سلام دوستان
قبلا وقتی که من یه فایل یا فولدر رو انتخاب میکردم و بعد F2 رو میزدم میتونستم اون رو rename کنم اما یه مدتی هست که غیر فعال شده و وقتی F2 رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
چه جوری میتونم دوباره اون رو فعال کنم ؟
ممنون
سلام دوستان
قبلا وقتی که من یه فایل یا فولدر رو انتخاب میکردم و بعد F2 رو میزدم میتونستم اون رو rename کنم اما یه مدتی هست که غیر فعال شده و وقتی F2 رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
چه جوری میتونم دوباره اون رو فعال کنم ؟
ممنون
شمااول صفحه کلید روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید بازم تو rename کردن فایل مشکل داره یا نه دیدین درست بود با چنج شدن ویندوز مشکلتون برطرف میشه![]()
داداش دمت گرم راهی ساده تر از تعویض ویندوز نیست؟
آخه این همه برنامه و بازی دارم
شما ببین فقط F2 کار نمیکنه یا بقیه F ها هم ؟ بعضی کیبوردها دکمه ای روشون هست که این قابلیت رو داره تمام F ها رو از کار بندازه . چک کن .
بقیه F ها کار میکنند خود کلید F2 هم کار میکنه منتها نمیدونم چرا قابلیت rename کردن غیرفعال شده
شما ببین تو کیبورد مجاری ویندوز هم F2 تغییر نام نمیده؟ از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ تو ویندوز 7 در قسمت سرچ منوی استارت تایپ کن : osk و روی مورد پیدا شده کلیک کن تا کیبورد مجازی بیاد.
با کیبورد مجازی هم تغییر نام نمیده
شما چطور تست کردی کلید F2 کار میکنه؟خود کلید F2 هم کار میکنه منتها نمیدونم چرا قابلیت rename کردن غیرفعال شده
مشکل شما ، مشکلی هست که کم اتفاق میوفته و باید تمام دلایلی که باعث میشن رو امتحان کرد.
اول از همه شما درایور کیبورد رو از دیوایس منیجر انیستال کن و بعد ریست کن تا دوباره توسط ویندوز شناسایی بشه .
اگه کیبوردت سیدی راه اندازی داره اونم حتما نصب کن یا درایور جدیدش رو از سایت سازنده بگیر و آپدیتش کن.
کیبورد شما USB هست یا PS/2 ؟ اگه یو اس بی هست جاشو عوض کن و با یه usb دیگه امتحان کن .
اگه تو کیبورد مجازی هم مشکل پابرجا هست پس مشکل برمیگرده به ویندوز و نصب دوباره اون !
اگه نمیخوای ویندوز نصب کنی کلید f2 رو بیخیال شو و با روش دیگه که خودم همیشه استفاده میکنم تغییر نام بده .
روی پوشه ای که میخوای تغییر نام بدی یکبار کلیک کن تا انتخاب بشه بعدش با کمی مکث حدود 1-2 ثانیه دوباره روی متن پوشه کلیک کن تا کادر Rename باز بشه ، اینکار از F2 هم راحت تره .
توی برنامه word کلید F2 رو زدم کار کرد
پس باید بسوزیم و بسازیم
نه خب سیستم ریستور کن چه کاریه حالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)