تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: از کجا بفهمم طرحم با همین رنگ پلات میشه؟

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض از کجا بفهمم طرحم با همین رنگ پلات میشه؟

سلام
    راستش من میخواستم دوتا شیت 100 در 700 رو پلات بگیرم..ولی یه سوال برام پیش اومد...آیا رنگ بندی ای که الان دارم عین همون توی پلات چاپ میشه؟یعنی نرم بزنم پلات بگیره یهو ببینم بهههه همه چیز عوض شده..مثلا زیادی تیره نشه و یا زیادی روشن نشه...زردش همون زرد باشه یا نه....

از کجا میتونم عین همون که چاپ میشه رو ببینم..و یه سوال دیگه من برای اغاز کارم فایل نیو که باز کردم رنگ رو زدم 16 بیت..دی: مشکلی که ایجاد نمیکنه؟پر پر نشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

دوست عزیز شما باید در قسمت NEW مد رنگ رو روی CMYK بزارید.با این مد رنگ پاتتون همونی میشه که دارین میبینید.
    فقط یه نکته هست که باید حتما و حتما رعایت شود.اونم اینه که هر رنگی که میخواید سیاه بشه باید و باید تک رنگ سیاه باشه.یهنی CMY باید 0 باشه و رنگ K باید که هون رنگ سیاه هست باید روی 100 باشه .این نکته باید رعایت شود چون اگه با رنگ های دیگه قاطی باشه یه هاله ای از رنگ های دیگه ممکنه زیرش بیفته و کیفیت کار بسیار پایین میاد.
    بیت رنگ هم روی 8 بزارید بهتره.
    راستی نمیدونم میدونید یا نه که باید رزولیشن کارتون باید 72 pixles/inch باشه

3. 2 کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دوست عزیز شما باید در قسمت NEW مد رنگ رو روی CMYK بزارید.با این مد رنگ پاتتون همونی میشه که دارین میبینید.
    فقط یه نکته هست که باید حتما و حتما رعایت شود.اونم اینه که هر رنگی که میخواید سیاه بشه باید و باید تک رنگ سیاه باشه.یهنی CMY باید 0 باشه و رنگ K باید که هون رنگ سیاه هست باید روی 100 باشه .این نکته باید رعایت شود چون اگه با رنگ های دیگه قاطی باشه یه هاله ای از رنگ های دیگه ممکنه زیرش بیفته و کیفیت کار بسیار پایین میاد.
    dpi روی 300 مگه بهتر نیست؟

5. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

اونوقت یه سوال من الان روی 16 بیت گزاشتم و rgb هست یعنی مشکلی برام پیش میاد؟

من 150 گزاشتم رزلوشن رو..البته سانتی متر
    برام مشکلی پیش میاد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

dpi روی 300 مگه بهتر نیست؟
    دوست عزیز من فکر کنم دوستمون میخواد بنر بزنه. چون نگفته بود که 100 در 700 چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!من هم فرض رو بنر گذاشتم

8. این کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

داره خودمونی میشه taman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    دِهِ طهرون

پيش فرض

شما برای چاپ باید 300pixel/inch بزارید. 72 برای عکسایی خوبه که قراره تو نت قرار بگیره رنگ چاپ CMYK است که شما باید حتما این حالتو انتخاب کنی اگه RGB بزنی کارت توی چاپ تغییر رنگ پیدا میکنه و تیره تر میشه اگه درصد رنگو درست بزنی (همیشه با عدد درصد بده )و اگه فونتایی که مشکیه تک 100 بدی (اگه بک کارت مشکیه همرو 100 بده ) بیت رنگتم روی 8 بیت بذار. البته همیشه همون چیزی که تو مانیتور میبینی دقیقا اون چیزی نیست که بعد چاپ میبینی چون مانیتور با مانیتور فرق داره.

10. این کاربر از taman67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اولا که باید روی 8 بیت بزارید.دوما مد رنگ باید باید باید CMYK باشه.RGB فقط برای اون کارهایی به کار میره که میخواد در مانیتور نمایش پیدا کنه مثل بنر های یک سایت ،تبلیغات یک سایت و کلا یک سایت و غیره...
    حالا نمیدونم شما میخوای چی بزنی ولی اگه روی 150 pixles/cm بزاری حجم کارت خیلی بالا میره و اصلا اصولی نیست.
    شما اگه بگی 100 در 700 چی همه چی حله.....

12. این کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

بچه ها مرسی از لطفتون
    من برای شیت بندی دانشگاه میخوام...اخه ترم پیش 300 زدم بردم پلات بزنه مدام فحش میداد میگفت سیستم نمیکشه..پایین باید میدادی
    من الان 32 زدم کارم رو بستم تازه RGB بخوام عوض کنم میشه؟فردا باید برم بدم پلات...اینطوری که خیلی بده من از کجا پس بفهمم رنگم چیه وقتی رنگ مانیتور با رنگ چاپ متفاوت باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msaeedd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز مانيتور شما بايد قبل از هر کاري کاليبره باشه تا اون چيزي که ميبيني به اون چيزي که چاپ ميشه شباهت زياد داشته باشه

15. این کاربر از msaeedd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

داره خودمونی میشه yass214's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها مرسی از لطفتون
    من برای شیت بندی دانشگاه میخوام...اخه ترم پیش 300 زدم بردم پلات بزنه مدام فحش میداد میگفت سیستم نمیکشه..پایین باید میدادی
    من الان 32 زدم کارم رو بستم تازه RGB بخوام عوض کنم میشه؟فردا باید برم بدم پلات...اینطوری که خیلی بده من از کجا پس بفهمم رنگم چیه وقتی رنگ مانیتور با رنگ چاپ متفاوت باشه؟
    سلام دوست عزیز . کالیبره مانیتور مهمه . رنگ چاپ باید cmyk باشه . سعی کن جایی ببری که کارشون خوب باشه . اونی که با رزولیشن 300 دادو بیداد میکنه کارش این نیست ، من توی این چند سال به چند تا نکته مهم رسیدم . هیچوقت دو تا دستگاه مثل هم چاپ نمیکنن . میتونی امتحان کنی . سعی کن فرمت خروجیت tifباشه . کاغذی که کار روش اجرا میشه هر چی گرم و کیفیتش بیشتر باشه کار بهتر درمیاد . اگه کار با سایز بزرگ مثل بنر و فلکسی طراحی میکنی سعی کن تفکیک رنگیو رعایت کنی . بازم میگم هرچی رزولیشن کارت بیشتر باشه کارت بهتر میشه .

17. این کاربر از yass214 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •