تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کلوپ ا C2-00 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض کلوپ ا C2-00 ا

سلام.
    بلاخره بعد مدتها انتظار فراتر از یک سال از تاریخ معرفی اولین گوشی دو سیمکارت همزمان NOKIA بلاخره این گوشی وارد بازار ایران شد و قیمتی حدود 135هزارتومان ( و شاید کمی پایین تر در بازار) دارد.
    کمتر از یک ماه قبل گوشی X1-01 نوکیا که گوشی موزیک ادیشن و دوسیمکارت همزمان فعال نوکیا بود یک ماه پس از معرفی آن وارد بازار ایران شد و قیمتی حدود 105 هزار تومان داشت که به 80 تومان و پایین تر نیز رسیده ولی این دوربین فاقل تجهیزات ارتباطی چون بلوتوث و GPRS و EDGEمی باشد همچنین این گوشی بدون تجهیز به دوربین طراحی شده است ولی گوشی C2-00 هم داران دوربین و هم تجهیزات ارتباطی فوق و نیز USB رو ساپورت می کند.
    از مزایای خوب این گوشی نسبت به X1-01 می توان به وزن کمتر حدود 71 گرم اشاره کرد.
    این گوشی از جک 3.5 میلیمتری ساپروت می کند و همچنین دفتر تلفنی بالغ بر 1000 ورودی را پشیتیبانی می کند.
    حافظه داخلی این گوشی 65 مگابایت و کارت مموری میکرو اس دی را تا سقف 32 گیگابایت پشتیبانی می کند.
    دوربین این گوشی VGA می باشد و نیز قابلیت فیلم برداری تا 15 فریم را دارد.
    این گوشی در چهار رنگ خاکستري/مشکي/قرمز/آبي/سفيد می باشد که من بعید می دونم هر چهاررنگ در کشورمان یافت شود.
    از سایر مزایای این گوشی می توان به رادیو اف ام، پشتیبانی از جاوا؛ پخش موسیقی اشاره کرد
    باتری این گوشی در حالت آماده باش 460 ساعت و مکالمه حدود 5 ساعت و 40 دقیقه می تواند دوام بیاورد که در عمل ما این اعداد را نصف در نظر می گیریم.
    به نظر این گوشی با گارانتی اصلی ساخت هند تحت لیسانی نوکیای فنلاند وارد بازار ایران شده البته ممکنه سایر کشورهای هم به چشم بخورد.
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم.این گوشی خریدم ولی نمیتونم use memory از حالت phone memory به memory card تغییر بدم؟چی کار کنم؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل با کوشی c2

من یه گوشی c2 رو جدید گرفتم سی دی همراهش نبود ولی من یه نوکیا PC suit نصب دارم با این حال این گوشی رو نمیشه به کامپیوتر وصل کرد شناسایی نمیشه مشکل چیه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه گوشی c2 رو جدید گرفتم سی دی همراهش نبود ولی من یه نوکیا PC suit نصب دارم با این حال این گوشی رو نمیشه به کامپیوتر وصل کرد شناسایی نمیشه مشکل چیه؟
    -----------------------------
    از این به بعد مشکلت رو در کلوپ گوشی خودت مطرح کن و از باز کردن تاپیک جدید خودداری کن
    آخرین نسخه نوکیا سوئیت رو دانلود و نصب کن چونکه درایور گوشی شما داخل نوکیا پی سی سوئیتی که از قبل داشتی موجود نیست
    موفق باشی

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

-----------------------------
    از این به بعد مشکلت رو در کلوپ گوشی خودت مطرح کن و از باز کردن تاپیک جدید خودداری کن
    آخرین نسخه نوکیا سوئیت رو دانلود و نصب کن چونکه درایور گوشی شما داخل نوکیا پی سی سوئیتی که از قبل داشتی موجود نیست
    موفق باشی
    من کلوپ این گوشی رو پیدا نکردم در سرچ فروم هم مینویسه به علت کم بودن حروف پیدا نمیکنه در ضمن مشکلم از کابل بود.
    (در ضمن اگر براتون امکان داره وقتی به کاربری جواب میدید یک هم لحنتون رو رعایت کنید شما جوری رفتار میکنید مثل اینکه من جرمی مرتکب شدم حداکثر میتونستید ادرس کلوپ گوشی رو بگذارید نه اینکه دعوا کنید)
    Last edited by faded; 15-12-2011 at 16:46.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلوپ این گوشی رو پیدا نکردم در سرچ فروم هم مینویسه به علت کم بودن حروف پیدا نمیکنه در ضمن مشکلم از کابل بود.
    (در ضمن اگر براتون امکان داره وقتی به کاربری جواب میدید یک هم لحنتون رو رعایت کنید شما جوری رفتار میکنید مثل اینکه من جرمی مرتکب شدم حداکثر میتونستید ادرس کلوپ گوشی رو بگذارید نه اینکه دعوا کنید)
    ------------------------------
    سلام دوست عزیز
    شاید شما اینجور برداشت کردی اما من با لحن تند با شما حرف نزدم به هر حال من از شما عذر می خوام اگر باعث شدم ناراحت بشی
    موفق باشی

داره خودمونی میشه milad1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بین زمین و اسمون

پيش فرض

سلام دوستان.
    چرا برنامه ای مث نیم باز یا یوسی براوزر رو گوشی نصب میکنم وقتی اینترنت میخواد وصل نمیشه و برنامه کار نمیکنه ولی اکه با خوده گوشی بری میره رو اینترنت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام نرو افزار تلفن بانک ملت را نصب کنم ام هر کاری میکنم نمیشه ارور java string میده موقع ران شدنش

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

دوستان مشکل اینترنت این گوشی چیه ؟!
    خود گوشی با مرورگرش وصل میشه ولی با برنامه های جانبی مثل مسنجر ها وصل نمیشه !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •