تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چرا سایت با یه اینتر باز نمیشه ؟ ( عدم لودینگ )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkan 261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض چرا سایت با یه اینتر باز نمیشه ؟ ( عدم لودینگ )

سلام

" توی فیلم های خارجی " دیدم که وقتی یک اینتر میزنن سایت باز میشه و حتی 1 ثانیه هم صرف نمیشه .
    اما چرا برای من اینطور نمیشه ؟
    اگر سرعت دانلود من 300 باشه و حجم اون صفحه 100 کیلوبایت قاعدتا باید در عرض یک سوم ثانیه سایت باز بشه ، اما یکی دو ثانیه طول میکشه ، حالا شاید بگید سورس سایت نامنظم نوشته شده .

اما یک سرچ گوگل رو مثال میزنم ، چرا توی امریکا با یک اینتر باز میشه اما اینجا باید برای سرچ گوگل که خیلی صفحه استاندارد و کم حجمی داره هم صبر کرد ؟

آیا این مساله به سرعت پینگ مربوط هست ؟ پینگ isp من 3 میلی ثانیه هست و پینگ سرور تقریبا 3 تا 6 ثانیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    باز شدن یک صفحه در اینترنت به خیلی از پارامتر ها بستگی داره ، اینکه آیا سایت چگونه طراحی شده سایت های فلش دیرتر لود میشند
    یا اینکه سرور سایت از چه کیفیتی برخوردار هست و همون طور که خودتون گفتین زمان پینگ هست
    مسلما شما وقتی به یه سایتی مراجعه میکنید که سرورش در آمریکا هست ، درخواست شما باید از به این سرور به آمریکا ارسال بشه و بعد این سرور پاسخ بده و جواب از همان مسیر بگرده به همین خاطر این فاصله هم مهمه به همین لحاظ سرعت پینگ سرور های ایرانی برا ما که در ایران هستیم بیشتره

بعد سرعت اینترنت تو ایران همچین تعریفی هم نداره و قابل مقایسه با سرعت کشورهای پیشرفته نیست

نکته اخر اونا فیلمه !!!!

3. این کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببینید دوست من قاعده تو همه جای دنیا این هست که سرویس دهنده های اینترنت میاییند رو سرور اشون کش میبنندد که این مورد خیلی در لود صفحه برای کلاینت موثر هست به طوری که مثلا فکر کنید با وجود سیل عظیم کاربر حتی اگر یک کاربر اون سایت رو باز کرده باشه نفر بعدی بدون مکث و درنگ راحت صفحه ایی کاربر قبلی باز کرده بروز کند .اما در ایران من دیدم اغلب ای اس پی ها این مورد رو رعایت نمکنند این مورد هم باعث میشه حجم بیشتری از ترافیک کاربر مصرف بشه و هم سرعت بروز صفحه هات دیر تر بالا بیاد

در مورد پینگ هم که دوست امون گفت پینگ اصلا تو اتصال و بروز سایت ها موثر نیست! بهترین سرور ها تو اون طرف دنیا حتی امریکا هم باشه میتونه پینگ زیر 200 میلی ثانیه داشته باشه پس اصلا شما متوجه عملا پینگ و پونگ نمیشوید پینگ بیشتر تو عمل اتصال به سرور دانلود + فیلم استریم کردن و بازی های انلاین شبکه ایی خودش رو نشان میده
    بیشترین چیزی که تو صفحه باز کردن موثر هست دی ان اس پورتی هست که رو سیستم تعریف شده هر چه اون دی ان اس بهتر باشه(چون دی ان اس یک پورت و مبدا هست برای گذر به اینترنت پس خودش هم کش داره) سرعت شما بالاتر میره تو صفحه بروز کردن

5. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله تاثییر پینگ در این سرویسها خودش را نشون میده مثلا سرویس ویدئو آپارات که توسط سایت کلوب آماده شد به خاطر پینگ سرورهاشون در ایران هست

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله تاثییر پینگ در این سرویسها خودش را نشون میده مثلا سرویس ویدئو آپارات که توسط سایت کلوب آماده شد به خاطر پینگ سرورهاشون در ایران هست
    بله گفتم خدمت اتون پینک میتونه تو استریم موثر باشه اما تو صفحه بروز کردن نه!

برای بهتر شدن بروز کردن صفحات:
    1-دی ان اس رو تعویش کنید(با برنامه Namebench مثلا که اماتور ترین این برنامه هست برای تعویض دی ان اس)
    2-از بروزر بهینه تر استفاده کنید مثل فایرفاکس یا کروم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •