سلام دوستان
من ويندوز رو نصب كردم ولي الان صدا ندارم
سي دي هاي راه انداز رو هم ندارم با يه نرم افزار اوا رست اگه اشتباه نكنم كار كردم
ولي چيزي دستگيرم نشد عكس گرفتم بايد چي كار كنم؟
سلام دوستان
من ويندوز رو نصب كردم ولي الان صدا ندارم
سي دي هاي راه انداز رو هم ندارم با يه نرم افزار اوا رست اگه اشتباه نكنم كار كردم
ولي چيزي دستگيرم نشد عكس گرفتم بايد چي كار كنم؟
تو اين سايتها مي توني درايورها كارت صدا رو پيدا و نصب كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شناسایی قطعات سخت افزاری استفاده کنید.
برنامه هايي كه سايتهاي اول و سوم هستند به طور خودكار مارك كارت صدا رو شناسايي مي كنن و اون رو دانلود و نصب مي كنن
اگه pc دارید و قدیمی هست کارت صداش یا realtek هست یا via و اگه جدید باشه realtekHD , via HD اگه مدل مادربوردتو بدونی هم میتونی بفهمی کارت صداش چیه و یا اگه روی مادربودت نگاه کنی چیپ کارت صداشو میتونی ببینی که روش نوشته و معمولا سمت چپ پایین قرار گرفته.
اگه لپتاپ dell 5110 داری درایورهاش رو از اینجا میتونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شمامنوی run سیستم خودتون اجرا کنید بعدش فرمان dxdiag أاخلش تایپ کنید اینتربزنیدبعد گزینه yes کلیک کنید و یک عکس ازهمون صفحه اولی که باز میشه اینجا قراربدین یا اینکه طبق عکسی که گذاشتم مدل مین خودتون اینجا قراربرین با فلش مشخص شده
![]()
ممنون عكسي كه گرفتم از خود برنامه اورا رسته ولي نمي دونم كجاش معلوم مي كنه كه نوع كارت صدام چيه
تا دانود كنم درايورشو الان بايدچي كار كنم؟ با دستور dxdiag ميشه فهميد؟
من الان فقط مي خوام بدونم نوع كارت صدام چيه
مدل مین مشخص بشه مدل کارت صدا رو هم میتونید دربیارین شما یک عکس بگیرین ازهمون قسمت که مشخص شده اینجا بعدش قراربدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)