با سلام خدمت دوستان عزیزم:
بنا به دلایلی میخوام آیکون Libraries را از دسکتاپم پاک کنم ولی وقتی روی اون راست کلیک میکنم
گزینه Delete را نمیبینم.خواهش میکنم روش حذف این آیکون را از دسکتاپ ارائه بدین.ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان عزیزم:
بنا به دلایلی میخوام آیکون Libraries را از دسکتاپم پاک کنم ولی وقتی روی اون راست کلیک میکنم
گزینه Delete را نمیبینم.خواهش میکنم روش حذف این آیکون را از دسکتاپ ارائه بدین.ممنون میشم
سلام
اگه از دسکتاپ بخواید حذفش کنید...مشکلی نداره,delete براش هست!!!
ولی اگه این مورد براتون پیش اومده ببینید با unlocker میشه حذفش کرد؟
از طریق رجیستری راهی نداره؟
یا روش دیگهای؟...
آیکون Libraries مگه تو دسکتاپ وجود داره ؟! من که تا بحال ندیدمش
آیکونش فقط تو تسک منیجر هست که اونم با راست کلیک و انتخاب گزینه Unplug یا Unpin حذف میشه.
فقط در حالتی تو دسکتاپ دیده میشه که مثلا بخوای برنامه یا فایلی رو Browse کنی و در صفحه ظاهر شده اگه Desktop رو انتخاب کنی ، در اینصورت در دسکتاپ وجود داره ، خیلی عجیبیه!!!
چه جوری تو دسکتاپ آوردینش ... به غیر از شورتکات راهی برای اوردنش نیست.از طریق رجیستری راهی نداره؟
یا روش دیگهای؟...
برای حذف شورتکات هم از delete باید استفاده کنید دیگه !!!
شاید به قول دوستمون از تسکبار می خواید حذفش کنید؟
آیکونش فقط تو تسک منیجر هست
فکر کنم منظورتون تسکبار باید باشه !!!
نه دوستان عزیزم
رو دسکتاپه!
از مسیر C/Users/Public و با راست کلیک کردن روی آیکون Libraries و انتخاب گزینه send to این آیکون را در دسکتاپ گذاشتم
ولی حالا گزینه DELETE نداره!
حالا چطور پاکش کنم؟!
اینم عکسش که ببینید!
Last edited by Dariushtanha; 12-07-2011 at 22:53.
من هم مثل شما واسه library يك شورتكت درست كردم ، بخاطر اينكه سريعتر به عكسهام و به دانلودهام دسترسي داشته
باشم .
از توي ماي كامپيوتر روي لايبراريز راست كليك كردم و بعد copy . مثل عكس زير . بعد توي دسكتاپ راست كليك كردم
و " پيست شورتكت " رو انتخاب كردم و بعد كلمه شورت كت رو حذف كردم:
واسه حذف كردنش راست كليك نكنيد ، بكشيد روي سطل بازيافت و ولش كنيد ، يا انتخابش كنيد و بعد
كليد دليت رو از روي كيبردتون فشار بديد . واسه من كه براحتي حذف شد .
اینی که اینجاس شورتکات نیست,خود فایل Libreary هست که از فایلهای سیستمی و تعجب می کنم چه جوری آوردینش!!!
تو آدرس بار ویندوز اکسپلورر بنویسید desktop,ببینید اونجا Library رو دارید؟
به نظر من نباید اصلاً این رو delete کنید !!! دراگش کنید و از هر جا که آوردینش بزارید سرجاش!!!
آقا من هر کاری کردم نتونستم آیکونش رو بدون شورتکات به دسکتاپ بیارم .
داریوش جان شما چطور این کارو انجام دادی؟!! تو مسیری هم که گفتی پوشه Libraries وجود نداره!!
به قول درسا جان عزیز مطمئنا این پوشه همون Librarires اصل هست که اگه پاک کنین ممکنه اصلیه پاک بشه .
البته درسته محتویات داخل پوشه Libraries خودشون شورتکات هستند ولی باز احتیاط کن.
راستی تو رجیستری دستکاری نکردی که فلش کوچیک کنار شورتکات ها نشون داده نشن؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)