تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: عوض شدن خود به خود تم ويندوز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض عوض شدن خود به خود تم ويندوز

سلام دوستان
    مشكل جديدي كه توي شبكه شركتمون به وجود اومده اينه كه كلاينت ها كه روشون ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 يا 3 نصبه(براي هر دو مورد اين مشكل پيش مياد) تم ويندوز خود به خود از ايكس پي استايل ميره روي حالت كلاسيك..چه كار كنم؟انتي ويروس اپديت هم داريم و اسكن همي ميكنم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این مشکل دلایل متعددی دارد که به چند مورد اشاره میکنم.تعدادی از آپدیتهای ویندوز در صورت قانونی نبودن ویندوز تم ویندوز را به حالت کلاسیک در می آورند.نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مانند tuneup وغیره پس از هر بار چک کردن ویندوز هم این کار را انجام میدهند چون در این حالت ویندوز از نظر سرعت بهترین کارایی را دارد و دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند .اینها مواردی بود که شخصا برای خود من پیش آمده بود و نمیتوان گفت قطعا در مورد مشکل شما هم صادق است اما اگر بتوانی تشخیص دهی که دقیقا چه زمانی تم تغییر میکند (پس از اسکن آنتی ویروس یا با هر بار خاموش روشن شدن کامپیوتر یا... بهتر میتوان نتیجه گیری کرد .

3. این کاربر از kimia.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این مشکل دلایل متعددی دارد که به چند مورد اشاره میکنم.تعدادی از آپدیتهای ویندوز در صورت قانونی نبودن ویندوز تم ویندوز را به حالت کلاسیک در می آورند.نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مانند tuneup وغیره پس از هر بار چک کردن ویندوز هم این کار را انجام میدهند چون در این حالت ویندوز از نظر سرعت بهترین کارایی را دارد و دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند .اینها مواردی بود که شخصا برای خود من پیش آمده بود و نمیتوان گفت قطعا در مورد مشکل شما هم صادق است اما اگر بتوانی تشخیص دهی که دقیقا چه زمانی تم تغییر میکند (پس از اسکن آنتی ویروس یا با هر بار خاموش روشن شدن کامپیوتر یا... بهتر میتوان نتیجه گیری کرد .
    درود بر شما و سپاس از راهنمايي شما
    راستش ما تو شركتمون روي سيستم ها هيچ اپديتي نصي نميكينم سعني اصلا سيستم ها به اينترنت وصل نيستن..
    نرم افزار بهينه سازي هم نداريم..
    زمان مشخصي نداره يهو بي دليل هم اين اتفاق مي افته..كلافم كرده

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب اگه شما نرم افزار خاصی نصب نکرده باشید که بتونه همچین کاری بکنه به احتمال زیاد سیستمهای شما ویروس دارند
    از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب اگه شما نرم افزار خاصی نصب نکرده باشید که بتونه همچین کاری بکنه به احتمال زیاد سیستمهای شما ویروس دارند
    از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟
    nod32 كه بصورت افلاين اپديت ميكنمشون

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

nod32 كه بصورت افلاين اپديت ميكنمشون
    خب پس اگه بخواییم به اسم آنتی ویروس شما نگاه کنیم باید بگم که سیستمهای شما ویروس دارند

شما می تونید با یه آنتی ویروس آپدیت دیگه سیستم ها رو چک کنید یا اینکه از این تاپیک استفاده کنید
    ₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام مجدد.به احتمال زیاد سیستم شما ویروسی است چون آنتی ویروس شما در بهترین حالت تنها هفتاد درصد ویروسها را شناسایی میکند و نظر این دوست در بالا کاملا درست است .من خودم با آنتی ویروس nodنسخه اینترنت سکوریتی که دایم و همیشه آنلاین آپدیت میشد دو بار مجبور به فرمت کردن هارد شدم .دست آخر از آنتی ویروس آویرا و کاملا آپدیت استفاده کردم و در حالت بوت کامپیوتر ویروسهای زیادی شناسایی شد که nodنتوانسته بود تشخیص دهد.طبق راهنمایی دوستمان در بالا با یک آنتی ویروس خوب و آپدیت شده احتمالا مشکل شما رفع خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من انتي ويروس avg اپديت شده هم نصب كردم و اسكن كردم باز هم تم عوض ميشه!

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسپر ... یا آواست ... یا کومودو ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیگر اینکه بعضی از آنتی ویروسها که درون خود بخش بهینه یازی ویندوز دارند پس از هر بار اسکن تم را به حالت کلاسیک تغییر میدهند
    در اين مورد ميشه بيشتر توضيح بديد ايا راهي هست كه اين امكان رو در انتي ويروس غير فعال كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •