تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: اپراتور چهارم مشكل پهناي باند را حل مي‌كند

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض اپراتور چهارم مشكل پهناي باند را حل مي‌كند

    ايتنا - از حالا بايد بيشتر به دنبال محتوا بود تا با گذاشتن آن برروي شبكه، همگان بتوانند از آن استفاده كنند.


    فعاليت اپراتور چهارم با توجه به قرار گرفتن بر روي بستر فيبر نوري، مشكل پهناي باند را حل خواهد كرد.

    حكيم جوادي -رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران- در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب، پروژه‌اي همچون شبكه ملي اطلاعات را با اشکال متفاوت در برخي از كشورهاي دنيا در حال انجام دانست و گفت: کاربران براي دسترسي به بسياري از اطلاعات و سرويس‌ها نياز به استفاده از اينترنت ندارند بلکه در يک شبکه داخلي، اطلاعات و سرويس‌هاي خود را مورد استفاده قرار مي‌دهند.

    وي خاطر نشان كرد: ما يكسري نيازهايي داريم كه مي‌تواند در داخل كشور تامين شود، پس دليلي ندارد كه براي برقراري ارتباط بين دو دانشگاه كشور، اين ارتباط از طريق خارج و با ميزباني كشورهاي خارجي انجام شود؛ هرچند كه خوشبختانه بسياري از ميزباني‌هاي خارج از كشور به خصوص در بخش دولتي‌تماما به داخل كشور منتقل شده است.

    حكيم جوادي درباره ماهيت شبكه ملي اطلاعات اذعان كرد: پهناي باند مورد نياز كشور توسط شركت ارتباطات زيرساخت تامين مي‌شود و مخابرات استان‌ها درصددند كه بسياري از خدمات و سرويس‌هايشان را برروي Broad Band عرضه كنند و پروژه‌هايي از قبيل ايجاد شبكه‌هايي نظير شبكه علمي، شبكه جهاد و شبكه‌هاي وزارت بازرگاني بين بنگاه‌هاي اقتصادي بخشي از يك شبكه بزرگ داخل كشور هستند كه به همان شبكه ملي اطلاعات معروف است.
    او عنوان كرد: بايد گفت كه اين شبكه يك اينترانت داخلي با پهناي باند بسيار مناسب است كه ميزان اين پهناي باند به موقعيت استان‌ها بستگي دارد.

    رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران ادامه داد: اگر اپراتور چهارم فعال شود، مشكل پهناي باند با توجه به قرار گرفتن بر روي بستر فيبر نوري، حل خواهد شد و ما مصريم تا قبل از اجراي آن پروژه، بتوانيم از حداكثر توان فعلي استفاده كنيم تا اين شبكه ايجاد شود و مديريت اين شبكه و IP آدرس‌ها كه توسط اين سازمان انجام و باعث خواهد شد شبكه‌اي داخلي با وجود ديتاسنترهاي داخلي داشته باشيم كه اطلاعات‌مان در داخل آن ذخيره شود.
    وي در ادامه با تأكيد بر حوزه محتوا گفت: از حالا بايد بيشتر به دنبال محتوا بود تا با گذاشتن آن برروي شبكه، همگان بتوانند از آن استفاده كنند.

    رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران درباره پتانسيل داخلي در توليد محتوا تصريح كرد: با توجه به فرهنگ غني داخل كشور هم از لحاظ مباحث فرهنگي و هم علمي ضعفي در اين حوزه نخواهيم داشت. در حوزه مباحث علمي پروژه‌هايي همچون "ايران داك" كه داراي محتواي زيادي در كشورند وجود دارد و ما هم تفاهم‌نامه‌اي با آنها داريم و آن‌ها را آماده مي‌كنيم تا محتواي توليدي‌شان را بر روي اين شبكه قرار دهند.
    او ياد‌آور شد:‌ اگر زيرساخت‌ها را فراهم كنيم همچون كاري كه در اكثر كشورهاي دنيا انجام شده است، در حوزه توليد محتوا مشكلي نخواهيم داشت؛ هرچند كه مي‌شود به صورت هم زمان و موازي هم ارائه سرويس‌ها با راه‌اندازي زيرساخت‌ها را داشت.

    حكيم جوادي اذعان كرد: هدف‌گذاري كرده‌ايم كه بسياري از كتب مدارس از ابتدايي تا دبيرستان را بتوانيم به محتواي الكترونيكي تبديل كنيم و حتي زمينه را نيز فراهم كرده‌ايم تا افرادي كه وابستگي خاصي به بنگاه اقتصادي يا دولت ندارند، خودشان توليدكنندگان محتوا باشند زيرا در دنيا شاهديم هر فرد در هر نقطه‌اي توان توليد محتوا را دارد ولي مديريت اين شبكه كار بسيار مهمي است.

    رييس سازمان IT در باره برنامه‌ريزي براي شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: رايانش ابري يكي از مفاهيمي است كه چند ساليست مطرح شده و در دنيا در حال گسترش است و طبعا ما هم نبايد از اين موضوع عقب بمانيم، بنابراين در طراحي صورت گرفته در كشور چه در حوزه ديتاسنتر ملي و چه در حوزه ديتاسنترهاي استاني مبنا بر اين است كه در يك شبكه ابري كار كنند.
    او در توضيح اين طرح گفت: به اين معني كه ممكن است به لحاظ فيزيكي مراكزمان را توزيع شده داشته باشيم ولي به لحاظ منطقي اين‌ها مي‌تواند داخل يك مجموعه به صورت منسجم قرار بگيرند و منافع زيادي به همراه خواهد داشت.

    وي ادامه داد: در بازديدهايي كه از چند مجموعه در دنيا داشتم، متوجه شديم بخش خصوصي در يك مجموعه‌اي رايانه‌هايش را جمع كرده بودند و با يك شبكه اطلاعات كه بين ديتاسنترهاي مختلف در استان‌هاي مختلف خودشان داشتند، استفاده مي‌كردند و طبق گفنه آنها مصرف انرژي حداقل به يك سوم كاهش يافته بود و با دسترسي‌ها و تعريف بر روي دسترسي‌ها، افراد مي‌توانستند از منابع بيشتري استفاده كنند؛ به گونه‌اي كه علاوه بر اين‌كه اين شبكه به صورت يكپارچه مديريت مي‌شود، توزيع شده در بخش‌هاي مختلف است و ما هم اميدواريم در شبكه ملي اطلاعات در بخش ديتاسنترها حداقل اين كار را انجام دهيم.

    رييس سازمان فناوري اطلاعات در پايان نيز اشاره‌اي هم به حوزه مديريت شبكه كرد و گفت: ‌در بخش مديريت شبكه هم بحث Cloud Computing (پردازش ابري) در دنيا مطرح است و اميدواريم كه بتوانيم با آخرين دستاورد در ارتباط با اين رويداد در دنيا بتوانيم كارمان را ادامه دهيم و خوشبختانه بخش عمد‌ه اين اقدامات را هم داخلي مي‌بينيم و وابستگي در اين حوزه به بخش‌هاي خارجي احساس نمي‌كنيم.















    itna.ir

  2. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell
    پست ها
    3,908

    پيش فرض

    اپراتور سوم رو راه بندازن چهارم پیش کش !

  4. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)
    پست ها
    748

    پيش فرض

    چقدر وعده و وعید !

  6. 2 کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •