تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ویروس voiagayx.exe؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض ویروس voiagayx.exe؟

با سلام خدمت دوستان
    راستش این سیستمی که پست ور می زنم برای خودم نیست ک بتونم از طریق راهنماییهای تایپیک اول و نصب اون نرم افزارها سیستمم رو ویروس یابی کنم به همین خاطر این پست رو جدا زدم
    فلش رو به لپ تاپ توی خونه وصل کردم البته لپ تاپ مشخص بود که ویروس داره چون folder option رو اصلا نداشت بعد از اون روی فلش از هر فایلی انگار یک شورتکات ساخته شد و الان که روی یک پوشه کلیک می کنم با پیام زیر رو دارم و بعد از اون اخطار کومود
    حالا این voiagayx.exe یک ویروس است ؟ البته روی سیستم عامل مکینتاش هم توی فلش یک پوشه و اتوران هم پیدا بود

در مورد فایلهای pdf . فایل اصلی pdf به صورت مخفی است و همونطور که می بینید یک فایل با پسوند pdf و لی به شکل متنی وجود داره

فایلهای مخفی رو از حالت مخفی بیرون اوردم

نتیجه malwarebyte که چیزی جز کی جن پاور دی وی دی رو شناسایی نکرده

توی مکینتاش چند روز پیش چک کردم البته فکر کنم همونجا پاکش هم کردم

با تشکر
    Last edited by K1lou; 29-07-2011 at 08:59.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بله ، کاملا مشخصه ویروسه ، از نوع آتوران.

اول از همه ویروس رو به ویروس توتال بفرست لینکش رو اینجا بذار ، ( لینک ویروس توتال )

در ضمن خود ویروس رو هم اینجا بذار ، اون exe و PDF ها ( با wirar روش هم پسورد بذار ).

به کمک این ویروس که اینجا میذارید بعدا راحت می تونیم سیستم آلوده رو پاک سازی کنیم. که بعدا بهت میگم چی کار کنین.

چون حتما راه حل رو میخواهی بعدا به کسی بگی پس فعلا راه حل رو نمیگم تا کاملا مشخص بشه همه چی که هم شما هم طرف دیگه راحت باشید.

موفق باشید.
    Last edited by Dr Hannibal; 29-07-2011 at 09:50.

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

درود

لطفا Combofix رو اجرا کن و متن داخل log فایلش رو اینجا paste کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیروز باشید.

5. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    راستش چند روزی بود اون لپ تاپ دستم نبود که بتونم دوباره یک سری فایل رو امتحان کنم چون فلشی که عکسهای بالا رو گذاشتم و حاوی ویروس بود مجبور به فرمتش شدم
    خوب دوباره به لپ تاپ فلش زدم اما اینبار هیچ چیزی که نشان از ویروسی بودن فلش باشه وجود نداره
    البته من روی لپ تاپ هم comodo internet security 2011 رو نصب کردم ولی فکر نمی کنم کار خاصی کرده باشه
    البته من combo fix رو امروز دانلود کردم ( از لینکهای بالا قابل دانلود نبود یک نسخه download cnet گرفتم نمی دونم با نسخه های لینکهای بالا تفاوتی داره یا نه ) و می خوام روی لپ تاپ امتحان کنم چون هنوز مشکلات نبودن folder option . کار نکردن msconfig در run و .. رو دارم
    فلش جدید

فایلهای trash و .. فکر می کنم مربوط به مکینتاش هستن

لطفا در مورد حل مشکلات بوجود امده و ایا اینکه هنوز ویروس داخل سیستم هست یا نه راهنمایی کنید
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام
    راستش چند روزی بود اون لپ تاپ دستم نبود که بتونم دوباره یک سری فایل رو امتحان کنم چون فلشی که عکسهای بالا رو گذاشتم و حاوی ویروس بود مجبور به فرمتش شدم
    خوب دوباره به لپ تاپ فلش زدم اما اینبار هیچ چیزی که نشان از ویروسی بودن فلش باشه وجود نداره
    البته من روی لپ تاپ هم comodo internet security 2011 رو نصب کردم ولی فکر نمی کنم کار خاصی کرده باشه
    البته من combo fix رو امروز دانلود کردم ( از لینکهای بالا قابل دانلود نبود یک نسخه download cnet گرفتم نمی دونم با نسخه های لینکهای بالا تفاوتی داره یا نه ) و می خوام روی لپ تاپ امتحان کنم چون هنوز مشکلات نبودن folder option . کار نکردن msconfig در run و .. رو دارم
    فلش جدید

فایلهای trash و .. فکر می کنم مربوط به مکینتاش هستن

لطفا در مورد حل مشکلات بوجود امده و ایا اینکه هنوز ویروس داخل سیستم هست یا نه راهنمایی کنید
    با تشکر
    کمبوفیکس الان اجرا نکنید. با توجه به راهنمایی بعد از اجرای ار کیل و .... باید اجرا بشه..

شما نرم افزار های تعمییر این تغییرات رو اجرا کنید اگر به نتیجه نرسیدید بعد مراحل حذف ویروس رو پیگیری کنید.

که کمبوفیکس یکی از اون مراحله. و دستورات خودش رو داره.

موفق باشید

8. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •