تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد شبیه سازی حرکت اجسام در مکس

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13 سوال در مورد شبیه سازی حرکت اجسام در مکس

1. می خوام افتادن یک شی روی زمین و بلند شدن و دوباره زمین خوردنهاش رو شبیه سازی کنم.
    physx بهتره یا reactor؟
    چه جوری توی فیزیک حرکت انیمیشن رو سیو کنم؟ یه پلی تو نوار ابزارش هست که بعد از اینکه کارش تموم شد اگر برم تو یه زمان دیگه همه سیمولیتش پاک می شه.
    توی جفتشون چه جوری دقتش رو زیاد کنم؟
    توی راکتور اجسام در فاصله دور از هم به هم برخورد می کنن! یعنی هنوز به هم نخوردن بر می گردن. چه جوری این فاصله رو کم کنم؟
    می شه یه جوری بهش بگم که وقتی می خوره زمین خم بشه؟ مثلا یه چوب رو در نضر بگیرین که انعطاف داره وقتی یه طرفش می خوره زمین یکم وسطش خم می شه. چه جوری این کار رو بکنم؟
    توی جفتشون چه جوری یه جسم رو به یه جسم دیگه بچسبونم؟ مثلا یه خودکار بادرش. وقتی خودکار می خوره زمین نمی خوام درش بره یه طرف دیگه. وقتی لینک می کنم هیچ تاثیری نداره!

2. می خوام یه مکعب رو از یه ارتفا مشخص و یه حالت مشخص طوری پرت کنم که دقیقا یه جای خاص و تو حالتی که می خوام بیفته روی زمین. چه جوری این کار رو بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه این سات که میزارم برو و یکی از اموزش ها رو نگاه کن تصویری نیست نوشته و عکس هستش . سایت خفنی اموزش های دیگه ای هم داره موفق باشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت لیندا هم اموزش برای reactorداره که اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که تو سات های ایرانی می تونی با قیمت زیر 2000 تومان گیر بیاریش .موفق باشی

3. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

ممنون که جواب دادین
    من قبلا با راکتور کار کرده بودم ولی الآن که پروژه دارم دیدم یادم نیست!
    البته الآن یکم باهاش کار کردم و یادم اومد.
    ولی الآن همچنان با فیزیک و این سوالها مشکل دارم.
    چه جوری توی فیزیک حرکت انیمیشن رو سیو کنم؟ یه پلی تو نوار ابزارش هست که بعد از اینکه کارش تموم شد اگر برم تو یه زمان دیگه همه سیمولیتش پاک می شه.
    می شه یه جوری بهش بگم که وقتی می خوره زمین خم بشه؟ مثلا یه چوب رو در نضر بگیرین که انعطاف داره وقتی یه طرفش می خوره زمین یکم وسطش خم می شه. چه جوری این کار رو بکنم؟
    توی جفتشون چه جوری یه جسم رو به یه جسم دیگه بچسبونم؟ مثلا یه خودکار بادرش. وقتی خودکار می خوره زمین نمی خوام درش بره یه طرف دیگه. وقتی لینک می کنم هیچ تاثیری نداره!

و سوال 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •