تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خرید گرافیک متناسب با این سیستم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض خرید گرافیک متناسب با این سیستم

با سلام

سیستم من اینه :

cpu:e5300
    ram:2*2gb ddr3 bus 1333
    vga:4670 ddr3-512mb
    mb:gigabyte g41mt-d3
    power: green 480 eau
    lcd resolution:1440*900

من یه کارت گرافیکی میخوام که به این سیستمم بخوره و cpu و مادربورد باعث کاهش کاراییش نشه و اون گرافیم بتونه با نهایت قدرتش کار کنه

cpu رو هم میخوام تا 3700 اورکلاک کنم-قبلا کردم و هم پایدار بود و هم دماش از 65 بالاتر نرفت

بوجه کارت گرافیک تعیین نمیکنم قیمتش هر چی میخواد باشه فقط با سیسمم جور باشه قرارم نیست سیستممو چیزه دیگشو ارتقا بدم میخوام بیشرین پرفرمنس با کارایی رو نسبت به قیمتش داشته باشه

خودم این گرافیکا مد نظرمه
    gtx460 -765mb
    gta450
    5770

فقط خواهشا یه چیزی بگید که به سیستمم بخوره و پول بی خودی نداده باشم و فقط از 70% اون گرافیک استفاده بشه میخوام از 100% قدرت گرافیکم استفاده کنم فقط از محدودیت cpu و مادربوردم میترسم واسه همین نمیتونم هر گرافیکی ببندم

حالا اگه گزینه بهتری دارید ممنون میشم بگید با قیمت و مقایسشون کاربردم هم فقط و فقط و فقط بازی هست

با تشکر از راهنمایی دوستان

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

CPU Cooler داری ؟ با چی پردازنده رو استرس دادی ؟ خوب چک بکن ... دردسر میشه برات ...

نظر شخصی من روی AMD Radeon HD 6850 1GB هست ... با برند های مختلف از 230 تومان تا 260 تومان پیدا میشه .. البته قیمت هایی که دادم کف نیست ...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

CPU Cooler داری ؟ با چی پردازنده رو استرس دادی ؟ خوب چک بکن ... دردسر میشه برات ...

نظر شخصی من روی AMD Radeon HD 6850 1GB هست ... با برند های مختلف از 230 تومان تا 260 تومان پیدا میشه .. البته قیمت هایی که دادم کف نیست ...

نه بدون کولر دماش روی 65 هم نیومد حدود 63 تا 64 بود الان برگردوندم تا بعد که گرافیک بخرم

این بهتر از gtx 460 --1gb هست ؟

آخه مشکل اینجاست که cpu من واسه این گرافیک مناسب نیست-من یه گرافیک میخوام که به cpu بخوره-بعید میدونم گرافیک بالا 150 هزارتومن واسه این سیستم متناسب باشه

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

5770 از 450 مقداری قویتره ولی در کل در یک رده هستند و قدرت 6850 70 درصد بیشتر از 5770 هستش و با توجه به اختلاف قیمت 5770 تا 6850 خرید 6850 به صرفه تر هست

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

نه بدون کولر دماش روی 65 هم نیومد حدود 63 تا 64 بود الان برگردوندم تا بعد که گرافیک بخرم

آخه مشکل اینجاست که cpu من واسه این گرافیک مناسب نیست-من یه گرافیک میخوام که به cpu بخوره-بعید میدونم گرافیک بالا 150 هزارتومن واسه این سیستم متناسب باشه
    این دمایی که شما می گی در حالت Idle هست ... بدون کولر بیشتر از 3.2GHZ فکر نمی کنم Safe باشه ...

روی هم رفته بله ... کم مصرف تر هم هست ...

نقش یک CPU خوب بر کاربردهای Gaming تعیین کننده هست ولی در اکثر بازی های روز هر چه رزولیشن و تنظیمات گرافیکی Game بالاتر میره گلوگاه کارایی به سمت GPU میره ...

Radeon HD 6850 هم یه مدل Mid-Range هست ... پردازنده شما اگر تا فرکانس 3Ghz الی 3.2Ghz اورکلاک بشه در اکثر شرایط محدودیت قابل توجهی برات ایجاد نمیشه ..

در بدترین شرایط ممکن هم GPU قوی تر در کاربردهای Gaming به شدت تاثیر گذاره ... اینطور تصور نکنید .

6. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این دمایی که شما می گی در حالت Idle هست ... بدون کولر بیشتر از 3.2GHZ فکر نمی کنم Safe باشه ...

روی هم رفته بله ... کم مصرف تر هم هست ...

نقش یک CPU خوب بر کاربردهای Gaming تعیین کننده هست ولی در اکثر بازی های روز هر چه رزولیشن و تنظیمات گرافیکی Game بالاتر میره گلوگاه کارایی به سمت GPU میره ...

Radeon HD 6850 هم یه مدل Mid-Range هست ... پردازنده شما اگر تا فرکانس 3Ghz الی 3.2Ghz اورکلاک بشه در اکثر شرایط محدودیت قابل توجهی برات ایجاد نمیشه ..

در بدترین شرایط ممکن هم GPU قوی تر در کاربردهای Gaming به شدت تاثیر گذاره ... اینطور تصور نکنید .

نه در حالت idle که روی 34 هست با پریم 95 یه 20 دقیقه در حالت اورکلاک شده گذاشتم تحت فشار شد 63-64

یعنی همین 6850 رو بگیرم ؟مطمئنید قدرت گرافیکو نمیگیره ؟یعنی با همین cpu از 100% گرافیک استفاده میکنه ؟

و سوال دیگه اینکه پاور 480-aeu گرین واسه 6850 کافیه یا باید پاورم عوض کنم ؟البته اورکلاک cpu رو هم در نظر بگیرید(سیستمو کامل تو پست اول نوشتم )

بعضیا میگند gtx460 بخر بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •