تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: انتخاب بین 560 و 6950 برای SLI و CF

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض انتخاب بین 560 و 6950 برای SLI و CF

سلام
    من واقعا بین این 2تا کارت مردد شدم..
    مزایای 560:
    خنک تر.. تسلیشن بهتر.. دارای کودا و فیزیکس.. ارزان تر
    مزایای 6950 :
    پرفرمنس بهتر درحالت کلی.. قابلیت آنلاک شدن به 6970 ..

من تو فروم برای استاید، mersoft و .Erfan و Ultra_black ، ارزش خاصی قائلم
    جناب mersoft گفتن که 6950 بهرحال قوی تر و بهتره و فقط مسئله مالی میتونه باعث بشه 560 بگیرم
    جناب Ultra_black گفتن که تفاوتشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه و امکانات 560 به رقیب میچربه
    آقا عرفان هم گفتن انتخاب بین این2تا سخته و نیاز به تحقیق بیشتره .. البته نظرشون بیشتر متمایل به 560 هست
    در کل واقعا هنگ کردم

560 رو 340 قیمت دارم
    به نظرتون 6950 تا چه قیمتی ارزش خرید داره ؟
    ممنون
    Last edited by dark fear; 19-07-2011 at 12:22.

2. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

SLI اینده نداره یعنی وقتی 560 قدیمی شد یک 560 اضافه کردن هیچ تاثیری نداره ولی 6950 بگیری در اینده میتونی کارت به روزتر با هم کراس فایر کنید در ضمن 6950 یک گیگ 330 هزار تومان هست

4. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام
    من واقعا بین این 2تا کارت مردد شدم..
    واقعا انتخاب آسونی نیست و همون طور که گفتید خود من هم مردد هستم(بودم)

مزایای 560:
    خنک تر.. تسلیشن بهتر.. دارای کودا و فیزیکس.. ارزان تر
    مزایای 6950 :
    پرفرمنس بهتر درحالت کلی.. قابلیت آنلاک شدن به 6970 ..

البته شما قابلیت آنلاک 6950 رو میگید قابلیت آورکلاک نسبتا خوب GTX 560 Ti رو هم مد نظر داشته باشید. اگه خوش شانس باشید و بتونید ممکنه به GTX 570 خیلی نزدیک بشه.

جناب mersoft گفتن که 6950 بهرحال قوی تر و بهتره و فقط مسئله مالی میتونه باعث بشه 560 بگیرم
    جناب Ultra_black گفتن که تفاوتشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه و امکانات 560 به رقیب میچربه
    آقا عرفان هم گفتن انتخاب بین این2تا سخته و نیاز به تحقیق بیشتره .. البته نظرشون بیشتر متمایل به 560 هست
    خوب. به طور کلی 6950 CF قویتره. به طور کلـــــــی یعنی چی... یعنی در گیم هایی که از تسلیشن استفاده نمی کنن.
    اگه یه کم توجه کنید به این نتیجه میرسید که در اون گیم ها که از تسلیشن استفاده نمیکنن 560Ti SLI هم فریم ریت قابل قبول ارائه میده. حالا ممکنه به مقداری از 6950CF (در صورت آنلاکش به 6970 مقدار زیاد تری) عقب بمونه.

حالا گیم هایی که از تسلیشن استفاده میکنن... خوب 560Ti قدرتمند تره. این جا میشه گفت که فاصله بین انویدیا و AMD یه کم زیاد تره.که به نظرم مهمتر از پرفرمنس کلی هست.

با استفاده از تست ها و بنچمارک های این 3 مقاله:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    که البته Xbitlabs زیاد از این ترکیب راضی نبود... میشه نتیجه گرفت که در صورت خرید هر کدام از این دو ترکیب شما پرفرمنس بسیار عالی در گیم ها میگیرید.
    و در کل با خرید هر کدوم پشیمون نمیشید.

اما با توجــــه به 1- تسلیشن پرفرمنس 2- PhysiX (هر چند خیلی مهم نیست) 3- مصرف پاور و حرارت کمتر

560Ti SLI رو میشه انتخاب بهتر دونست
    . تنها مشکلی هم که داره و در Review Xbitlabs بهش اشاره شده بود Scale نه چندان مناسب در برخی عنوان هاست که در این مورد از 6950 عقب تره. البته احتمال داره که با درایور های جدید این مورد پیشرفت کرده باشه.

باز اگه سوالی هست حتما بپرسید... چون همون طور که گفتم انتخاب چندان راحتی نیست و بهتره با آگاهی کامل برای خرید اقدام کنید.

در ضمن 6950 رو چند قیمت دارید؟؟

موفق باشید.

6. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون.. واقعا ممنون آقا عرفان..
    نظرم به شدت رفت به سمت 560..
    فقط 1 سوال.. من لینکهایی که گذاشته بودین ، دیدم.. مگه تست Unigine Heaven برای تست D11 و قابلیت های اون نیست؟
    پس را طبق این بنچمارک در این تست 6950 cf پرفورمنس بهتری ارائه داده؟ البته تقریبا تو یه حدن.. ولی فکر میکردم 560 به طور
    محسوسی بهتر باشه!
    کد:
    با اون حرفتون هم کاملا مواقفم.. مظمئنم هرکدوم رو هم بگیرم، پشیمون نمیشم.. فقط میخوام انتخاب آگاهانه داشته باشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

اینده نداره یعنی وقتی 560 قدیمی شد یک 560 اضافه کردن هیچ تاثیری نداره ولی 6950 بگیری در اینده میتونی کارت به روزتر با هم کراس فایر کنید در ضمن 6950 یک گیگ 330 هزار تومان هست
    اگه 560 قدیمی میشه 6950 قدیمی نمیشه؟!
    اگر این دوستمون در آینده ی نزدیک قصد کراس یا SLI دارن میتونن انجام بدن ولی اگه میخوان با ارتقای بعدی که با این سیستم میشه 5 سال دیگه اون موقع گرافیک های جدید اومده که 6950 ارزش کراس باهاشون رو نداره

9. 2 کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه 560 قدیمی میشه 6950 قدیمی نمیشه؟!
    اگر این دوستمون در آینده ی نزدیک قصد کراس یا SLI دارن میتونن انجام بدن ولی اگه میخوان با ارتقای بعدی که با این سیستم میشه 5 سال دیگه اون موقع گرافیک های جدید اومده که 6950 ارزش کراس باهاشون رو نداره
    البته منظور دوستمون این بود که مثلا میشه 6990 رو با 6950 کراسفایر کرد ولی 560 رو با 570 نمیشه!
    این درسته.. ولی به نظر خودم تا انتهای این نسل و حتی چند سال بعدش، این ترکیب کاقیه و بهتره در ارتقای
    بعدی، کارت نسل جدید بگریم نه از همین کارت های فعلی!

11. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام و "درودی چو نور دل پارسایان"

نسخه ی یک گیگابایتی 6950 و GTX560 TI رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند اما شاید وارد کردن نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در این میدان درست نباشد. محک های نشان دهنده بازده این کارت ها در بازی ها مختلف به وفور یافت میشود اما بدون در نظر گرفتن موارد خاص تصویر زیر نمایی باز از عملکرد دو طرف این مبارزه ارایه میکند:

البته شما قابلیت آنلاک 6950 رو میگید قابلیت آورکلاک نسبتا خوب GTX 560 Ti رو هم مد نظر داشته باشید. اگه خوش شانس باشید و بتونید ممکنه به GTX 570 خیلی نزدیک بشه.
    ضمن احترام به فرمایش دوستم عرفان، ظرفیت اورکلاک در هردو رقیب موجود است هرچند احتمال دارد با توجه به گرمای مضاعف تولید شده در چینش دوگانه گرافیک، دیگر اورکلاک برای ایشان اهمیت نداشته باشد. اما امکان قفل گشایی و رسیدن به برادر بزرگتر بختی جذاب برای 6950 است که پاسخی درخور از سوی رقیب دریافت نکرده.

خوب. به طور کلی 6950 CF قویتره. به طور کلـــــــی یعنی چی... یعنی در گیم هایی که از تسلیشن استفاده نمی کنن.
    اگه یه کم توجه کنید به این نتیجه میرسید که در اون گیم ها که از تسلیشن استفاده نمیکنن 560Ti SLI هم فریم ریت قابل قبول ارائه میده. حالا ممکنه به مقداری از 6950CF (در صورت آنلاکش به 6970 مقدار زیاد تری) عقب بمونه.
    حالا گیم هایی که از تسلیشن استفاده میکنن... خوب 560Ti قدرتمند تره. این جا میشه گفت که فاصله بین انویدیا و AMD یه کم زیاد تره.که به نظرم مهمتر از پرفرمنس کلی هست.
    از ارکان یک سیستم High End برای کاربری خاص بازی اندازه و کیفیت صفحه ی نمایش است. انتخاب معمول در این رده مانیتوری با رزولیشن بالا خاهد بود و گاه ممکن است برخی روی به استفاده از چند نمایشگر بیاورند پس عملکرد گرافیکی سیستم در تولید تصویر با ابعاد بزرگ باید مورد بررسی قرار گیرد. زمانی که از 1080p عبور میکنیم به سختی میتوان عنوانی از بازی ها را یافت که در آن 560TI بهتر از 6950ها عمل کرده باشد.
    حال اگر بخاهیم به طور خاص به یکی از ویژگی های مهم OpenGL4 و DirectX11 یعنی tessellation نگاه کنیم میتوان از ویرایش دوم به بالای محک Heaven که روی موتور Unigine بنا شده استفاده کرد.

به تست زیر که به فریم خروجی در دو وضعیت فعال و غیر فعال استفاده از tessellation پرداخته توجه بفرمایید:

اگر تردید شما بین نسخه یک گیگابایتی 6950 و GTX560TI است با توجه به اندازه نمایشگر خود انتخاب بفرمایید اما اگر پای نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در میان است بی شک انتخاب برتر همین گزینه است و شانس قفل گشایی از واحد های غیر فعال آن مصداق یک تیر و دو نشان.

13. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و "درودی چو نور دل پارسایان"
    .
    .
    .
    اگر تردید شما بین نسخه یک گیگابایتی 6950 و GTX560TI است با توجه به اندازه نمایشگر خود انتخاب بفرمایید اما اگر پای نسخه ی دو گیگابایتی 6950 در میان است بی شک انتخاب برتر همین گزینه است و شانس قفل گشایی از واحد های غیر فعال آن مصداق یک تیر و دو نشان.
    ممنون دوست عزیز .. بازم نظرم افتاد وسط 2تاشون
    درمورد صفحه نمایش باید بگم که فول اچدی هست و نیاز به استفاده ی چند مانیتور و یا ابعاد بیشتر ندارم
    منم این تستهای Uningine Heaven رو دیده بودم
    مگه نمیگن که 560 تو تسلیشن بهتر از 6950ـه ؟ پس چرا توی این تستها 6950 بهتر عمل میکنه؟؟!!
    درضمن.. من دارم 560 و 6950 1گیگ رو مقایسه میکنم.. با این اوصاف بازم 6950 برندس؟ (با توجه به ابعد مانیتور من)
    خیلی خیلی ممنون از دوستان
    Last edited by dark fear; 20-07-2011 at 11:23.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

منم این تستهای Uningine Heaven رو دیده بودم
    مگه نمیگن که 560 تو تسلیشن بهتر از 6950ـه ؟ پس چرا توی این تستها 6950 بهتر عمل میکنه؟؟!!
    البته این برتری 6950 نسبت به 560Ti جالب و قابل توجهه... ولی باید دقت داشته باشید که این تست ها بر پایه Normal Tessellation گرفته شده اند نه Extreme.

درضمن.. من دارم 560 و 6950 1گیگ رو مقایسه میکنم.. با این اوصاف بازم 6950 برندس؟ (با توجه به ابعد مانیتور من)
    خوب چرا از اول نگفتید...؟ قضیه این طور فرق میکنه...

16. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از کمک های همه ی دوستان مخصوصا آقا عرفان و آقا محمد کمال تشکر رو دارم

18. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •