سلام
منظور از برچسب ساتا در در عنوان وينروزها هستش چيه
Windows XP Professional SP3 Integrated July 2011 + SATA Driver
بشينم اين 600 مگو دانلود كنم بعد سيستمو ساپورت نكنه بد ميشه
SATA Driver؟؟؟
سلام
منظور از برچسب ساتا در در عنوان وينروزها هستش چيه
Windows XP Professional SP3 Integrated July 2011 + SATA Driver
بشينم اين 600 مگو دانلود كنم بعد سيستمو ساپورت نكنه بد ميشه
SATA Driver؟؟؟
Sata در سیستمهای رومیزی خیلی وقته که موجوده و توسط ویندوز شناسایی و نصب میشه .
ولی در لپ تاپ ها سیستم فرق میکنه و نوع Sata اونا رو هر ویندوزی ساپورت نمیکنه . ویندوزهایی هستند که درایور ساتای اکثر لپ تاپ ها رو به سیدی اضافه میکنند تا به هنگام نصب ویندوز هارد لپ تاپ شناسایی و نصب بشه .
یه مورد هم Raid هست که دو هارد به هم وصل میشن و سرعت انتقال اطلاعات 2 برابر میشه . این ویندوز ، درایورهای مربوط به Raid رو هم ساپورت میکنه.
حالا شما اگه از لپ تاپ استفاده نمیکنی یا میکنی و یا سیستمت رو میزی هست که هارداش رید هستند یا نه ، در هر صورت میتونی این ویندوز رو نصب کنی.
دوست عزيز
سييتم من روميزي هستش؟
نظرتون در مورد ويندوز زير چيه
Windows XP Professional SP3 VL with Updates on 14.07.2011 |
اينVL چي هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mm_yaghoob; 16-07-2011 at 19:13.
تا حالا اسم VL رو نشنیدم احتمال داره نام خاصی باشه . تو توضیحات ویندوز گفته که بدون کوچکترین دستکاری هست ولی فقط آپدیت های ویندوز بهش اعمال شده . تو چندتا فروم خوندم که VL رو تقریبا مشابه MSDN دونستند. MSDN هم نسخه ای هست که مایکروسافت برای شرکت های سازنده سخت اقزار و نرم افزار ارائه میده و کاملا ارجینال و بدون دستکاری هست .
این ویندوز مانند ویندوز قبلی شامل درایورهای Sata و Raid هم هست که روی لپ تاپ هم نصب میشه .
من خودم قبلا از سری ویندوزهای پست اول استفاده میکردم که خیلی عالی و روون بودند پیشنهادم همون ویندوز پست اول هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)