سلام
من واقعا بین این 2تا کارت مردد شدم..
واقعا انتخاب آسونی نیست و همون طور که گفتید خود من هم مردد هستم(بودم
)
مزایای 560:
خنک تر.. تسلیشن بهتر.. دارای کودا و فیزیکس.. ارزان تر
مزایای 6950 :
پرفرمنس بهتر درحالت کلی.. قابلیت آنلاک شدن به 6970 ..
البته شما قابلیت آنلاک 6950 رو میگید قابلیت آورکلاک نسبتا خوب GTX 560 Ti رو هم مد نظر داشته باشید. اگه خوش شانس باشید و بتونید ممکنه به GTX 570 خیلی نزدیک بشه.
جناب mersoft گفتن که 6950 بهرحال قوی تر و بهتره و فقط مسئله مالی میتونه باعث بشه 560 بگیرم
جناب Ultra_black گفتن که تفاوتشون به اختلاف قیمتشون نمیرزه و امکانات 560 به رقیب میچربه
آقا عرفان هم گفتن انتخاب بین این2تا سخته و نیاز به تحقیق بیشتره .. البته نظرشون بیشتر متمایل به 560 هست
خوب. به طور کلی 6950 CF قویتره. به طور کلـــــــی یعنی چی... یعنی در گیم هایی که از تسلیشن استفاده نمی کنن.
اگه یه کم توجه کنید به این نتیجه میرسید که در اون گیم ها که از تسلیشن استفاده نمیکنن 560Ti SLI هم فریم ریت قابل قبول ارائه میده. حالا ممکنه به مقداری از 6950CF (در صورت آنلاکش به 6970 مقدار زیاد تری) عقب بمونه.
حالا گیم هایی که از تسلیشن استفاده میکنن... خوب 560Ti قدرتمند تره. این جا میشه گفت که فاصله بین انویدیا و AMD یه کم زیاد تره.که به نظرم مهمتر از پرفرمنس کلی هست.
با استفاده از تست ها و بنچمارک های این 3 مقاله:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
که البته Xbitlabs زیاد از این ترکیب راضی نبود... میشه نتیجه گرفت که در صورت خرید هر کدام از این دو ترکیب شما پرفرمنس بسیار عالی در گیم ها میگیرید.
و در کل با خرید هر کدوم پشیمون نمیشید.
اما با توجــــه به 1- تسلیشن پرفرمنس 2- PhysiX (هر چند خیلی مهم نیست) 3- مصرف پاور و حرارت کمتر
560Ti SLI رو میشه انتخاب بهتر دونست. تنها مشکلی هم که داره و در Review Xbitlabs بهش اشاره شده بود Scale نه چندان مناسب در برخی عنوان هاست که در این مورد از 6950 عقب تره. البته احتمال داره که با درایور های جدید این مورد پیشرفت کرده باشه.
باز اگه سوالی هست حتما بپرسید... چون همون طور که گفتم انتخاب چندان راحتی نیست و بهتره با آگاهی کامل برای خرید اقدام کنید.
در ضمن 6950 رو چند قیمت دارید؟؟
موفق باشید.