و .... هست ولی بعد از گوش دادن این البوم به این نتیجه رسیدم که پیانوی تنها توی همه ی تصنیف ها نمیتونه جوابگو باشه. متاصفانه ترکیبات سازهای مختلف با پیانو رو بعد از مرحوم جواد معروفی و انوشیروان روحانی که در برنامه گلهای سابق مینواختند نداشتیم و نمیدونیم ترکیب پیانو با کدوم ساز بهتر در میاد. ولی چیزی که تجریبه نشون داده پیانو در کنار ویولون بد نمیشه ولی عیبش اینه که ویولون محور قرار میگیره....
    به علاوه ی اینکه تک ساز بودن یه آلبوم که اتفاقا طولانی و در مایه های مختلف هست باعث یکنواختی و دل زدگی میشه....
    البته یادمون نره که آلبوم مایه‌ی ناز به یاد استاد بنان بود ... در واقع همه چیز، از آهنگ‌ها تا تحریرها می‌خواست یادآور تصنیف‌های استاد بنان باشه ...

این تک‌سازی هم به همون دلیله ...

در مورد پیانو هم، به نظر من بهترین ترکیبش با تار و سه تار هست ... فوق‌العاده میشه

19. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •