تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: فايل اتوران در ويندوز 7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض فايل اتوران در ويندوز 7

دوتا فايل autorun.inf‏ در قسمت Bitlocker‏ و در يكي ديكر از قسمتهاي ويندوز سيستم من وجود داره,از يكي از دوستان هم سوال كردم كفت من هم اينا رو دارم,در ضمن دو نمونه از ويندوز 7 رو امتحان كردم همين طور بودن.در سايت ويروس توتال,دوتا از آنتي ويروسها اين دو رو ويروس تشخيص دادن.اكه دوستان اطلاعي دارن به ما هم برسونن.در ضمن سوبر هايدن هستن

داره خودمونی میشه taman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    دِهِ طهرون

پيش فرض

autorun.inf ویروسه که بیشتر از طریقه ابزارهای جانبی مثل فلش و رم وارد سیستم میشه و پس از اتصال فلش آلوده به پورت usb اگه گزینه ی ok رو برای اجرای اتوران بزنی وارد سیستم میشه برای پاک کردنش از منوی tools در xp یا organize در سون تمامی فایلها رو از حالت hidden خارج کن و تیک Hide protected operating system file بردار (هیچ درایوی رو با دبل کلیک باز نکن چون ویروس فعال میشه) اگه nod32 آپدیت شده داری کل سیستمو اسکن کامل کن از این به بعدم هیچ درایو جانبی که حافظه ای بهش وصل میکه با اتوران یا دبل کلیک باز نکن یا حداقل نرم افزاری مثل USB Disk Security نصب کن

3. این کاربر از taman67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

autorun.inf ویروسه که بیشتر از طریقه ابزارهای جانبی مثل فلش و رم وارد سیستم میشه و پس از اتصال فلش آلوده به پورت usb اگه گزینه ی ok رو برای اجرای اتوران بزنی وارد سیستم میشه برای پاک کردنش از منوی tools در xp یا organize در سون تمامی فایلها رو از حالت hidden خارج کن و تیک Hide protected operating system file بردار (هیچ درایوی رو با دبل کلیک باز نکن چون ویروس فعال میشه) اگه nod32 آپدیت شده داری کل سیستمو اسکن کامل کن از این به بعدم هیچ درایو جانبی که حافظه ای بهش وصل میکه با اتوران یا دبل کلیک باز نکن یا حداقل نرم افزاری مثل USB Disk Security نصب کن
    ممنونم از توضیح شما ولی من انواع دی وی دی های ویندوز سون رو وقتی نصب می کنم این دو اتوران در درایو ویندوز بصورت مخفی وجود دارن و اگه دوستانی که وین سون دارن یه نگاه بندازن به مسیرهای زیر میتونن اونا رو ببینن و یا نام autorun رو سرچ کنن,البته باید در فولدر اپشن تیک مشاهده فایلهای مخفی رو بزنن و سه تا تیک پایینش رو بردارن:windows/BitLocker و windows/winsxs/BitLocker

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون فايلهاي اتوران فقط تو پوشه هاي BitLocker هستند؟

اگه اين طوره مشكلي نيست چون فكر اين برنامه كارش محافظ از USB Flash Drive هاست
    كلا فايلهاي autorun.inf تنها وقتي خطرناك هستند و اجرا مي شن كه تو خود درايو باشن و نه تو پوشه مثل
    C:\autorun.inf كه اجرا مي شه ولي ‍C:\windows\BitLocker\autorun.inf اجرا نمي شه و خطرناك نيست
    اينجا هم مي تونه مفيد باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

12

اون فايلهاي اتوران فقط تو پوشه هاي BitLocker هستند؟

اگه اين طوره مشكلي نيست چون فكر اين برنامه كارش محافظ از USB Flash Drive هاست
    كلا فايلهاي autorun.inf تنها وقتي خطرناك هستند و اجرا مي شن كه تو خود درايو باشن و نه تو پوشه مثل
    C:\autorun.inf كه اجرا مي شه ولي ‍C:\windows\BitLocker\autorun.inf اجرا نمي شه و خطرناك نيست
    اينجا هم مي تونه مفيد باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مچکرم از راهنمایی شما,بله فقط در همین مسیر هستند.بعد از دو ماه پرس و جو در سایتهای مختلف شما اولین کسی بودید که یه جواب منطقی بهمراه لینک معتبر بهم دادین واقعا ممنونم

8. این کاربر از charandestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

مچکرم از راهنمایی شما,بله فقط در همین مسیر هستند.بعد از دو ماه پرس و جو در سایتهای مختلف شما اولین کسی بودید که یه جواب منطقی بهمراه لینک معتبر بهم دادین واقعا ممنونم
    شما اگه هنوز هم شک دارید فایل رو باز کنید و متن داخلش رو اینجا PASTE کنید
    تا من و دوستان ببینیم مربوط به چی هست

10. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از لطف شما جنابjax2 این هم متن داخل فایل اتوران:
    [autorun]
    action=BitLocker To Go Reader
    icon=BitLockerToGo.exe,-1
    ShellExecute=BitLockerToGo.exe
    UseAutoPlay=1

فقط من موندم که چرا در همه سایتها روش حذف اتوران به طرق مختلف ذکر شده ولی هیچ جایی ندیدم بگن که خود ویندوز هم فایلهای اتوران داره!

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

خب خیالتون راحت
    این فایل هیچ مشکلی نداره و فقط برای bitlocker ویندوز هست
    فایل اتوران که مخرب نیست
    یه فایل خیلی کاربردی هست ولی خب یه راه خوب هم برای اجرا شدن ویروس ها هست
    در هر صورت این فایل مشکلی نداره

13. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خب خیالتون راحت
    این فایل هیچ مشکلی نداره و فقط برای bitlocker ویندوز هست
    فایل اتوران که مخرب نیست
    یه فایل خیلی کاربردی هست ولی خب یه راه خوب هم برای اجرا شدن ویروس ها هست
    در هر صورت این فایل مشکلی نداره
    پس معلوم میشه همه کسانی که وین سون دارن این دو فایل اتوران رو دارن,و میتونن در سایت ویروس توتال اسکن کنن.قبلا اسکن کردم آنتی ویروس مکافی و یکی دیگه بعنوان بد افزار شناختنش!

15. این کاربر از charandestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

من 2 روزه لپ تاپ خریدم ! با این مشکل مواجه شدم .

ولی فایل من hidden نیست . یک فالدر در همه ی درایو ها درست شده به اسم autorun.inf واردش که میشم یک فالدر داره به اسم con .

داخل اون فالدر هم هیچی نیست . کلاً حجم همه ی این فایل های ایجاد شده در درایو ها صفر کیلو بایت هست .

من نمیتونم اسم درایو ها رو تغییر بدم . تغییر که میدم نشون نمیده ولی در قسمت disk management میشه تغییر اسم رو مشاهده کرد .

فایلش Read Only هست و اصلاً نمیشه تغییر داد . یکی از پارتیشن ها رو فرمت کردم پاک شد ولی باز اسم درایو رو نمیشه عوض کرد .

آنتی ویروس اورجینال Avira ریختم پیدا کرد ولی نتونست پاک کنه ! آنتی ویروس آپدیت شده ی Nod32 ریختم این که اصلاً نتونست پیدا کنه .

چیکار کنم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ! ! ! ! !

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •