تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: گیرنده --- usb DG Technics هیچ کانالی دریافت نمیکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض گیرنده --- usb DG Technics هیچ کانالی دریافت نمیکنه

سلام دوستان .
    من دیروز یه ----t دی جی تکنیک دریافت کردم که اسم وارد کننده اش هست و اسم اصلی محصول my gica هست .

من این رو به usb وصل میکنم و fond new hardware بالا میاد و درایور رو نصب میکنم و نرم افزارهای مورد نیاز رو هم نصب میکنم اما هیچ گونه فرکانس و کانالی رو پیدا نمیکنه.

اولا که اصلا دستگاه رو نمیشناخت که بخواهد فرکانس سرچ کنه اما کمی با ور رفتن و تکون دادن دستگاه توی درگاه usb نرم افزار اتصال دستگاه رو تشخیص میده و فعال میشه اما داخل منوی جستجوی کانال روی همون اولین فرکانس هنگ میکنه و هیچ کانالی پیدا نمیکنه تا stop رو بزنی .

امروز دیگه اصلا داخل منوی جستجو هم نمیره و کلا دیگه دستگاه رو نمیشناسه . فقط همون اول که دستگاه رو به پورت وصل میکنه یه لحظه ویندوز وصل شدن دستگاه رو تشخیص میده و دوباره found new hardware شروع به کار میکنه و درایور نصب میشه و همون آش و همون کاسه بازم هیچ اتفاقی نمیفته .

نمیدونم چشه این آشغال اعصابمو خورد کرده به چند کامپیوتر و لپ تاپ وصلش کردم با ویندوز های ایکس پی و سون فایده نداشت همین وضع بود فکر مینکم اتصاب یو اس بیش مشکل داره . ضمانت نامه هم نداشت نگرفتم حالا چه خاکی به سرم بریزم قبول میکنه خراب بوده پس بگیره یا نه؟؟؟؟؟

ممنون

2. این کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان .
    من دیروز یه ----t دی جی تکنیک دریافت کردم که اسم وارد کننده اش هست و اسم اصلی محصول my gica هست .

من این رو به usb وصل میکنم و fond new hardware بالا میاد و درایور رو نصب میکنم و نرم افزارهای مورد نیاز رو هم نصب میکنم اما هیچ گونه فرکانس و کانالی رو پیدا نمیکنه.

اولا که اصلا دستگاه رو نمیشناخت که بخواهد فرکانس سرچ کنه اما کمی با ور رفتن و تکون دادن دستگاه توی درگاه usb نرم افزار اتصال دستگاه رو تشخیص میده و فعال میشه اما داخل منوی جستجوی کانال روی همون اولین فرکانس هنگ میکنه و هیچ کانالی پیدا نمیکنه تا stop رو بزنی .

امروز دیگه اصلا داخل منوی جستجو هم نمیره و کلا دیگه دستگاه رو نمیشناسه . فقط همون اول که دستگاه رو به پورت وصل میکنه یه لحظه ویندوز وصل شدن دستگاه رو تشخیص میده و دوباره found new hardware شروع به کار میکنه و درایور نصب میشه و همون آش و همون کاسه بازم هیچ اتفاقی نمیفته .

نمیدونم چشه این آشغال اعصابمو خورد کرده به چند کامپیوتر و لپ تاپ وصلش کردم با ویندوز های ایکس پی و سون فایده نداشت همین وضع بود فکر مینکم اتصاب یو اس بیش مشکل داره . ضمانت نامه هم نداشت نگرفتم حالا چه خاکی به سرم بریزم قبول میکنه خراب بوده پس بگیره یا نه؟؟؟؟؟

ممنون
    ببر بگو برات تستش کنه و همونجا نشونت بده که سالم است
    توی یک پورت USB دیگه هم تست کن و با یک کامپیوتر دیگه تا از خرابیش مطمئن بشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •