سلام من ميخواستم بازي suffring رو بخرم چون از دموش خيلي خوشم اومده بود ولي يه نفر گفت جالب نيست لطفا هركي بازي كرده بگه ارزش بازي داره يا نه
سلام من ميخواستم بازي suffring رو بخرم چون از دموش خيلي خوشم اومده بود ولي يه نفر گفت جالب نيست لطفا هركي بازي كرده بگه ارزش بازي داره يا نه
كدوم شمارشو 1 يا 2البته فرقي نميكنه من عاشق بازيهاي ترسناكم ولي اصلا از اين بازي خوشم نيومد البته شماره 1 باسه همين 2 رو اصلا نگرفتم!
اين بازي با اين كه بسيار ترسناك هست اما ديگه يه كمي شورش رو در آورده. من كه هر وقت يه ساعت اين بازي رو مي كنم مثل اينه كه 10 ساعت يه بازي مثل Splinter رو بازي كردم. صداهاي اضافي و موزيك بسيار خشن اعصاب آدم رو خورد مي كنه. هر وقت هم كه يكي از اون موجودات رو مي كشه يا اونا به اين آسيب ميزنن سر تا پاش خوني ميشه كه آدم چندشش ميشه بهش نگاه كنه. در كل اين بازي رو من اصلا دوست ندارم. البته شايد كسايي كه از ManHunt و Pain Killer خوششون مياد از اين بازي هم لذت ببرن.
تایید میشه
اگه اعصابتو دوست داری تحریمش کن
اصلا ارزش نداره
همه جاش تاریک و.. مه ...
خب اینا باعث اسیب روحی میشه دیگه
سلام
بنظر من بازی suffring 2 بر خلاف نظر دوستان خیلی قشنگه .....البته این نظر منه
فرقش با شماره یک این بازی اینکه گرافیک بازی از شماره یک بهتره....ولی شماره یک بازی ترسناک تر بود و راحت نصب میشد
ولی در شماره جدید باید درایو ی که بازی را در ان می ریزی NTFS باشد و CD ROM خود را هم قطع کنی تا بتوانی بازی را اجرا
کنی
ولی در مجموع ارزش بازی کردن را دارد به شرط اینکه از خون وخون ریزی و یک کمی ترسناک بودن بازی نترسی
هر کسی نظری داره
سلام،
من شماره يک بازی رو فقط و فقط به خاطر اين که بازی محصول شرکت Midway بود خريدم.
اما بعد از کمی بازی به خاطر خشونت زياد ديگه اون رو ادامه ندادم!و ديگه سراغ شماره دوم اون نرفتم.
از من هم ميشنوی بيخيال اين بازی شو ! بازی اعصاب خورد کنيه !
هيچكدوم مشكل اصلي من gameplayسخت و افتضاح بازيه داستان و گرافيك بازي خوبه ولي به نظر من صدا گذاريش افتضاح كامله!!نوشته شده توسط MAXXX
به نظر من از بازي بايد خون بچكه!!!!من با خشونتش مشكل نداشتم فقط با كنترل سخت شخصيت بازي تا مياي بجنبي ميكشنت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)