با سلام خدمت دوستان ....
قبل از هر چیــز جا داره از دوستان خوبم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر راهنماییهای مفیدشون تشکر کنم ... این مدت خیلی زحمتشون دادم
حقیقتا قصد خرید سیستم دارم تا 800 تومن!
1- یه دونه پاور Thermaltake TR-52 دارم(عکسش رو ضمیمه میکنم براتون ببینید! )
2- یه کارت گرافیک NX6600 MSI 256MB هم دارم! (عکسش رو میذارم ببینن دوستان! )
3- موس و کیبرد وایرلس هم دارم !
یه کیس نسبتا ارزون از Green هست به نام Magnume2 ! که پاور پایینش نصب میشه و سیمها همه از پشت وصل میشه ! قیمت گرفتم امروز 48 تومن هست تو بازار!
قطعاتی که مورد نیازمه ، باید با 750 تومن جور بشه! چون 50 تومن میره بابت کیس گیرین
لطفا مادربردی معرفی کنید که برند معروفی باشه و گارانتی اصلی داشته باشه در ایران و اذیتم نکنه !
مادر بردش ترجیحا یه گرافیک 512 آنبرد داشته باشه که قوی تر از اونی باشه که خودم دارم!
من اصلا و اصلا اهل بازی و اوور کلاک و اینجور برنامه ها نیستم سیستم فقط برای کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ایندیزاین و کارهای خونگی مثل اینترنت و تایپ و اینها هستشفیلم هم میبینم اگر وقت کنم!
اکثر دوستان به من پیشنهاد میکنن که از CPU های INTEL استفاده کنم! و میگن عمرش از AMD بیشتر هست و اینا .... ولی من دنبال چیزی هستم که کارم رو راه بندازه و تا 4-5 ســال دســــت بهش نزنم!
قطعاتی که نیاز دارم :
مانیتور (ترجیحا 22 اینچ) یه چیزی که قیمتش خوب باشه! یه مدل LG دیدم 206 تومن بود! تو اون مایه ها!
مادربرد که توضیحات دادم راجع بهش !
رم ( حداقل چهار گیگ باشه! بعدا هم میخوام 4 گیگ اضافه کنم!)
هارد ( حتما 1 ترا بایت )
یه کارت شبکه بیسیم هم میخوام که سرعتش خوب باشه ! چون مودمم Wifi هست و اونطرف خونه هستش!
Cpu هم که بحث شد راجع بهش![]()
ان شاالله که چیزی از قلم نیفتاده باشه!
تا فردا شب فرصت دارم ... پس فردا به یاری پروردگار راهی بازار میشم ....
ویرایش: دی وی دی رایتر و دی وی دی رام از واجبات نیست! فعلا نیازی ندارم!