تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: نصب نشدن ویندوز

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض نصب نشدن ویندوز

با سلام به دوستان گرامی .
    من یک لپ تاپ کمی قدیمی ( 2006) دارم که چون مشکل نرم افزاری و اجرای نرم افزار پیدا کرده بود و بسیار کند شده بود تصمیم به تعویض ویندوز را گرفتم . در نصب ویندوز فایلها روی سیستم کپی می شوند ولی بعد از آن که باید ویندوز نصب شود این کار انجام نمی شود و ارور می دهد . البته ویندوز قبلی اوریجینال بوده و و به درستی هم آپدیت می شده است . این ویندوز قدیمی روی درایو C بوده است و اکنون برای نصب ویندوز روی همین درایو مشکل وجود دارد . حتی درایو c را Quik Format هم کردم ولی باز هم ویندوز نصب نشد . ولی در کمال تعجب ویندوز بدرستی روی درایو D نصب شد . بعد از نصب می بینم که در درایو c پوشه ویندوز وجود دارد و این درایو قابل فرمت شدن هم نیست .
    حال سوال بنده این است که من چگونه می توانم درای c ر ا کاملا فرمت کنم و مجددا ویندوز را روی آن نصب کنم ؟ لازم به ذکر است سیستم نباید ویروس داشته باشد چون تا روز آخر کاسپر 2011 آپدیت روی آن نصب بوده است .
    با تشکر .

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    شما درایو C رو با یکی از نرم افزارهای مدیریت پارتیشن فرمت کنید(مانند Acronis Disk Director)
    اگر فرمت نشد پارتیشن را Delete کنید و بعد یک پارتیشن جدید بسازید.
    در مورد درایو D هم می توانید با Acronis قسمت Letter را یعنی همان D را به C تغییر دهید.
    اگر توضیح بیشتری نیاز داشتید بفرمایید تا تصویری توضیح دهم.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید.

3. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    شما درایو C رو با یکی از نرم افزارهای مدیریت پارتیشن فرمت کنید(مانند Acronis Disk Director)
    اگر فرمت نشد پارتیشن را Delete کنید و بعد یک پارتیشن جدید بسازید.
    در مورد درایو D هم می توانید با Acronis قسمت Letter را یعنی همان D را به C تغییر دهید.
    اگر توضیح بیشتری نیاز داشتید بفرمایید تا تصویری توضیح دهم.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید.
    ممنون از توضیح خوبتون .
    این نرم افزار را از کجا میتونم دانلود کنم ؟ رایگانه ؟
    پس با این حساب بنده اول باید با این نرم افزار از روی ویندوزی که روی درایو D دارم درایو C را فرمت کنم و سپس مجددا یک ویندوز روی درایو C نصب کنم ؟
    چطوریه که با خود سی دی ویندوز نمیشه فرمت کرد ؟ مشکل از کجاست ؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ممنون از توضیح خوبتون .
    این نرم افزار را از کجا میتونم دانلود کنم ؟ رایگانه ؟
    پس با این حساب بنده اول باید با این نرم افزار از روی ویندوزی که روی درایو D دارم درایو C را فرمت کنم و سپس مجددا یک ویندوز روی درایو C نصب کنم ؟
    چطوریه که با خود سی دی ویندوز نمیشه فرمت کرد ؟ مشکل از کجاست ؟
    خواهش می کنم.
    با یک جستجو در گوگل می توانید لینک دانلود را پیدا کنید.
    نرم افزار با یک سریال ساده رجیستر می شود.
    شما ابتدا نرم افزار را نصب می کنید و بعد در داخل نرم افزار روی درایو موردنظر را کلیک راست می کنید و گزینه Format را می زنید و یک نام برای درایو انتخاب می نمایید و دکمه Ok را می زنید.
    دقت کنید که در این نرم افزار هر کاری را که انجام دهید تا زمانی که روی دکمه بزرگ Commit در محیط اصلی برنامه کلیک و دکمه Proceed را نزنید کاری را انجام نمی دهد.
    اگر فرمت انجام شد که هیچ.
    اگر انجام نشد روی درایو موردنظر کلیک راست کرده و گزینه Delete را کلیک کنید و OK کرده و مراحل دکمه Commit را طی کنید.

6. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

این نرم افزار را از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خواهش می کنم.
    با یک جستجو در گوگل می توانید لینک دانلود را پیدا کنید.
    نرم افزار با یک سریال ساده رجیستر می شود.
    شما ابتدا نرم افزار را نصب می کنید و بعد در داخل نرم افزار روی درایو موردنظر را کلیک راست می کنید و گزینه Format را می زنید و یک نام برای درایو انتخاب می نمایید و دکمه Ok را می زنید.
    دقت کنید که در این نرم افزار هر کاری را که انجام دهید تا زمانی که روی دکمه بزرگ Commit در محیط اصلی برنامه کلیک و دکمه Proceed را نزنید کاری را انجام نمی دهد.
    اگر فرمت انجام شد که هیچ.
    اگر انجام نشد روی درایو موردنظر کلیک راست کرده و گزینه Delete را کلیک کنید و OK کرده و مراحل دکمه Commit را طی کنید.
    ممنون دوست عزیز . البته مجددا در فرمت کردن مشکل داشت . ظاهرا فرمت شد ولی باز ویندوز درایو بدنبال این فرمت کردن بالا نیومد و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم . بعد از نصب مجدد سعی در تغییر حرف درایو از D به C کردم ولی بعد از ری استارت مجددا ویندوز بالا نیومد و دوباره از اول روی درایو D نصب کردم . خلاصه که درست و حسابی کلافم کرده

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمابابوت ویندوز XPاول بالا بیاین بعدش درایوهای C با D رو کامل پاک کنید فقط همین دو تا بعدش با همون بوت XP ازنوع درایوهای C با D روبسازین حجم درایور C رو یکم بیشتر بدین ازآخرم ویندوز روی درایو C نصب کنید و موقه نصبم فرمت سریع رو انتخاب نکنید پارتیشن درایو C رو برای فرمتم FAT 32 انتخاب کنید

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

و موقه نصبم فرمت سریع رو انتخاب نکنید پارتیشن درایو C رو برای فرمتم FAT 32 انتخاب کنید
    چرا FAT 32؟
    ویندوز فایلها روی سیستم کپی می شوند ولی بعد از آن که باید ویندوز نصب شود این کار انجام نمی شود و ارور می دهد .
    سلام آقاي دكتر

چه اروري مي ده؟ چي مي گه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شمابابوت ویندوز XPاول بالا بیاین بعدش درایوهای C با D رو کامل پاک کنید فقط همین دو تا بعدش با همون بوت XP ازنوع درایوهای C با D روبسازین حجم درایور C رو یکم بیشتر بدین ازآخرم ویندوز روی درایو C نصب کنید و موقه نصبم فرمت سریع رو انتخاب نکنید پارتیشن درایو C رو برای فرمتم FAT 32 انتخاب کنید
    ببنید مشکل اینجاست که درایو C فرمت نمیشه و روی 0% باقی میمونه و فقط فرمت سریع میشه .
    من فقط همین 2 تا درایو را دارم . ( گفتم که لپ تاپه ) . من فکر می کنم که مشکل از هاردم باشه . من نمیدونم آیا بد سکتور باعث این مطلب میشه یا نه و باید چکار کرد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چرا FAT 32؟

سلام آقاي دكتر

چه اروري مي ده؟ چي مي گه؟
    سلام دوست عزیز
    بعد از نصب فایلهای لازم کامپیوتر باید ری استارت بشه و صفحه اصلی نصب ویندوز بالا بیاید ( همون صفحه اعصاب خرد کن که اولش میگه 39 دقیقه مانده تا نصب کامل ) ولی در مورد بنده وقتی که درایو C را انتخاب می کنم این صفحه بالا نمی آید و کامپیوتر یا مدام ری استارت میشه و یا هنگ می کنه .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •