سلام
دوستان بی زحمت یه تلویزیون ال سی دی معرفی کنید که تا حدود 250000 قیمت داشته باشه
می خوام به عنوان مانیتور استفاده کنم
ممنون
سلام
دوستان بی زحمت یه تلویزیون ال سی دی معرفی کنید که تا حدود 250000 قیمت داشته باشه
می خوام به عنوان مانیتور استفاده کنم
ممنون
البته منم تو فکر اینم که یه tv سایز 19 یا 22 واسه کامپیوتر بگیرم ولی شنیدم که به چشم اسیب میرسونه بخاطر نوع پنلشون.
با این قیمت میتونی فقط LCD سایز 22 پارس با قیمت 235000 تومن بگیری. البته فراسو هم هست که 19 اینچش 276 تومنه![]()
Last edited by Soroush-S; 12-07-2011 at 21:58.
تلویزیونهای LCD شرکت پارسمتاسفانه برخی از شرکتهای تولید کننده لوازم الکترونیکی داخلی (نظیر شرکت محترم پارس) از کمبود اطلاعات مردم عزیز کشورمان در خصوص فن آوری جدید تلویزیونهای LCD استفاده نموده و با وارد نمودن پانل های استوک و معیوب شرکتهای مثلا کره ای نظیر ATEC کره ، اقدام به تولید تلویزیون با عنوان تحت لیسانس کره نموده و با قیمتی بالاتر از مشابه خود در بازار آشفته ایران براحتی به فروش می رسانند. غافل از اینکه هستند هنوز افرادی که با استفاده از امکانات محدود ارتباطات، اطلاعات ارزشمندی در خصوص این فن آوری جدید کسب و بصورت موشکافانه و کاملا کارشناسی به ارزیابی این نوع محصولات پرداخته و بعضا از طریق رسانه های جمعی موفق به اطلاع رسانی به سایر مردم عزیز کشورمان می گردند.
شرکت نامبرده، که سابقه طولانی در مونتاژ و تولید تلویزیون در سطح کشور دارد، متاسفانه بر اثر یک اشتبه و بدنبال سودطلبی از بازار آشفته فروش تلویزیونهای نسل جدید و همچنین نبود اطلاعات مکفی در خصوص این تکنولووژی در کشور اقدام به واردات اجناس خارج از رده شرکتهای (مثلا) کره ای نموده که دست بر قضا با نارضایتی شدید مشتریان خود مواجه گردیده است.
اما چرا سازمانهای بازرسی پیش از اینکه قضیه به اینصورت حاد و بغرنج گردد نباید اقدامی نمایند؟
به امید روزی که هیچ گاه این سؤال نه در این مورد و نه سایر موارد مشابه مطرح نگردد و یا حداقل بی پاسخ نماند.
سروش وثوقی
مطالب ارسال شده به آفتاب
دوست من ، تا چیزیرو ندیدی باور نکن. این سری از LCD ها وارداتی از شرکت ATEC و مال حدود 4 سال قبل بودند البته کیفیت قابل قبولی داشتند . ولی این 22 اینچ تقریبا جدید هست و قیمت قبلش حدود 280 بود ولی با کاهش قیمت تمام LCD های شرکت به 235 رسیده
بالاخره انتخاب با شماست![]()
خیلی ممنون
حالا میشه راهنمایی کنین از کدوم فروشگاه می تونم بخرم (اینترنتی)(من مشهدی ام)
اگه میخوای فراسو بخری از فروشگاه های لاوان بگیر. #برای پارس هم به نمایندگی های خدمات پس از فروش #کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا با شماره 02144905601 تماس بگیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا فکر کنم مانیتورهایی مثل LGو AOC هم هستند که قابلیت TV شدن دارن ولی قیمتشونو نمیدونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)