تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشكل در شبكه با Access Point

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 مشكل در شبكه با Access Point

سلام
    دوستان من از هابي كه در داخل آن اينترنت شير ميباشد يك پورت اكسس پوينت گرفته ام و آن اكسپوينت به هابي متصل شده كه آن هاب به دو كامپيوتر شبكه ميباشد
    مشكل من الان اين است كه آن دو كامپيوتر در آن واحد يكي از انها با هاب اولي و اينترنت ارتباط برقرار ميكند و جفت كامپيوتر ها به اينترنت وصل نميشوند مشكل كار از كجاست؟
    لازم به ذكر است كه اكسس پوينت به صورت لن گرفته شده !

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لطفت تپولوژی شبکه اتون رو دقیق تر توضیح بدید تا بشه راهنمایی کرد من اصلا متوجه نشدم دقیق مشکل اتون پی هست!
    ببینید دوست عزیز اگر سوئیچ اتون منیج هست که میشه توش تعریف کرد روت دهی رو اما اگر unmannage هست که هر کلاینت ایی وصل بشه به پورت سوئیچ به شبکه وصل هست

داره خودمونی میشه kmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مسكل با Home Group اكسس پوينت

سلام
    من قبلا يه Home Group بين كامپيوتر روميزي و يك لپ تاپ در ويندوز 7 داشتم از وقتي كه مادربرد كامپيوتر روميزي ام رو عوض كردم هر پسوردي رو كه ميزنم اون يكي كامپيوتر قبول نمي كنه .
    حتي ويندوزهاشون رو هم دوباره نصب كردم ولي اشكال پسورد هنوز هم هست كسي ميتونه كمك كنه ؟
    با يكي Create مي كنم و با اون يكي كه Join ميشم و پسورد رو ميزنم قبول نمي كنه !!!

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از عملکرد کارت بیسیم مادربورد جدیدت مطمئنی؟
    اون کارت به یه لپ تاپ دیگه جز لپ تاب خودت وصل میشه؟

5. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

kmn

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من قبلا يه Home Group بين كامپيوتر روميزي و يك لپ تاپ در ويندوز 7 داشتم از وقتي كه مادربرد كامپيوتر روميزي ام رو عوض كردم هر پسوردي رو كه ميزنم اون يكي كامپيوتر قبول نمي كنه .
    حتي ويندوزهاشون رو هم دوباره نصب كردم ولي اشكال پسورد هنوز هم هست كسي ميتونه كمك كنه ؟
    با يكي Create مي كنم و با اون يكي كه Join ميشم و پسورد رو ميزنم قبول نمي كنه !!!
    مطمئن بشوید که از حالت مک فیلتر استفاده نکرده باشید! چون با تعویض مادربرد و یا کارت شبکه مک کارت شبکه تغییر پیدا میکنه و دیگه پسورد رو هم درست بزنید باز هم نمیتونند وارد شبکه بشوید

7. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

kmn

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مطمئن بشوید که از حالت مک فیلتر استفاده نکرده باشید! چون با تعویض مادربرد و یا کارت شبکه مک کارت شبکه تغییر پیدا میکنه و دیگه پسورد رو هم درست بزنید باز هم نمیتونند وارد شبکه بشوید
    از کجا میتونم مطمئن بشم ؟ همه آیتم ها روی Automatic هست . من اصلا دست به چیزی نمی زنم قبلا هم همین طور بود.
    IP Default Gateway روی 192.168.1.1
    IP کامپیوتر رومیزی 192.168.1.2
    IP لپتاپ 192.168.1.3
    برام خیلی عجیبه !

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از عملکرد کارت بیسیم مادربورد جدیدت مطمئنی؟
    اون کارت به یه لپ تاپ دیگه جز لپ تاب خودت وصل میشه؟
    کامپیوتر رومیزی ام رو با کابل به پورت 1 اکسس پونت متصل کردم و لپ تاپ هم توسط بی سیم به اکسس پوینت وصله . رو هر دوتاش هم اینترنت دارم .
    اینم بگم لپ تاپ دوستم رو قرض کردم هم لپ تاپ خودم و هم لپ تاپ دوستم به راحتی Homegroup شدند.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کامپیوتر رومیزی ام رو با کابل به پورت 1 اکسس پونت متصل کردم و لپ تاپ هم توسط بی سیم به اکسس پوینت وصله . رو هر دوتاش هم اینترنت دارم .
    اینم بگم لپ تاپ دوستم رو قرض کردم هم لپ تاپ خودم و هم لپ تاپ دوستم به راحتی Homegroup شدند.
    اکسس پوینت رو ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید اما خوب به هر حال نظر من این هست که شما یک جای کار دارید اشتباه میکنید حال ابتدا اکسس پوینت رو دوباره بالا بیارید تا معلوم بشه این مورد

11. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

kmn

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •