تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کارت حرفه ای در کیفیت رندر چقدر تاثیر داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض کارت حرفه ای در کیفیت رندر چقدر تاثیر داره؟

سلام به همه

من یه سوالی برام پیش اومده شاید جاش اینجا نباشه اما بی ارتباطم نیست:

اینکه چرا من هرچی نکات مربوط به مدلینگ و رندرینگ و نورپردازی رو( حالا بیشتر اون چیزایی که تو اینترنت هست لااقل) رعایت میکنم بازم با اون چیزی که تو فیلمای انیمیشنی هست زمین تا آسمون فرق داره؟!!

من خودم فک می کنم مربوط به کارت گرافیک باشه آخه کارت چند میلیونی کوادروی انویدیا کجا و کارتای اسباب بازی ما کجا!
    چون کارتای بازی بروی DX پایه ریزی میشه و کارتای 3D بر پایه OGL و خیلی از دستورات مربوطه رو ندارن

کسی از بچه اینجا کارت 3d داره یه راهنمایی بکنه شاید اگه تاثیرش چشمگیر باشه من رفتم گرفتم

ممنون

2. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه عزیز کارت گرافیکتو لازم نیست عوض کنی چون کیفیت رندر ربطی به کارت گرافیک نداره (البته بستگی به موتور رندرت هم داره که بر اساس CPU محاسبه کنه یا بر اساس گرافیک)
    ما همینجا بچه هایی رو داریم که با کامپیوتر خونگی شون شاهکار میسازن
    شما دقیقا مشخص کن مشکلتون چیه،تا راهنماییتون کنیم.
    و اینو هم بگم شما نباید انتظار داشته باشی رندر اولیه ای که میگری دقیقا اونی باشه که میخای و در بهترین حالت باشه. تصویر اولیه رو میبرن داخل نرم افزارای کامپوزیت و با لایه هاش اونقدر کار میکنن تا به بهترین حالت برسه. مرحله کامپوزیت و تصحیح رنگ و نور، یکی از مراحل اصلی کار حرفه ایه که احتمالا شما از این مرحله غافلید
    موفق باشید.

4. 4 کاربر از meysam 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Spadanaa_Club

پيش فرض

نه عزیز کارت گرافیکتو لازم نیست عوض کنی چون کیفیت رندر ربطی به کارت گرافیک نداره (البته بستگی به موتور رندرت هم داره که بر اساس CPU محاسبه کنه یا بر اساس گرافیک)
    ما همینجا بچه هایی رو داریم که با کامپیوتر خونگی شون شاهکار میسازن
    شما دقیقا مشخص کن مشکلتون چیه،تا راهنماییتون کنیم.
    و اینو هم بگم شما نباید انتظار داشته باشی رندر اولیه ای که میگری دقیقا اونی باشه که میخای و در بهترین حالت باشه. تصویر اولیه رو میبرن داخل نرم افزارای کامپوزیت و با لایه هاش اونقدر کار میکنن تا به بهترین حالت برسه. مرحله کامپوزیت و تصحیح رنگ و نور، یکی از مراحل اصلی کار حرفه ایه که احتمالا شما از این مرحله غافلید
    موفق باشید.
    آفرین میثم اینایی که میگی کاملا درسته ....

اون چیزی که دوستمون گفتن هم درسته ولی کارت گرافیک بالاتر فقط توی سرعت تاثیر گذاره یعنی یه نوع ابزاره که شما را در سرعت کار کمک میکنه

کیفیت یک کار بستگی به دو چیز داره یکی به تجربه دوم به آموزشهایی که میبینی ....

6. 2 کاربر از SevenART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ربطی به کیفیت نداره فقط تو سرعت تاثیر می گذاره

8. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

راستش اینو میدونم که باید تصاویر و برد تو برنامه هایی که روی اون افکت گذاری و لایه گذاری میشه و اینا تا حدودی این کارا رو من کردم

مشکل من اینا نیست مثلا من دقت کردم با اینکه یه بافت با کیفیت مثلا یه چوب رو آزمایش کردم خروجی رندر اون بازهم اونی نیست که تو فیلما میبینم

البته میدونم برای خروجی خوب باید از دانش نورپردازی خوبی هم بهره برد که باز هم این مشکلم نیست

حالا سوالی که می مونه اینه که یا اونا از نرم افزار های تخصصی و دست نوشت خودشون استفاده میکنن یا اینکه ابر رایانه هایی که دارن امکان دسترسی بیشتر و عمیقتری به پردازش های مربوط به رنگ و نور و ... بهشون میده تجربه نکردیم نمی دونیم.

اثباتش هم دموهای تبلیغاتی صدا و سیما یا فیلم هایی مثل حضرت داوود و سلیمان و ... که بوسیله نخبه های کشور ساخته شد تو هیچکدوم نکته خاصی نمی بینین که بگین چقدر طبیعی و با کیفیت ساخته شده و...

اما اگه تیزر های تبلیغاتی توی کانال های ماهواره رو دیده باشین تایید میکنین که فوق العاده بی نظیرن از هر نظر که بگین !
    اصلا قابل مقایسه نیست با برنامه های مصنوعی تلوزیون ما. انگار ما از برنامه های صد سال پیش اونا داریم استفاده میکنیم

نمی دونم خیر ندیده ها چیکار میکنن که!! مثلا من برای شبیه سازی تفکیک نور در منشور برای یه کاری(طوری که نور ها حجم دار باشه) هر کاری میکردم نمی تونستم رندر بگیرم یعنی یه ساعت دو ساعت ول معطل بودم نمی دونم چرا شاید خوب بلد نبودم _(یه نمونه تو اون تبلیغاتا دیده بودم البته )

در مجموع به خاطر این مسائلی که بود این فکر به ذهنم افتاد که ممکنه بعلت تعریف نشدن بعضی توابع OGL برا کارتای ما باشه

بهر حال ممنون

10. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، شما مثلا یه آبجکتی که توی شرک هست رو بگیر بساز و همون متریال هم بهش بده... واقعا انتظار داری همون بشه؟؟؟ نورپردازی ، محیطی که آبجکت توش هست و... همه ی اینا تاثیر گذارن... چه طور انتظار دارین که شما همون کاری رو بسازین که کارکنای پیکسار یا دریمورکز میسازن؟؟؟
    سخت افزار فقط توی سرعت تاثیر داره و لاغیر

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزیز ؛
    دوست گرامی تمام صحبت های دوستان بزرگوارمون محترم ولی منم عرایضی دارم که در اینجا اضافه میکنم ؛ قدرت قطعات سخت افزاری موءثره ، هم در سرعت و هم در کیفیت و یه دلیلش هم قدرت تجزیه و تحلیل سخت افزارهاست که هرچه قوی تر باشه در این زمینه قدرتش بیشتره و نتیجه بهتری ارائه میده مثلا کارت گرافیکهای سری کوادرو شرکت انویدیا از تعداد هسته های CUDA زیادی برخوردارند که خوراکشون همین تجزیه و تحلیلهای سنگینه و کارتهای دیگه از چنین ویژگی های بالایی برخوردار نیستند یا اگر هم باشن به نسبت خیلی پایین ترند؟!!
    و همچنین این کارتهای کوادرو مثلا در زمینه بازی زیاد شاخ نیستن ولی در نرم افزارهای گرافیکی برای کارهای سنگین که تجزیه و تحلیلهای زیادی رو می طلبند این کارتها پاسخ گوی خوبی خواهند بود!!
    -------------------------------------
    توصیه من به بر و بچه های CG :

داشتن سخت افزارهای قوی و کارآمد در زمینه 3D خیلی مفید و لازمه چون یکی از مزیتهاش همون نتیجه بهتر و علی الخصوص سریعتره که در وقت صرفه جویی میکنه و اشتیاق آدم رو برای ادامه کار بیشتر میکنه و پشتکار رو بالا میبره!!
    مثلا شما یه تک فریم نسبتا سنگین برای رندر دارید که اگه با یه سیستم معمولی رندرش کنید ممکنه مثلا نیم ساعت طول بکشه که اگه وسط کار هم مشکلی پیش بیاد که دیگه بدتر ولی همین فریم با یه سیستم دیگه که از سخت افزاری مثل یکی از کارتهای سری پایین تر کوادرو انویدیا و سی پی یو بالاتری و...استفاده میکنه ، در زمان کمتری مثلا حدود 10 دقیقه و با کیفیت بهتری رندر میشه و اگه مشکلی هم پیش بیاد باز حوصله رندر مجدد در زمان کمتری رو خواهید داشت؟!!
    ---------------------------------------------
    نتیجه گیری نهایی از دیدگاه تجربی بنده :
    سخت افزار قوی علاوه بر تاثیری که در سرعت روند کار داره ، بر کیفیت نتیجه کار هم بی اثر نخواهد بود و تاثیر خودش رو خواهد گذاشت؟!!
    من خودم راضی دارم از نون شبم بزنم ولی سیستمم حرفه ای باشه...؟!!
    .........................................
    موفق باشید و سر بلند%
    Last edited by PrimeP30Master; 17-07-2011 at 10:56. دليل: Edit?!!

14. این کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله تایید میشه من هنوز هم نظرم همینه

شاید پول جمع کردم یکی گرفتم بادا باد دیگه انگیزه آدم چند برابر میشه تاثیر داره!

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما یک سی پی یو i5 با رم 4گیگ به بالا داشته باش برو حالشو ببر

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اشتباهه اصلا تو کیفیت رندر تاثیر نداره به هیچ وجه فقط تو سرعت رند تاثیر داره من به عنوان کسی از دوتا کارت استفاده کردم می گم
    کیفیت هیچ ربطی به سخت افزار نداره ولی شدیدا مربوطه با نرم افزار شما باید اینقدر کار کنی تا بتونی حرفه ای بشی در ضمن هیچ فقطط یک نفر تو همه شاحه های حرفه ای نمیشه تو کمپانی های خارجی هم چند گرو تقسیم میشند یک گروه فقط مدلینگ که تخصص شون هم همینه یک گرون متریال و یک گرونه نورپردازی و رندینگ درضمن کار های جلوه های ویژه روهم با مکس نمی سازند واسه هر کار یه نرم افزار نوشته میشه به خاطر همین هم هست کاراشون خوبه تو ایران از نرم افزرا های استوک اونا برای هر فیلمی استفاده میشه مثلا فیلم دزدان دریایی کارائیب برای ساختن جلوه های دریا یه نرم افزار نوشته شد

18. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •