تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: Recovery یعنی چه؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Recovery یعنی چه؟

سلام

من یه لپ تاپ اچ پی 6080 گرفتم...(ویندوز اورجینال)مغازه داره گفت باید پول بدی تا برات ریکاوریش کنم...منم فک کردم خودم می تونم بکنم ندادم...یه درایو روی سیستم بود به اسم ریکاوری و یه فایل داخلش بود بازم به همین اسم...وقتی روش کلیک می کنم یه سری چیزای آبی رنگ می نویسه

از توی کنترل پنلم که می رم نمیشه...

اصلا این ریکاوری چیه؟واجبه؟چجوری باید انجامش داد؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز این درایو ریکاوری و اون فایل واسه این گذاشتن که یه موقعه اگه خواستی لپتاپ رو برگردونی به روز اول به اصطلاح
    یعنی reset factory کنی از طریق نرم افزار recovery manager میتونی اینکارو انجام بدی . اون مغازه دار هم واسه این خواسته ازت پول بگیره که ریکاوری رو بریزه روی دی وی دی ( احتمالا) خودت هم میتونی اینکار رو انجام بدی . به اینصورت که نرم افزار ریکاوری منیجر رو باز میکنی و روی گزینه recovery media creation از ستون آخر انتخاب میکنی و بعد ازت میخواد دی وی دی خام توی دستگاه بزاری و الا آخر .. .

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز این درایو ریکاوری و اون فایل واسه این گذاشتن که یه موقعه اگه خواستی لپتاپ رو برگردونی به روز اول به اصطلاح
    یعنی reset factory کنی از طریق نرم افزار recovery manager میتونی اینکارو انجام بدی . اون مغازه دار هم واسه این خواسته ازت پول بگیره که ریکاوری رو بریزه روی دی وی دی ( احتمالا) خودت هم میتونی اینکار رو انجام بدی . به اینصورت که نرم افزار ریکاوری منیجر رو باز میکنی و روی گزینه recovery media creation از ستون آخر انتخاب میکنی و بعد ازت میخواد دی وی دی خام توی دستگاه بزاری و الا آخر .. .

آره درسته!خیلی ممنون

حالا یه سوال دیگه:
    یه سری برنامه روی لپ تاپ هست از اول...مثل برنامه ای اثر انگشت رو می شناسه.اگر ویندوز رو عوض کنیم با ریکاوری این برنامه ها بازم قابل استفاده می شه؟
    اگر از ویندوز 7 به 8 ارتقا بدیم چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام .من اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام .من اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟
    از برنامه Paragon Hard Disk Manager استفاده کن.

داره خودمونی میشه ahmadreza.rstm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با وسيله نرم افزار Acronis True Image Home به راحتي مي تونيد از تمام اطلاعات كامپيوترتون نسخه پشتبان تهيه كنيد، اين نرم افزار فوق العاده قدرتمند و ساده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با paragon ریکاوری گرفتم ولی فقط شد یه دی وی دی!
    در صورتی که خود اپ تاپ توی 4 تا دی وی دی ریکاوری می گیره...قضیه چیه؟

داره خودمونی میشه ahmadreza.rstm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من با paragon ریکاوری گرفتم ولی فقط شد یه دی وی دی!
    در صورتی که خود اپ تاپ توی 4 تا دی وی دی ریکاوری می گیره...قضیه چیه؟
    دوست من نرم افزار هاي كه از سيستم بكاپ تهيه مي كنند معمولا فايل ها را به صورت فشرده در مي يارن كه فضاي زيادي را اشغال نكنه واسه همين يك دي وي دي شده، اين موضوع را ميتوني به اين صورت تست كني كه اول حجم درايوي را كه ميخواي بكاپ تهيه كنيد ببيني مثلا 6 گيگه و بعد كه بكاپ تهيه مي كني ميتوني حجم بكاپ گرفته شده را ببيني به راحتي متوجه ميشه كه حد اقل 3 گيگ كمتراز فايل هاي اصليه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید من لپ تاپ دل مدل xpsl502 گرفتم .برای انجام دادن ریکاوری نمیدونم چه کار کنم؟باید از دی وی دی ریکاوری استفاده کنم یا نه ؟ با توجه به دفترچه راهنماش که انگلیسی بود و دست و پا شکسته متوجه شدم که برای ریکاوری باید از -start-allprogram-del ldata safelocal backupو روی create recovery mediaکلیک کنم.بعدش نمیدونم چه کار کنم باید از دی وی د ی که همراه لپ تاپمه استفاده کنم یا دی وی دی دیگه ای؟اینکه دی وی دی خام باید تو دستگاه بذارم یعنی چی؟ همراه لپ تاپ یه دی وی دی که روش نوشته DRIVERS AND UTILITIES از این دی وی دی باید چه استفاده ای کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.مرسسسسسسسسسسی

در آغاز فعالیت 1giga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    من حدود 1 سال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 2155 گرفتم ولی اونموقع دی وی دی ریکاوری تهیه نکرده بودم چند ماه پیش احساس کردم ویندوزم ویروسی شده ولی باز هم توجهی نکردم تا1 ماه پیش که ریکاوری گرفتم میخواستم بدونم الان اگه بخوام ویندوز رو عوض کنم بازم ویروسی هستش یا نه
    ویندوز هم اوریجینال بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •