سلام
حدود 2 ماهی میشه برای خرید تلویزیون از این فروم و اون فروم ... مطلب و اطلاعات مفید جمع آوری کردم
اما در نهایت تصمیم به خرید یک تلویزیون تو رنج قیمت 1 میلیون گرفتم اما متاسفانه توی فروم ها چیزی در مورد این تلویزیون ها پیدا نکردم
چند تا مدل تلویزیون تو رنج 1 میلیون پیدا کردم اما نمیدونم کدومشون بهتره
اول از همه بگم که برای دیدن تلویزیون ایران خودمون استفاده میکنم
به طور کلی نمیخوام برای قابلیت هایی که استفاده نمیکنم پول الکی بدم
مثل سه بعدی و فول اچ دی و اینترنت و گیرنده دیجیتال داخلی (خودم گیرنده دارم) ورودی usb و یا حتی کنتراست های وحشتناک و از این جور چیزا اصلا برام مهم نیست
مهمترین و مهمترین اولویت انتخابم اینه که اگر امروز خریدم پس فردا زنگ نزنم نمایندگی بگم پیکسل سوخته داره و صداش نویز داره و ... و یا به عبارتی زود خراب نشه
شاید توقعم زیاد باشه !!!
و اگر تلویزیونی غیر از اینا که من پیدا کردم کسی اطلاعاتی ازش داره لطف کنه راهنمایی کنه
کلا سایز 40 و 42 باشه
لذا از دوستان میخوام هرکی هر نظری داره دریغ نکنه خواهشا کمک کنید از لیست زیر هر کدوم از تلویزیون هایی که میدونید بهتره بهم معرفی کنید و یا اگر میگید تبلیغ میشه و از این حرفا خواهشا پیغام خصوصی بزارید
LCD :
LC-40L500M-IR
Samsung LCD 40C585
LED :
X.Vision LED LE-40IMP9E Digital
PLASMA :
Samsung Plasma 42C460
Samsung Plasma 42C470
LG 42PJ650
راجع به تکنولوژی LCD و LED و PLASMA توی همین فروما یه چیزایی دستم اومده و فقط از روی قیمتشون اینا رو انتخاب کردم
راستی شنیدم با اینکه پاناسونیک پلاسما ساز خوبی هست اما پلاسما های سری X20 و A20 خوب نیستند؟ آیا این مطلب درسته؟
اگر نه خواهشا اونا رو هم تو راهنمایی هاتون در نظر بگیرید
لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید(لازم نیست همه گزینه ها و یا فقط یک گزینه رو انتخاب کنید مثلا اگر 2 تا از تلویزیون ها رو از بقیه بهتر میدونید 2 تا شو تو نظر سنجی انتخاب کنید)
با تشکر