سلام دوستان
حتما می دونید که یاهو میل شکل ایمیل رو تغییر داده حالا می خوام برگردونم به حالت کلاسیک منتها متاسفانه مثل قبل نیست که بتونید توی option بتونیم classic رو انتخاب کنیم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
حتما می دونید که یاهو میل شکل ایمیل رو تغییر داده حالا می خوام برگردونم به حالت کلاسیک منتها متاسفانه مثل قبل نیست که بتونید توی option بتونیم classic رو انتخاب کنیم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
1) ابتدا باید جاوا اسکریپت مرور گرتون رو خاموش کنین
برای فایر فاکس به قسمت زیر برین
option \content
و تیک enable javascript رو وردارین
2) و بعد برین سایت یاهو و به میلتون وارد شین که با این صفحه روبرو میشین
و بر روی گزینه return to a previous version of yahoo! mail کلیک کنین
3) و در آخر جاوا اسکریپت مرور گرتون که خاموش کردین رو دوباره روشن کنین
Last edited by poolpool; 24-07-2011 at 20:31.
سلام دوست عزیز
متاسفانه برای من جواب نداد و باز رفت توی ایمیل !!!
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
نه درست شد
اول رفت توی ایمیل و اومد ولی الان نگاه کردم همون پیام بالایی رو داد و درست شد
دمت گرم
با تشکر
سلام من اینکارو انجام دادم وای اروری در کار نبود رزولوشن رو هم درکمترین حال قرار دادم نشد راه دیگری هم هست؟
چه رزولوشنی رو کم کردین؟!!!!
این راه حل صد در صدکار میکنه
حتما درست انجام ندادین
همون طور که aria_electric_fars گفتن ابتدا وارد میلتون میشین که طبق معمول میلتون رو میاره و بعد میره به این صفحه
نه راه حل دیگه ای نیست
یاهو امکان برگشتن به میل کلاسیک رو برداشته
رزولوشن:اوکی.مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه امکان برگشتن به میل کلاسیک رو برداشته , من اونکارو که گفتید انجام دادم تبدیل شد به کلاسیک ولی من میخوام تبدیل بشه به بتا راهی هست اگه میشه به میلمم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون مرسی
من میخوام میلم رو تبدیل کنم به بتاراهی هست اگه میشه به میلمم بفرستید جوابو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون مرسی
اره همینطوری هست که میگید
دوستان میشه کمک کنید من نمیتونم انجام بدم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)