تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: ذخیره سازی فیلم با کیفیت HD بر روی DVD

داره خودمونی میشه mehdi_135f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض ذخیره سازی فیلم با کیفیت HD بر روی DVD

دوستان آیا میشه یک فیلم با کیفیت HD رو بر روی DVD ذخیره کرد و باز با کیفیت HD فیلم رو روی LCD تماشا کرد؟؟؟ منظور از دیسک های اشعه آبی (Blu-Ray) چیه؟؟

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بولو ری یه نوع دیسکه که 25 گیگ اطلاعات را میشه روش ذخیره کرد که اگه دیسکش 2رو باشه 50 گیگ میشه جالب تر از بولو ری اچ وی دی است که دیسکیه که 3900 گیگ قابلیت ضبط اطلاعات را داره که سال 2009 کشف شده و نمیدونم کی میاد به بازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

دوستان آیا میشه یک فیلم با کیفیت HD رو بر روی DVD ذخیره کرد و باز با کیفیت HD فیلم رو روی LCD تماشا کرد؟؟؟ منظور از دیسک های اشعه آبی (Blu-Ray) چیه؟؟
    دوست عزیز دی وی دی هم مثل فلش و سی دی و ... یه وسیله ذخیره سازی اطلاعات ه .
    این به این معنی هست که روی سی دی های معمولی هم میتونید فیلم رایت کنید اونم نه HD بلکه Full HD !!! البته به صورت دیتا باید رایت کنید پس الزاما دستگاه پخشتون هم باید بتونه دیسک دیتا هم بخونه که اکثر دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت رو دارن .
    اما به صورت ویدیو منو دار نمیدونم !
    من خودم از طریق نرم افزار همراه هندی کم سونی به راحتی میتونم رو دی وی دی دیسک بلو ری ایجاد کنم . توضیحش این قسمت یه مقدار مشکله ولی میشه .
    فقط 3 تا مشکل پیش میاد !
    1 - رو دی وی دی 4.7 گیگ فقط 30 - 40 دقیقه فیلم AVCHD 1920 *1080 با بیت ریت 16 مگ بر ثانیه رایت کرد که خیلی کمه !
    2 - بسیار طول میکشه ! دست کم 2 - 3 ساعت
    3 - دستگاه دی وی دی تو ماکزیمم رزولوشن 576*720 رو ساپورت میکنه که این یعنی HD پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر !
    بلوری رو هم که دوست عزیزمون " ramin5749 " توضیح دادن
    باز اگه مشکلی بود یا اگه جایی از حرفام گنگ بود همین جا مطرح کنید تا توضیح بیشتری بدم.
    Last edited by subliz; 27-07-2011 at 19:49.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دی وی دی هم مثل فلش و سی دی و ... یه وسیله ذخیره سازی اطلاعات ه .
    این به این معنی هست که روی سی دی های معمولی هم میتونید فیلم رایت کنید اونم نه HD بلکه Full HD !!! البته به صورت دیتا باید رایت کنید پس الزاما دستگاه پخشتون هم باید بتونه دیسک دیتا هم بخونه که اکثر دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت رو دارن .
    اما به صورت ویدیو منو دار نمیدونم !
    من خودم از طریق نرم افزار همراه هندی کم سونی به راحتی میتونم رو دی وی دی دیسک بلو ری ایجاد کنم . توضیحش این قسمت یه مقدار مشکله ولی میشه .
    فقط 3 تا مشکل پیش میاد !
    1 - رو دی وی دی 4.7 گیگ فقط 30 - 40 دقیقه فیلم AVCHD 1920 *1080 با بیت ریت 16 مگ بر ثانیه رایت کرد که خیلی کمه !
    2 - بسیار طول میکشه ! دست کم 2 - 3 ساعت
    3 - دستگاه دی وی دی تو ماکزیمم رزولوشن 576*720 رو ساپورت میکنه که این یعنی HD پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر !
    بلوری رو هم که دوست عزیزمون " ramin5749 " توضیح دادن
    باز اگه مشکلی بود یا اگه جایی از حرفام گنگ بود همین جا مطرح کنید تا توضیح بیشتری بدم.
    سلام دوست عزيز
    من يه دوربين SX210 is دارم كه با پسوند mov فيلما رو بصورت HD ضبظ ميكنه ، حالا اگه بخوام اين فيلما رو تو cd يا dvd بريزم كه با TVي full hd پلاسما ببينم و با DVD palyer home teather پخش كنه . چه بايد كرد‌؟ 100 البته بصورت HD و بدون افت كيفيت ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من يه دوربين SX210 is دارم كه با پسوند mov فيلما رو بصورت HD ضبظ ميكنه ، حالا اگه بخوام اين فيلما رو تو cd يا dvd بريزم كه با TVي full hd پلاسما ببينم و با DVD palyer home teather پخش كنه . چه بايد كرد‌؟ 100 البته بصورت HD و بدون افت كيفيت ؟!
    دوست من اگه درست نوشته من رو میخوندی عرض کرده بودم که
    1 - من فقط از طریق نرم افزار همراه خود دوربین فیلم برداری تونستم این کار رو بکنم که اونم ی هجورایی ناقصه . چون توش نمیتونی مشخص کنی کدوم ویدیو رو میخوای رایت کنی . خیر سرش easy burner ه ! برآورو د میکنه چند تا دی وی دی نیازه و استارت !
    2 - د ی و ی د ی توانایی پخش فیلم HD نــــــد ا ر ه !

6. این کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منطورتون از اینکه DVD توانایی پخش HD نداره چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

منطورتون از اینکه DVD توانایی پخش HD نداره چیه؟
    دستگاه پخش دي وي دي توانايي پخش فيلم هاي با رزولوشن بالاتر از 720*576 رو ندارن

9. این کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه REZA1011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دستگاه پخش دي وي دي توانايي پخش فيلم هاي با رزولوشن بالاتر از 720*576 رو ندارن
    اگر DVD Player ما قابلیت پخش فیلم HD و داشته باشه اونوقت باید فیلم رو روی چی رایت کرد DVD9؟
    اصلا نرم افزاری برای رایت DVD HD با کیفیت هست؟

11. این کاربر از REZA1011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه سری عکس را تبدیل به فیلم کردم با برنامه proshow وقت نرم افزار فایل avi خروجی میگیرم و میریزم روی فلاش تلویزین نشون میده با کیفیت خوب خوب ولی همفایل را وقتی به dvd تبدیل میکنم کیفیتش میاد پائید
    h264-mpeg4 avc 1920*1080

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    با برنامه h264 می توانید حجم فیلمهای خود را به عنوان مثال از 25گیگ به 2 گیگ تبدیل کنید اسم سایت h264encoder.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •