سلام دوستان من خیلی منتظر این مانیتور بودم و بلاخره سامسونگ به شایعات پایان داد و برای فروش گذاشت
کسی اطلاعاتی چه قیمتی و غیره داره بذاره اینجا
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من خیلی منتظر این مانیتور بودم و بلاخره سامسونگ به شایعات پایان داد و برای فروش گذاشت
کسی اطلاعاتی چه قیمتی و غیره داره بذاره اینجا
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این مانیتور جدیدا در سایت newegg با قیمت 729 دلار گذاشته شده و تا جاافتادن این مدل و پایین اومدن قیمتش در خارج و اومدنش تو ایران شاید یک سالی طول بکشه...
من هم که دنبال سه بعدی هستم امروز هم با سام سرویس در تماس بودم می گفت سری جدیاش شهریورمی اد تازه اینهم فکر نکنم زیر 1200 باشه ولی می ارزه
اگه سام سرویس وارد کنه زیر 1 میلیون باید باشه چون توی سایت اصلی زده بود 700 هزار دلار ... ولی خوب میارزه
مجید دلبندم اون 700 دلاره نه 700 هزار دلاراگه سام سرویس وارد کنه زیر 1 میلیون باید باشه چون توی سایت اصلی زده بود 700 هزار دلار ... ولی خوب میارزهاینی که تو میگی میشه 700 ملیون بیشتر
![]()
با سلام این مانیتور رو رایان صبا اورده ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت باور نکردنی هشتصد و چهل هزار تومن
اطلاعات کاملش کجا گیر میاد؟
سلام
من دنبال همین S27a950d هستم . اگر تا شهریور باید صبر کرد که خیلی بده ! 6 ماه دیگه !
اگر بخام از دبی هم بگیرم کلی باید پول بدم با دلار 2000 تومن !
رایان صبا قیمت گذاشته بود ولی الان قیمت رو ورداشته
بچه ها مگه خود سام سرویس دلار 2 تومن نباید بخره اینو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)