با سلام من لب تاپ دل 5110 خریدم درایور هاشو نصب کردم ولی در مورد اندازه رزولیشن شک دارم به نظرم خیلی بزرگه اگه با نظرم موافقین لطفا راه حلشو بگین یواش یواش داره دسکتاپم پر میشه بعد همه چیز بزرگتر به نظرم میاد
![]()
با سلام من لب تاپ دل 5110 خریدم درایور هاشو نصب کردم ولی در مورد اندازه رزولیشن شک دارم به نظرم خیلی بزرگه اگه با نظرم موافقین لطفا راه حلشو بگین یواش یواش داره دسکتاپم پر میشه بعد همه چیز بزرگتر به نظرم میاد
![]()
درضمن گرافیک من 1 گیگا بایت هست ولی این عکس خلاف اینو ثابت میکنه راه حل این چیه؟
![]()
شما آخرين درايور كارت گرافيك را نصب كن مشكلت حل ميشه
اين مدلهاي دل در واقع دو كارت گرافيك دارند
يكي همان يك مگي كه شما ميگي
دومي در واقع در دل سي پي يو است
نصبشون کردم همشون ولی نمیدونم چرا اینجوریه؟
راه حل چیه میخام کوچکتر شه
اون 64mb که اشاره کردم چرا دیتکتید شده .
یعنی چی؟ مشکل داره یا طبیعیه؟
عزیزم چرا اینقدر وسواس بیخودی داری؟؟! ایشون که گفتش.
لپتاپ شما دو تا گرافیک داره یه گرافیک به قول قدیم آنبورد و دیگری مستقله. ان عکسی که گذاشتی مربوط به اون آنبورده هست که در زمان عدم نیاز به امور سنگین گرافیک بطور خودکار فعال میشه و چون الان گرافیک آنبورد فعاله پس مشخصات اون رو داری در بخش گرافیکت میبینی. 64 مگابایت رو خود ویندوز از رم سیستم رزرو کرده برای گرافیک آنبوردت که البته مقدارش رو در بخش تنظیمات پیشرفته میتونی تغییر بدی ولی لازم نیست اینکارو بکنی چون اگه گرافیک آنبورد نیاز به رم بیشتری داشت همونطور که در عکسی که گذاشتی معلومه بطور خودکار میتونه تا 1696 مگ از رمت رو استفاده کنه.
نه عزیزم ربطی به درایور گرافیک نداره همونطور که توضیح دادم. البته آپدیت نگهداشتن درایور گرافیک به خودی خود کار خوب و لازمیه.
ببین اگه رزولوشن نمایشگر لپتاپت که حتماً داخل دفترچه ی خریدش و مشخصاتش در سایت dell نوشته شده همین 1366x768 هست پس الانم داخل ویندوز درست تنظیم شده. گرچه در همین عکس پایینی که گذاشتی میتونی روزلوشن رو ببینی بیشتر میشه کرد یا نه یا بهتر میشه یا بدتر.
ولی درباره ی آیکن ها.
روی یکی از آیکنها با یکبار کلیک چپ کن تا به حالت انتخاب درآد.
حالا کلید Ctrl رو پایین نگهدار و همزمان دکمه ی گرد وسط موس(اسکرولر) رو به بالا یا پایین بچرخون تا ابعاد کل آیکنها کم یا زیاد شه و به حد مناسبی که میخوای برسه.
دوست عزیز تشکر از لطفت !
هیچ فکر نمی کردم به این خوبی راهنمایی و کمکم کنید
مرسی
با سلام من یک لپ تاپ dell 5110n دارم که همین مشکل رو داره فقط گرافیک آنبردشو ست می کنه یعنی همون 64مگ رو نشون میده و وقتی یک بازی یا برنامه با گرافیک نسبتا بالا رو اجرا میکنم پیام میده که سیتم شما حداقل رم گرافیک رو نداره! درضمن من آخرین ورژن درایور کارت گرافیک لپ تاپم که nvidia GT 525m هست رو از سایت دل دانلود و به درستی نصب کردم اما هنوزم مشکل فعال نشدن گرافیک انویدیا رو دارم یعنی مثلا وقتی یک بازی pes2010 رو اجرا می کنم پیام کمبود رم گرافیک رو میده ، ویندوزم 64 بیت و درایورا هم مخصوص همین نسخه نصب کردم ، لطفا اساتید کمکم کنند دارم دیونه میشم.
سلام با دنبال کردن تصاویر زیر مشکلت حل میشه ایشالا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)