تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آداب بحث ؛ باید ها و نباید ها

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض آداب بحث ؛ باید ها و نباید ها

دوست داشتم یه مقدمه‎ برای این مبحث بنویسم و از چیستی بحث و هدف‎اش و ... اینا بگم ... که منصرف شدم. شاید اگه لازم شد توی ارسال دیگه‎ای توضیحی نوشتم.

مقصود این مبحث، بحث درباره‎ی خود بحث است! توی این انجمن، بحث‎های زیادی صورت می‎گیره، ولی آیا ما آداب بحث رو رعایت می‎کنیم؟ اصلن آداب بحث چیه؟ بحث آداب و رفتار خاصی باید داشته؟ احترام گذاشتن به دیگران در بحث به چه شکل هست؟ لحن سخن‎گفتن باید به چه شکل باشه؟ چه واژگانی رو نباید به کار برد؟ چطور از نوشته‎ای نزدیک‎ترین برداشت به مقصود نویسنده رو بکنیم؟ چه موقع باید در بحثی شرکت کرد؟ به چه سخنی نباید پاسخ گفت؟ چرا گاهی بحث‎ها به خصومت می‎انجامه؟ و ... !

[توضیحی درباره‎ی عنوان[+]: بین گفت‎وگو و گفت‎و‎شنود تفاوت کوچک و در همین‎حال، بزرگی هست: گفت و گو از مصدر گفتن هستن، یعنی الف می‎گوید ب هم می‎گوید؛ ولی گفت و شنود از مصدرهای گفتن و شنیدن هستن، یعنی الف می‎گوید و ب می‎شنود! من فکر می‎کنم آنچه بحث رو به نتیجه می‎رساند، عمل به ترکیب دوم است!]

+ عنوان توسط تاییدکننده‎ی مبحث برای نمایش تغییر کرده. عنوان اصلی: گفت‎وشنودی در آداب بحث.
    Last edited by Haj_Amoo; 15-07-2011 at 22:41. دليل: +

2. 7 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تایپیک جالبی
    ولی منظورتون از بحث قاعده بحث کردن در هر مکانی یا بحث هایی که تو این فروم میشه؟
    مثلا من تو خانواده یه جور بحث می کنم جلو دوستام یه جور دیگه تو اینجا هم یه جور دیگه
    به نظرم هر بحثی رو با هر کسی نمیشه کرد بحث با انسان هایی که انتقاد پذیر هستن و ذهن جامدی ندارن زیباست
    شما با یه انسان محدود بحث کنی احترام هم به کمال مراعا ت کنی
    اگه حرفت باب میلش نباشه قاطی میکنه

4. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولا تو بحث نباید زیاد من من بکنی مثلا بگی من اینو خوندم اینو میدونم این کارو کردم و ... این قضیه باعث میشه شما اگه بهترین حرف دنیا رو هم بزنی باز هم از بحث شما نتیجه ای نمیگیرید.
    دوما اگه تو مساله ای اطلاعات کامل (یا حداقل کافی ) ندارید در موردش بحث نکنید مثلا طرف در مورد فرقه های اسلامی اطلاعاتی نداره بعد میاد اهل تسنن رو به چالش میکشه تا بلکه بتونه مذهب اونهارو عوض بکنه.
    فکر میکنم چرچیل این جمله رو میگه : سخت ترین کار دنیا قانع کردن یه احمق هست. وقتی یه نفر از نظر شما احمق هست باهاشون بحث نکنید چون به هیچ نتیجه ای نمیرسید شاید کارتون به جدل هم بکشه.

6. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •