با سلام.علايم كثيف شدن لنز سي دي رام چيست؟ سي دي رام من سي دي را نشان نميده.بعضي دوستان ميگويند كثيف شده .آيا ميتونه درست باشه؟
با سلام.علايم كثيف شدن لنز سي دي رام چيست؟ سي دي رام من سي دي را نشان نميده.بعضي دوستان ميگويند كثيف شده .آيا ميتونه درست باشه؟
يا سي دي كثيف هست يا سي دي رام
با لنز پاك كن يه بار اونو تميز كن ببيم چي ميشه
با سلام دوست عزيز چون گفتي در سي دي در سي دي رام نمي چرخد مطمئن باش همان طور كه قبلا گفتم لنزش كثيف شده بگذار به طور كامل برايت شرح دهم كثيف بودن لنز سي دي موجب مي شود اشعه ماورا بنفش كه براي خواندن سي دي به كار مي رود به خوبي هدايت نشود اين امر موجب مي شود يا اطلاعات به درستي خوانده نشود يا اصلا خوانده نشود . اين را هم بدان كه اين عمل چون بر آرميچر سي دي رام تاثير مي گذارد باعث مي شود عمل رايت هم متوقف يا به درستي انجام نپذيرد سعي كن سي دي هاي كثيف را هيچ وقت داخل سي دي رام نگذاري در ضمن اگر از گارانتي سي دي رام مانده حتما بده برايت درست كنند اما اگر تمام شده وتخصص و تبحري در اين زمينه نداري به هيچ عنوان خودت سي دي رام را بيرون نياور من هم عين همين مشكل را داشتم و تنها راهش هم همين است البته يك دليل ديگر هم دارد :ممكن است كابلي كه اطلاعات را مي خوانده قطع شده باشد كه آن هم راهش همين است اميدوارم موفق باشي
وقتي چند تا سي دي سالم وتميز رو نخوند كثيفه ديگه!!!
پس ديگه سي دي رامت مشكل داره بايد به يه دكتر متخصص مراجعه كني.........
بابا مگه بلد نیستین مجبورین جواب بدین دیگران رو گمراه بکنین؟؟؟!!!
دوست عزیز شما لنز سی دی رامت در اثر استفاده زیاد از جاش منحرف شده برای همین نموتنه سی دی رو بخونه اگر لنز کثیف باشه سی دی با bad sector خوانده میشه نه اینکه اصلا خوانده نشه باید cd-rom رو ببری واست لنزش رو جابندازن
دوست عزیز قبل از اینکه کاری بکنی حتما ! برو کابل سیدی رام رو عوض کن ! و بعد کارای دیگه کن همیشه ! از چیزهای کوچیک شروع کن
یا علی
آقا از راهنمايي شما سپاسگزارم.خيلي ممنون.هرچند كه مشكل حل نشد وبايد كلي از لحاظ مالي پياده بشيم.چون گارانتي هم نداره.با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)