تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل اساسی در usb سیستم و اتصال هارد اکسترنال و ... به ان

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

14 مشکل اساسی در usb سیستم و اتصال هارد اکسترنال و ... به ان

سلام
    مدتی هست که با usb های سیستمم بدجور به مشکل برخوردم
    حدود یه سال پیش بود که این قضیه اغاز شد من میخواستم موبایل به سیستم وصل کنم فایل بریزم توش بعد میدیدم هی قطع و وصل میشد پشت سر هم و صدای وصل شدن و قطع شدن usb هم به صورت رگباری از بلندگوها میومد با ریست کردن و هر کاری کردم حل نشد اخر از soft mode رفتم درست شد و بعد مدتی کلا درست شد واین مشکل پیش نیومد
    حدود 6 ماه پیش یه هارد اکسترنال adata گرفتم اونو همون شب اول به سیستمم زدم پورت های جلو اصلا شناسایی کرد رفتم عوض کردم گفتم خرابه تست کرد دید سالمه به هر حال یکی دیگه گرفتم از همون نوع اوردم باز به پورت جلو زدم فقط چراغ هارد روشن میشد ولی سیستم اصلا واکنشی نشون نمیداد که دستگاهی به usb وصل شده در حالی که اونو به این دستگاه گیرنده دیجیتال ( ستاپ باکس) زدم شناسایی شد و ضبط هم میکرد فرداش باز تست کردم نشد زدم به پورت پشت کیس صدای وصل شدن usb از بلندگوها اومد و شروع کرد به شناسایی و نصب بعد که درایور شناخت موقعی که میخواستم برم واردش شم این پیغام میداد :

وقتی فرمت هم میزد فرمت نمیشد و میگفت امکان نداره
    چند روزی بیخیالش شدم و گفتم از soft mode بیارم دیدم از اونجا درست بود و مشکلی نداشت
    بعدش گفتم بذار رو چند سیستم دیگه تست کنم ببینم رو اونا چطوره دیدم رو هر 3-4 تاشون هیچ مشکلی نداشتن و از حالت عادی هم میومد ویندوز اونا هم با ویندوز خودم یکی بود windows 7
    بعدش گفتم دیگه چاره ای نیست دیگه اقلا از حالت soft mode میارمش دو ماه پیش اینم از کار افتاد وقتی میزدم وقتی متصل میشد میرفتم داخل درایوش یه فایل باز میکردم یه صدای تقه ای از داخل هارد میومد و قطع میشد بعد چند ثانیه باز وصل میشد و دوباره میرفتم قطع میشد و بعد یکی دو بار این طور شدن این پیغام میومد :

این حالت همانطور که تو اول گفتم برای موبایلم هم پیش اومد ولی با این تفاوت که اون همینطور قطع و وصل میشد صد بار پشت سر هم بدون هیچ پیغامی که بعد مدتی هم درست شد

هفته پیش ویدوز سون سرویس پک وان هم گرفتم نصب کردم گفتم شاید درست شه که بازم نشد
    همین سه چهار روز پیش یه mp3 player برادرزادم هم اورد که شارژش تموم شده بود زدم براش که شارژ کنم اونم هی قطع و وصل میشد ولی کامپیوتر خاموش کردم شارژ میشد در این حالت ولی همینطور که داشت شارژ میشد کامپیوتر روشن کردم به محض وارد شدن به ویندوز قطع و وصل شدن شروع میشد

حالا من نمیدونم این مشکل از چیه کامل توضیح دادم که بهتر بتونید راهنماییم کنید
    منتظر کمک شما دوستان هستم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

الان یه تست دیگه کردم هارد تو تنظیمات بایوس که رفتم کدوم هارد به عنوان بوت انتخاب کنی هارد اکسترنال هم جزئش بود وقتی هم که مشخصات سیستم میده و هاردهای متصل نشون میده تو اونجا هم اسمشو زده ولی به محض اینکه صفحه welcome ویندوز میاد و میخواد صفحه دسکتاپ نشون بده یه صدای تقه از هارد میاد و این پیغام ها نشون داده میشه :

کسی که یه برنامه ای با حجم متعادل کمتر از 30 مگ داره که بشه قبل از بالا اومدن ویندوز اونو اجرا کرد و بشه فایل های هارد مرور کرد و پارک کرد بیشتر ، انتی ویروس ها از این قابلیت ها دارن که قبل اومدن ویندوز میتونی بری ویروس ها رو پاک کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

محض رضای خدا کمک کنید
    هر تاپیکی میزنم یه نفرم نمیاد یه سلام علیک کنه توش

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اول ازهمه بایوس مین آپدیت کنید و سیستم عامل خودتونم چنج کنید به اکس پی بعلاوه آپدیت کلیه درایورهای مادربورد اگردیدین بازم مورد داشت بایک پاوردیگه بطورموقت تست بزنید چون احتمالشم هست ازپاورباشه

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اول ازهمه بایوس مین آپدیت کنید و سیستم عامل خودتونم چنج کنید به اکس پی بعلاوه آپدیت کلیه درایورهای مادربورد اگردیدین بازم مورد داشت بایک پاوردیگه بطورموقت تست بزنید چون احتمالشم هست ازپاورباشه
    بایوس تاپیک براش زدم گفتن همینی که داری اخرین ورژن هست و دیگه بایوس جدید نیومده براش
    درایورهای مادربورد هم اپدیته کارت صدا و گرافیک اخرین نسخس دیگه درایور دیگه ای هست که باید اپدیت کنم ؟درایور usb هم میشه اپدیت کرد ؟ اصلا فایل اپدیتی هست براش؟
    در مورد پاور هم که فعلا پاوری ندارم باهاش تست کنم ولی خوب همه usb ها رو کندم فقط هارد هم زدم درست نشد حالا یه پاور گیر میارم تست میکنم
    سیستم عامل هم اگه مشکل داشت که با بقیه سیستم ها هم خراب بود من خودم از سیدی ویندوز برای 4 سیستم ویندوز نصب کردم تو 3 تای دیگه درست بود
    از پورت usb نمیتونه باشه ؟ من همون روز که این تاپیک زدم تو حالت soft mode یه بار دیگه تست کردم درست بود یه ساعتی هم وصل بود در حالت عادی هم برای اولین بار اورد و شناسایی کرد و داخل درایوش هم شدم ولی بعد صدای تقه اومد از هارد و قطع شد
    دیروز باز از حالت soft mode اوردم باز قطع و وصل شد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

111 نمایش جواب یک !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •