تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کار نکردن هارد های اکسترنال بعد از Wakeup

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کار نکردن هارد های اکسترنال بعد از Wakeup

دوستان این ویندوز سون چندین هزار تا باگ داره که چند تاش خیلی داره منو اذیت می کنه.

یکی از مشکلای بزرگ اینه که بعد از Standby کردن ، معمولا هارد های اکسترنال دیگه روشن نمیشن و کار نمی کنن.
    واسه همین باید کامپیوتر رو روشن خاموش کنم تا درست شه ، ضمن این که Shutdown هم نمیشه تو این حالت و باید دستی ریست کنم.
    اشکال از کجاست؟

یکی دیگه از مشکلایی که اینم رو مخه ، اینه که تو یکی از ویندوز 7 هام وقتی Standby می کنم کامپیوتر میاد تو صفحه Welcome Screen و جایی که یوزر رو انتخاب می کنی که وارد میندوز شی و اصلا استندبای نمیشه.
    در ضمن 2 تا ویندوز 7 نصب دارم و تو اون یکی این مشکل رو ندارم و این مشکل از اول هم وجود نداشت.

یکی دیگه اینه که خیلی اوقات هارد اکسترنال وصل میکنم ، ویندوز به صورت اتوماتیک Drive Letter نمیده و باید دستی برم وارد کنم تا هارد رو بشه استفاده کرد.

در مجموع ویندوز 7 هزاران هزار باگ داره

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اکثر مشکلات استندبای کردن به بایوس سیستم مربوط میشه که اونم با آپدیت بایوس مرتفع میشه . باید چک کنی مادربردت ورژن جدید آپدیت ارائه داده؟ تو توضیحاتش چک کن در این مورد توضیحی داده یا نه؟

در مورد هارد اکسترنال : وقتی هارد رو وصل کردی تو Device Manager روی Disk Drives کلیک کن و بعد هارد رو پیدا کن و روش دوبار کلیک کن . بعد به تب آخر یعنی Power Managment برو و تیک گزینه اول رو بردار و ok کن و یکبار ریست کن .
    اگه تو اون لیست در دیوایس منیجر نبود در لیست USB ها یا Storage دیوایس منیجر دنبال هارد اکسترنال بگرد و همین کارو انجام بده .
    اگر هم گزینه Power Managment نبود در کنترل پنل وارد Power Option شو و روی هر حالتی هست روی Change Plan Settings کلیک کن و بعد روی Change Advanced Power Setting کلیک کن و در زیرمجموعه Hard Disk مقدار رو 0 قرار بده تا هارد خاموش نشه . البته قبل از انجام همه اینکارا باید هارد اکسترنال به سیستم وصل باشه و ویندوز هم شناساییش کنه.

در مجموع ویندوز 7 هزاران هزار باگ داره
    نه دیگه دوست عزیز ناشکری نکن ! درسته باگ داره ولی نه در این حد که شما میگی ، اکثر ناسازگاری ها هم برمیگرده به مچ نبودن مادربرد با 7 که اونم اکثر شرکت های سازنده ،ورژن سازگار بایوس رو آپدیت میکنن. در ضمن بعضی از این باگ ها هم با آپدیت ویندوز مرتفع میشه . شما ویندوز رو آپدیت میکنی؟ بعضا هم مشکل Firmware هارد هست که اونم با 7 سازگار نیست ( این مورد کم احتمال داره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اکثر مشکلات استندبای کردن به بایوس سیستم مربوط میشه که اونم با آپدیت بایوس مرتفع میشه . باید چک کنی مادربردت ورژن جدید آپدیت ارائه داده؟ تو توضیحاتش چک کن در این مورد توضیحی داده یا نه؟

در مورد هارد اکسترنال : وقتی هارد رو وصل کردی تو Device Manager روی Disk Drives کلیک کن و بعد هارد رو پیدا کن و روش دوبار کلیک کن . بعد به تب آخر یعنی Power Managment برو و تیک گزینه اول رو بردار و ok کن و یکبار ریست کن .
    اگه تو اون لیست در دیوایس منیجر نبود در لیست USB ها یا Storage دیوایس منیجر دنبال هارد اکسترنال بگرد و همین کارو انجام بده .
    اگر هم گزینه Power Managment نبود در کنترل پنل وارد Power Option شو و روی هر حالتی هست روی Change Plan Settings کلیک کن و بعد روی Change Advanced Power Setting کلیک کن و در زیرمجموعه Hard Disk مقدار رو 0 قرار بده تا هارد خاموش نشه . البته قبل از انجام همه اینکارا باید هارد اکسترنال به سیستم وصل باشه و ویندوز هم شناساییش کنه.

نه دیگه دوست عزیز ناشکری نکن ! درسته باگ داره ولی نه در این حد که شما میگی ، اکثر ناسازگاری ها هم برمیگرده به مچ نبودن مادربرد با 7 که اونم اکثر شرکت های سازنده ،ورژن سازگار بایوس رو آپدیت میکنن. در ضمن بعضی از این باگ ها هم با آپدیت ویندوز مرتفع میشه . شما ویندوز رو آپدیت میکنی؟ بعضا هم مشکل Firmware هارد هست که اونم با 7 سازگار نیست ( این مورد کم احتمال داره)
    ممنون بابت پاسخ.ولی دوست عزیز مشکل مشکل رو فکر کنم یه خورده بد توضیح دادم.
    مشکلم این نیست که زمانی که سیستم روشنه ، هارد خاموش بشه و دیگه روشن نشه.چیزی که شما گفتی مربوط به این موضوعه فکر می کنم.
    مشکل من بعد از استند بای کردن سیستم هست.یعنی کامپیوتر که خاموش میشه و به استند بای میره ، بعد از روشن شدن مجدد دیگه هاردها کار نمی کنن.
    مادربوردم هم P5B ایسوس هست با آخرین ورژن بایوس.
    ویندوزم هم تا د زیادی آپدیت هست . ولی نه کامل.همیشه حالت اتو آپدیت هست و خودش آپدیت های جدید رو نصب می کنه.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشکلم این نیست که زمانی که سیستم روشنه ، هارد خاموش بشه و دیگه روشن نشه.چیزی که شما گفتی مربوط به این موضوعه فکر می کنم.
    دوست عزیز حامد جان ، خیلی خوب هم توضیح دادی . تنظیماتی که گفتم برای خاموش نشدن هارده البته بعد از Sleep کردن . گزینه هایی که گفتم اگه تنظیم کنی باعث میشه هارد اکسترنال بعد از استندبای کردن یا همون Sleep ویندوز 7 ، خاموش نشه و بعد از فراخوانی مجدد ویندوز همچنان شناسایی و کار کنه .
    مشکل شما اینه که وقتی استند بای میکنی هارد خاموش میشه و دیگه ویندوز یا سیستم قادر نیست روشنش کنه ، به همین خاطر مجددا کار نمیکنه .

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •