تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کدوم سیستم بهتره؟(فوری)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

14 کدوم سیستم بهتره؟(فوری)

سلامو
    من فردا میخوام برم یه سیستم بگیرم واسه سه قطعه مادربرد، کارت گرافیک و سی پی یو 2 تا سیستم AMD ,intel بهم پیشنهاد شده میخواستم نظر دوستان رو در مورد این 2 تا سیستم بدونم:

intel:
    CPU: intel core i5 2400 - 225t
    M.B: Asus P8H67 - 160t
    VGA: Sapphire hd 5770 1G - 160t
    total: 545t

AMD:
    cpu:phenom II x4 955 - 150t
    M.B: GA-970A D3 AM3+ - 145t
    M.B: Asrock 870 E3 AM3+ - 120t
    M.B: Asrock 890 GX Pro3 AM3+ - 145t
    VGA: Sapphire hd 5770 1G - 160
    total: 430t - 455

با توجه به قیمت و اینکه سیستم بعدا(2-3) سال دیگه میخوام ارتقاء بدم و با توجه به اینکه AMD Bulldozer هم به زودی میاد کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید؟؟!
    به نظرتون کدوم سیستم آینده بهتری داره؟!

- اگه بخوام سیستم رو AMD انتخاب کنم کدوم مادربرد مناسب تره؟!( تمام مین بردا CrossFire رو ساپورت میکنن و منم میخوام حتما مین بردم 2 تا کارت گرافیک بخوره+usb3)

بودجه هم حدود 550 تومن
    رم و DVD و ( power اگه نیاز باشه - یه 450 وات دارم) هم میخوام بگیرم(حدودا 100 تومن)
    هارد دارم

*** کارم بیشتر گرافیک و پردازش تصویره و با نرم افزارهایی مثه MATLAB و فوتوشاپ سرو کار دارم، فیلم زیاد میبینم، بعضی وقتا بازیم می کنم***
    ----------------------------------
    ** منتظرم عجله دارم، مرسی **
    ----------------------------------

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

همیشه خریدن محصول قدیمی اشتباه هست مخصوصا الآن که تا 3 ماه دیگه میشه بولدوزر خرید
    در ضمن قیمت این دو سیستم با هم تفاوت داره و میشه برای اینتل core i3 2100 خرید
    من هم منتظر بولدوزر هستم و هم کارتهای سری 7000 از amd
    اگر منظورتون از پردازش تصویر رندر هست که باید بگم گرافیک 10 برابر سریعتر از پردازنده هستش
    الان و همیشه بهترین کارایی به قیمت تو قطعات متوسط هست و کارت 6850 و 6870 تو رده متوسط هستند
    تو بازی core i3 2100 با اختلاف فنوم 2 را شکست میده ولی تو بقیه کارها شیبه به هم و هم قیمت هستند
    در ضمن کجا M.B: GA-970A D3 AM3+ - 145 هست؟ اگه با این قیمت باشه خیلی خوبهasus هم بهتره به نظرم
    در ضمن اگه برای این میگین 2 کارت بخوره که بعدا یک کارت دیگه بندازین باید بگم با 2 تا 5770 علاوه بر پاوری که حداقل 2 برابر پاور یک 5770 در میاد باید هر دو اسلات حداقل 8x باشه که زیر 200 تومان بردی برایش نیست
    پس بهتره بیخیال بستن 2 کارت ارزون بشی !
    قیمت 6850 الان اندازه قیمت 5770 سال پیش هست و علاوه بر تسلیشین بهتر از 5850 قدرتی در بیشتر از 5830 داره و مصرفش هم با 127 وات حداکثر میتونه با پاور 480 وات هم کار کنه 3 سال البته با 450 وات شما هم کار میکنه
    رم هم حداقل تا 4 گیگابایت ببر بالا
    قطعا خرید یک بولدوزر حتی نسبت به سندی بریج اینتل آینده خیلی بهتری داره
    اگر سیستم قبلیتون amd و برای 3 سال پیش بود الان فقط لازم بود پردازنده و گرافیک ارتقا پیدا کند
    Last edited by millad1388; 22-07-2011 at 22:09.

