تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوزش چشم

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9 سوزش چشم

سلام به دکترای پی سی ورلد

من دچار یه نوع حالتی شدم که وقتی فقط به مدت 15-10 دقیقه با کامپیوتر کار کنم چشام حالت سوزش بهم دست میدن! وقتی به چشمام آب میزنم هم شدیدتر میشه! چشمامو باز بسته میکنم باز فایده نداره! در ضمن این مشکل رو از 1-2 ماه پیش دارم! سوزشش خیلی شدیده! نمیزاره جایی رو ببینم البته وقتی نوری به چشمم نرسه بعد از مدتی خوب میشه! عینک هم استفاده میکنم ( فقط جلوی کامپیوتر ) یه عینکی هست که گفتن مخصوص جلوگیری از اشعه کامپیوتر هست روی شیشه عینک انواع رنگ وجود داره ( رنگ اشعه ) با دستمال تمیزش میکنم باز فایده نداره و پاک نمیشه!( به گمونم هیچ فایده ای نداره ) دوستان خواهشا کمکم کنین ، ممنون میشم .
    Last edited by Mehran-King; 01-08-2011 at 21:51.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دکترای پی سی ورلد

من دچار یه نوع حالتی شدم که وقتی فقط به مدت 15-10 دقیقه با کامپیوتر کار کنم چشام حالت سوزش بهم دست میدن! وقتی به چشمام آب میزنم هم شدیدتر میشه! چشمامو باز بسته میکنم باز فایده نداره! در ضمن این مشکل رو از 1-2 ماه پیش دارم! سوزشش خیلی شدیده! نمیزاره جایی رو ببینم البته وقتی نوری به چشمم نرسه بعد از مدتی خوب میشه! عینک هم استفاده میکنم ( فقط جلوی کامپیوتر ) یه عینکی هست که گفتن مخصوص جلوگیری از اشعه کامپیوتر هست روی شیشه عینک انواع رنگ وجود داره ( رنگ اشعه ) با دستمال تمیزش میکنم باز فایده نداره و پاک نمیشه!( به گمونم هیچ فایده ای نداره ) دوستان خواهشا کمکم کنین ، ممنون میشم .
    سوزش چشم معمولا به علت خستگی و یا خشکی چشم می باشد . شما بهتره که نوسط یک چشم پزشک بصورت کامل بررسی شوید .
    در مورد این عینکی که می فرمایید بنده نمی دونم چیه و بهتره که در مورد آن هم از چشم پزشک نظر بگیرید .
    بهترین کار برای کاهش خستگی و خشکی چشم اینه که به صورت ممتد به صفحه کامپوتر خیره نشوید و اگر مدتی با کامپیوتر کار کردید چند تا پلک بزنید و در عین حال به یک نقطه دور نگاه کنید تا خستگی چشم کمتر شود .

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •