با سلام
لطفا آموزش ریست چیپ پرینتر های مختلف را فقط در این تاپیک مطرح نمایید.
با سلام
لطفا آموزش ریست چیپ پرینتر های مختلف را فقط در این تاپیک مطرح نمایید.
سلام به دوستان عزیز
فکر می کنم این آموزش اولین بار است که ارائه می شود .در این روش شما با استفاده از یک مدار بسیار ساده و یک نرم افزار قادر خواهید بود پرینترهای مختلفی را ریست کنید.البته من این روش را فقط در مورد پرینتر سامسونگ scx-3200 تست کردم .
روش کار :
1- ابتدا مدار را که شامل دو عدد مقاومت 4.7k , یک پورت سریال و usb میباشد را دقیقا بر طبق دیاگرام پیوست مونتاژ کنید.
2- نرم افزار را اجرا کنید.
3- از زبانه بالا مدل پرینتر خود را انتخاب کنید.
4- حال گزینه write chip را کلیک کنید .
اگر مدار را درست بسته باشید و چیپ شما سالم باشد ,در صفحه dos که ظاهر می شود جلو همه مراحل بر طبق عکس پیوست لغت DONE خواهد آمد .چیپ را سر جای خود قرار داده و از پرینتر خود لذت ببرید.
توجه: مونتاژ این مدار در عین سادگی به دقت زیادی نیاز دارد .اشتباه در مونتاژ میتواند به چیپ و رایانه شما آسیب برساند.
فایل پیوست (464k) را پس از دانلود unzip نمایید.
امیدوارم من را از دعای خیر خود محروم نفرمایید.
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by n3m; 17-07-2011 at 12:03.
سلام دوست عزیز دست شما درد نکنه اما لینک انگار تو سیستم من مشکل داره اگه میتونی تو 3 جا اپلود کن و بزار توسایت.
و بهتر بود این تاپیک را برای 3200 انتخاب میکردی.
سلام
لینک سالمه من دوباره تستش کردم . در مورد اسم تاپیک هم اولا این روش خاص 3200 نیست .هر پرینتری که در chip resetter اون 921 به کار رفته باشه با این روش ریست می شه. در ثانی من که جستجو می کردم دیدم 2-3 روش ریست چیپ بصورت پراکنده برای پرینتر های مختلف در تاپیک اصلی وجود داشت بهتر دیدم بحث ریست نرم افزاری به صورت متمرکز در یک تاپیک مطرح شود .
سلام
لینک دیگر دریافت فایل های ریست 3200 برای آقای مهران و دوستان دیگر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن دعای خیر برای شما و تشکر از تون
یاد آور میشم که من این روش رو نزدیک 12 روز پیش توی پست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم
اما چیزی که بود وققت و شرایط تست کردنش رو نداشتم!
البته نمیخام زحمات شما رو نادیده بگیرم ولی من دیاگرام و سایت اصلی که این روش رو گفته بود تو تاپیک ذکر شده ، مطرح کردم فقط مونده بود که تست بشه
البته ذکر این نکته هم لازمه که دیاگرام شما توی قسمت 6 سریال یه تفاوت کوچولو داره با اونی که من معرفی کردم
سلام مهم نیست کی پیدا کرد.من پست شما رو ندیدم .ولی تا اونجا که تو تاپیک " قبل از شارژ ....." این مشکلو دنبال می کردیم هیچ کس چیزی نمی دونست. حتی من قبل از اینکه رو این مدار کار کنم چون کمی نگران آسیب دیدن چیپ و یا کامپیوتر بودم یه پست همونجا زدم و با اشاره به جزییات این مدار (مقاومتها , پورت سریال و usb ) خواستم که اگه کسی اطلاعاتی در مورد این مدار داره بگه. ولی هیچ کس حتی شما چیزی نگفتید . ترتیب پستها موجوده .در ثانی اون دیاگرامی که شما اشاره می کنید اشکال دارد .نباید بین پین های 6 و 7 اتصال کوتاه باشد . من اطلاعات اصلی رو از طریق 921 IC بدست آوردم و با استناد به اون اطلاعات دیاگرامو اصلاخ کردم .مدارو ساختم ونتیحه رو اعلان کردم .شما اگه اون دیاگرامی رو که میگین هم می ساختید نه تنها جواب نمی گرفتید بلکه به سیستمتون هم آسیب میرسید.ولی همانطور که اول گفتم مهم نیست کی پیدا کرده .این مدال افتخارش هم مال شما و ...
از همه این حرفها که بگذریم روی این مدار هنوز باید کار بشه . این مدار بیاز به اصلاح داره .ظاهرا درصد ریست تو ورژن های مختلف متفاوته .
Last edited by n3m; 20-07-2011 at 19:54.
بیخیال بابا .دارن کره ماه رو گازکشی میکنن شما قصه اینو میخورین.
من که هنوز 3200 نیومد.
اما هنوز هم این فایل رو دانلود نکردم.
دوست عزیزمون هم کلی زحمت کشیدند ممنون.
شما که میگید ریست ها رو تو این پست بزارید اشتباه است.
هر دستگاهی ریست خاص و ترفند خودشو داره.
بهتره هر دستگاهی تاپیک خودشو داشته باشه.
من با این کار موافق نیستم.
هر پرینتری تاپیک خودشو داشته باشه.
به غیر از 3200 خواهشا بحثی در این تاپیک قرار نگیرد.
ممنون
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
ok پس شما به تاپیک خود ادامه دهید.
و امیدوارم موفق باشید.
این تاپیک خوب شروع نشد
من این تاپیک را مناسب نمیبینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)