3. 2 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قطعا برای ارتقا دو سال دیگه از الان برنامه ریزی نکنی بهتره. چون معلوم نیست چی میشه. شاید بولدوزد 3 یال دیگه از رده خارج شده باشه و اررش ارتقا نداشته باشه. ضمنا هنوزم نیومده. پس توصیه میکنم کلا روش فکر نکن.
    الان نسبت به قیمت اینتل به صرفه تره. مگر در مقایسه 1090 با i3 .که در اون صورت برای مواردی AMD پیشنهاد میشه.
    Ginward Gts 450 =150
    ASRock H61M=95
    Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500 =255
    500
    این به نظرم سیستم معقولی هست. ولی اگر بوجه میرسه مادربرد بهتری بردار مثلا h67 یا p67 .
    رمت هم اگر 1333 هست به سیتم میخوره وگرنه نه.

5. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همیشه خریدن محصول قدیمی اشتباه هست مخصوصا الآن که تا 3 ماه دیگه میشه بولدوزر خرید
    در ضمن قیمت این دو سیستم با هم تفاوت داره و میشه برای اینتل core i3 2100 خرید
    آره ولی میشه سیستم AMD رو هم بهترش کرد ---

اگر منظورتون از پردازش تصویر رندر هست که باید بگم گرافیک 10 برابر سریعتر از پردازنده هستش
    نه منظورم یه جورایی برنامه نویسی و از این حرفا بود که بیشتر از گرافیک به CPU بر می گرده

الان و همیشه بهترین کارایی به قیمت تو قطعات متوسط هست و کارت 6850 و 6870 تو رده متوسط هستند

این کارتهایی که گفتین از GTX 460 1G بهتره؟؟ اگه بخوام بالای 200 هزینه کنم یه GTX 460 میگیرم
    در ضمن کجا M.B: GA-970A D3 AM3+ - 145 هست؟ اگه با این قیمت باشه خیلی خوبهasus هم بهتره به نظرم
    قیمت که نگرفتم تو همین فروم یکی از بچه ها نوشته بود

در ضمن اگه برای این میگین 2 کارت بخوره که بعدا یک کارت دیگه بندازین باید بگم با 2 تا 5770 علاوه بر پاوری که حداقل 2 برابر پاور یک 5770 در میاد باید هر دو اسلات حداقل 8x باشه که زیر 200 تومان بردی برایش نیست
    پس بهتره بیخیال بستن 2 کارت ارزون بشی !
    قیمت 6850 الان اندازه قیمت 5770 سال پیش هست و علاوه بر تسلیشین بهتر از 5850 قدرتی در بیشتر از 5830 داره و مصرفش هم با 127 وات حداکثر میتونه با پاور 480 وات هم کار کنه 3 سال البته با 450 وات شما هم کار میکنه
    رم هم حداقل تا 4 گیگابایت ببر بالا
    قطعا خرید یک بولدوزر حتی نسبت به سندی بریج اینتل آینده خیلی بهتری داره
    اگر سیستم قبلیتون amd و برای 3 سال پیش بود الان فقط لازم بود پردازنده و گرافیک ارتقا پیدا کند
    سیستم قبلیم که AMD بود ولی 6 سال پیش گرفتم و CPU های امروزی رو ساپورت نمیکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قطعا برای ارتقا دو سال دیگه از الان برنامه ریزی نکنی بهتره. چون معلوم نیست چی میشه. شاید بولدوزد 3 یال دیگه از رده خارج شده باشه و اررش ارتقا نداشته باشه. ضمنا هنوزم نیومده. پس توصیه میکنم کلا روش فکر نکن.
    الان نسبت به قیمت اینتل به صرفه تره. مگر در مقایسه 1090 با i3 .که در اون صورت برای مواردی AMD پیشنهاد میشه.
    Ginward Gts 450 =150
    ASRock H61M=95
    Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500 =255
    500
    این به نظرم سیستم معقولی هست. ولی اگر بوجه میرسه مادربرد بهتری بردار مثلا h67 یا p67 .
    رمت هم اگر 1333 هست به سیتم میخوره وگرنه نه.
    یه سایت دیدم توش نوشته بود بولدوزر از بهترین پردازنده فعلی اینتل 50% سریعتره، ولی با این حال بازم معلوم نیست وقتی بیاد قیمتش چقدر باشه!
    رم هنوز نگرفتم ولی 1333 یا بالاتر میگیرم

بقیه دوستان نظری ندارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •