تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: دزد دریایی piratequest

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

12 دزد دریایی piratequest

بازی دزد دریاییه که فک کنم ارزش امتحان کردنو داره.خودم تازه امروز شروع کردمش.بازیش خیلی حجیم نیست و راحت با اینترنت کم سرعت میشه ازش لذت برد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازیش پیچیدگی و تکامل خوبی داره ینی انتخوابای زیادی تو بازی دارین که انجام بدین از تمرین و حمله به کاپیتانای توی لنگرگاها و شهرها یا به کشتیای تو دریا که انگار پول بیشتری ازش میشه در اورد چون مجبورن صندوقای گنجشونو با خودشون به دریا ببرن یا غارت روستاها که خوب ایتم میده و حمله به جونورا و...یه اتاق چت باحال هم داره همین الان که تو چت صحبت میکردم یکی میخواست با بهره 15 درصد بهم 90k پول غرض بده ولی یکی اومد 100k همینجوری بهم داد تا یه کشتی غارتی بخرم.
    این اینونتوری هست که ایتمای مختلف توش دسته بندی و نگهداری میشه و اول بازی یه شمشیر چوبیو پیرهن و کلاه دارین توش.البته اینونتوری بزرگتر هست که تو عکس جا نمیشد.انواع سم و غذا و اسلحه و پرنده و ...

اول بازی یه قایق کوچیک میتونید بخرید که ضعیفه و بعدا باید اپگریدش کنید و ایشاللا کشتیای بزرگ بخرید.باهاش میتونید به سفر دریایی و لنگرگاهای مختلف و...برید.!

وقتی اون دکمه go to sea رو بزنید با قایقتون میرید دریا پایین قایقو میبینید که کنار اسکله st.johns هست و با زدن اون فلشها تو دریا سفر میکنید.

تو هر شهری اجناس فروشی خودشو داره مثلا همه جا پرنده نمیفروشن تو عکس پایین بلبل و مرغ دریایی رو میبینید برای فروشه که باید با پر بخریدشون من خودم الان فقط یه پر کلاغ دارم که باهاش میشه یه گونجیشک خرید

داشتم بیشتر اطلاعات جم میکردم که این صفحه ظاهر شد و فک کنم باید همینجا تمومش کنمالبته خیلی چیزای نگفته مونده که خودتون باید بیاید ببینید وگرنه 1000 تا عکس باید اپلود کنمبه قول فروم بازی.
    Ahoy New Players!!!

Welcome to Pirate Quest where you can explore on land, battle the seas, make new friends, and engage in all kinds of activities that a pirate would love. There is much to discover and learn in the world of Pirate Quest so it'll be important you familiarize yourself with certain features before heading out into the world of sharks and evil pirates

Last edited by ZEDEHAL DEGE; 01-08-2011 at 05:32.

2. 3 کاربر از ZEDEHAL DEGE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بد نیست
    کارکتر شو میشه حرکت داد
    ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

نه فقط کشتی رو میشه که اونم خیلی سادس مثل همون عکس بالاس که تو نقشه اینور اونور میبردش!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه بابا پس حال نمیده

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

بازی تحت مرورگره ها به هر حال درسته کاراکترش راه نمیره ولی در عوض کشتیش که حرکت میکنه!اینم بازی دزد دریاییه نه دزد خیابونی. و کارای بینهایتی باید انجام بده برای پیشرفت در ضمن میشه 24 ساعت بازی کرد مثلا اینجور نیست که مجبور باشی 2 ساعت بازی کنی 6 ساعت استراحت کنیچون کارا متنوع هست و مثلا اگه انرژی تموم شه میتونی بری دریا و کار کنی و وقتی تو دریا ریسورس تموم شه میتونی بری تو ساحل چون انرژی پر شده!
    Last edited by ZEDEHAL DEGE; 02-08-2011 at 18:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

بعضی جاهاش واقعا هیجان داره مثل وقتی که یه کشتی شکسته تو دریا ببینی و بخوای قبل از بقیه بازیکنا یا قبل از اینکه ناپدید بشه برسی بهش و غنیمت بگیری.یا وقتی یه نهنگ یا هیولای دریاییو بخوای شکست بدی ولی تا حالا که همش شکست خوردم

داره خودمونی میشه arash1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام منم عضو شدم اسمم تو بازی arash1995 هست؟
    واسه شما ها چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

من کاپتان zdel هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •