تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: طراحی آرم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض طراحی آرم

سلام

برای طراحی آرم از چه برنامه ای استفاده می شود

میشود با فتوشاپ آرم طراحی کرد

من یک آرم احتیاج دارم با کلمات ADP که مخفف همون جمله ای است که به صورت دایره وار نوشته ام

البته هم می خواهم اون سه حرف مخفف در آرم باشد و هم اون جمله

خودم یک نمونه طراحی کردم ولی دوست یه چیز خیلی عالی باشد

ممنون می شم کمک کنید

2. این کاربر از nelahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام...........
    برای طراحی آرم از برنامه فتوشاپ میتونی استفاده کنی.......
    یه چند تا پیشنهاد و تذکر :1
    -طراحی آرم باید به صورتی باشه که توی ابعاد کوچیک خواناییشو از دست نده مخصوصا که توی آرم شما نوشته هم هست.
    2- تنوع رنگی توی کارتون خیلیه.که این یه معایبی داره.چرا که مثلا اگه آرم بخواد روی یه صفحه رنگی بیاد ممکن بعضی رنگ های آرم با رنگ زمینه تداخل پیدا کنه.
    3- ابتدا آرمو به صورت تن پلات مشکی طراحی کنید در صورت نیاز حداکثر از 3 رنگ بیشتر استفاده نکنید(هر چی کمتر بهتر).....
    4-سعی کن آرمت یه طرح منسجم باشه البته نوشته سمت راست با تصویر سمت چپ هماهنگ هست اما با هم مچ نیستن.یعنی بیننده روی یه قسمت تمرکز نداره و گردش چشم توی کار به خوبی صورت نمیگیره.

4. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام...........
    برای طراحی آرم از برنامه فتوشاپ میتونی استفاده کنی.......
    یه چند تا پیشنهاد و تذکر :1
    -طراحی آرم باید به صورتی باشه که توی ابعاد کوچیک خواناییشو از دست نده مخصوصا که توی آرم شما نوشته هم هست.
    2- تنوع رنگی توی کارتون خیلیه.که این یه معایبی داره.چرا که مثلا اگه آرم بخواد روی یه صفحه رنگی بیاد ممکن بعضی رنگ های آرم با رنگ زمینه تداخل پیدا کنه.
    3- ابتدا آرمو به صورت تن پلات مشکی طراحی کنید در صورت نیاز حداکثر از 3 رنگ بیشتر استفاده نکنید(هر چی کمتر بهتر).....
    4-سعی کن آرمت یه طرح منسجم باشه البته نوشته سمت راست با تصویر سمت چپ هماهنگ هست اما با هم مچ نیستن.یعنی بیننده روی یه قسمت تمرکز نداره و گردش چشم توی کار به خوبی صورت نمیگیره.

سلام مرسی

میشه در مورد تن پلات مشکی بیشتر توضیح بدهید

سه رنگی که بیشتر استفاده می شود چه رنگ هایی است

6. این کاربر از nelahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تن پلات: ساده ترین توضیحش اینه وقتی نقاط رنگی تمام صفحه ما رو جوری پوشش داد که دیگه سطح پس زمینه ما مشخص نبود.یعنی طرح ما به صورت تن پلات.
    3 رنگی که بیشتر استفاده میشه 3 رنگ خاصی نیستن اما رنگها با توجه به نوع محصول-فرد مصرف کننده- رنگ معرف محصول و خیلی چیزای دیگه انتخاب میشه.ساده ترش اینه که مثلا شما رنگ قرمز و به معنی آتیش-خطر-و این چیزا میبینید مثلا اگه آرم برای آتش نشانیه از رنگ قرمز تو کار استفاده بشه مناسبه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تن پلات: ساده ترین توضیحش اینه وقتی نقاط رنگی تمام صفحه ما رو جوری پوشش داد که دیگه سطح پس زمینه ما مشخص نبود.یعنی طرح ما به صورت تن پلات.
    3 رنگی که بیشتر استفاده میشه 3 رنگ خاصی نیستن اما رنگها با توجه به نوع محصول-فرد مصرف کننده- رنگ معرف محصول و خیلی چیزای دیگه انتخاب میشه.ساده ترش اینه که مثلا شما رنگ قرمز و به معنی آتیش-خطر-و این چیزا میبینید مثلا اگه آرم برای آتش نشانیه از رنگ قرمز تو کار استفاده بشه مناسبه.

نمونه ای از تن پلات دارید

میشه دوستان کمک کنند و به سلایق و مهارتشون این آرم را طراحی کنند

9. این کاربر از nelahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این یه مربع تن پلات سیاه............

این یه مربع با سایه و روشنه..........

عکس آرم و برداشتین.نوشته ارم و موضوع کار رو بگین تا نمونه آرم پیدا کنم بهتون معرفی کنم.(منظورم اسم شرکت-محصول-شخص که مربوط به آرم میشه رو بگین)

11. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این یه مربع تن پلات سیاه............

این یه مربع با سایه و روشنه..........

عکس آرم و برداشتین.نوشته ارم و موضوع کار رو بگین تا نمونه آرم پیدا کنم بهتون معرفی کنم.(منظورم اسم شرکت-محصول-شخص که مربوط به آرم میشه رو بگین)

سلام دوست عزیز

عکس گذاشتین؟؟؟

چیزی نیست هیچ آدرسی نیست

فقط من یک متن دارم که ADP است که مخفف جمله Atlas Desel Pump می شود اسم شرکت اطلس دیزل پمپ است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

ببین دوست عزیز.اولا به نظر من و خیلی از دوستان دیگه برای طراحی آرم باید از نرم افزارهای برداری کار کرد که کارت در همه جا با یک کیفیت چاپ بشه.نرم افزارهای برداری مثل ایلاستریتور و کورل دراو که به نظر من ایلاستیریتور قوی تره و چون کارش شبیه به فتوشاپ هست راحت تر میتونی یاد بگیری.
    در طراحی آرم به وسیله حروف مخفف به نظر من نباید اصل کلمات رو نوشت،چون آرم باید به صورت خیلی خلاصه باشه و در این صورت که شما هم مخفف رو میاری ،هم اصل اسم و یه عکس هم کنارش میزنی کارت خیلی شلوغ میشه.
    شما الان شرکت های بزرگ رو ببین .فقط یه آرم بسیار خلاصه میبینی(اپل،نایک،اچ تی سی،دل و ...) به این دلیل اینو میگم چون آرم یا لوگو یه شرکت باید جوری باشه که هر کسی تا این میبینه تمام آرم یا لوگو در یک لحظه در خاطرش بمونه و بتونه یه تعریف خلاصه و البته کامل از آم در ذهنش بمونه.الان شما هر وقت یه سیب گاز زده مبینی ناخودآگاه یاد شرکت اپل میفتی.البته کسایی که علاقه داشته باشند.من هر وقت کلمه دل رو میشنوم به سرعت شرکتی بزرگ به نام دل رو در حفظم تدایی میشه.
    حالا میریم سراغ رنگ:همون طور که دوستمون گفتن در پست بالا باید سعی کنی تعداد رنگ هاتو محدود کنی.اینم به دلیل همون عدم شلوغی کار.شما یه سرچ کنی در گوگل لوگو های زیادی پیدا میکنی که از رنگ های خیلی محدود استفاده میکنند.در لوگوهای معمول فقط لوگو گوگل هست که از 6 رنگ استفاده میکنه .همون رنگ ها هم بسیار روانشناسی شده هست . چون به راحتی شما میتونی ترتیب رنگ ها رو به خاطر بسپرین.
    پس اگه به این دو حرف این جانب که از سر تجربه بسیار قلیل خودم میگم گوش کنی کارهایی میکنی کارستون.

14. 2 کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال

1- اون شکل طوسی رنگ رو باید به رنگ آبی یکی از پره های اون چرخ دنده که در پشت آرم هست در بیاورم چطور؟؟؟

2- آخرین چرخ دنده که نزدیک کلمه ADP است کمی انحنا دارد چطور باید صافش کرد با پاک کن صاف نشد راهی دارد؟؟؟
    Last edited by nelahe; 20-07-2011 at 08:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام سوال اول حل شد

سوال دوم خیلی مهمه جوابی داره؟؟؟؟

چطور باید صاف کرد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •