-یه نرم افزاری میخوام که تنظیمش کنم که هر چند وقت یه بار هشدار بده و بیاد رو همه ی پنچره ها، صدا هم داشته باشه خوبه...مهم نیست پیغام خاصی بده مهم اینه یادآوری کنه...
برای این مورد فکر کنم نرم افزار زیر کمکت کنه : ساعت زنگدار هست که میتونی تنظیمش کنی و صدا هم خواستی بذاری
Alarm Clock
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نرم افزار که مث Power Spy کلید هایی که در ویندوز زده میشه و ثبت کنه...البته حتما کرک شده باشه...چون کرک خیلی مهمه راستی عکس هم بگیره چه بهتر...
Award Keylogger 2.9
کد:
نرم افزاری هست که استایل XP رو مث سون کنه ولی سرعت رو پایین نیاره؟ یعنی بجای اینکه همش باز بمونه فایل های گرافیکی جایگزین کنه که دیگه بعنوان نرم ازفرا باز نمونه!
من فقط این نرم افزار رو میشناسم ولی علاوه بر اینکه فایل های سیستمی رو جایگزین میکنه فقط دو ، سه مورد کم حجم رو به استارت آپ اضافه میکنه که اونم در سرعت سیستم تاثیر نداره .
Seven Transformation Pack 5.1
کد:
یه نرم افزار میخوام که یه چیزی تو مایه های بک آپ از نرم ازفزارهای ویندوز باشه که ویندوز عوض کردم راحت باشم...
منظورت اینه که فقط از نرم افزارها بک آپ بگیره و بعد از نصب مجدد ویندوز فقط نرم افزارها رو برگردونه؟ این کار رو که من تا بحال نرم افزاری ندیدم انجام بده ، در حقیقت فکر نکنم امکان پذیر باشه . ولی شما میتونی از کل درایو ویندوز به همراه نرم افزارهای نصب شده ایمیج بگیری و دوباره همون درایو رو با تمام محتویاتش مثه روز اول برگردونی .
برای اینکار هم نرم افزار زیاده مثله Acronis True Image یا Norton Ghost یا .... تو انجمن هم تاپیک داره بگردی پیداش میکنی