سلام.
در سي پلاس پلاس تابعي بود به اسم delay که ادامه اجراي برنامه رو به تاخير مينداخت.
ميخواستم بپرسم که آيا توي ويژوال سي شارپ هم ميشه چنين کاري کرد؟
متشکرم.
سلام.
در سي پلاس پلاس تابعي بود به اسم delay که ادامه اجراي برنامه رو به تاخير مينداخت.
ميخواستم بپرسم که آيا توي ويژوال سي شارپ هم ميشه چنين کاري کرد؟
متشکرم.
راستش به نکته ی جالبی اشاره کردید من که نمیدونم ولی میشه با استفاده از Timer اون رو شبیه سازی کرد فکر نکنم کار مشکلی باشه
توی System.Threading یا System.Threadin.Thread یه تابع به اسم Sleep هستش که این کارو انجام میده .![]()
جالبه واقعا من که نمیدونستم اگر با Timer شبیه سازی میکردید چقد بی مزه بود چون الان که نوشتم حالم گرفته شد
راستش من اينو امتحان کردم. يعني نوشتم Thread.Sleep(200).
منتها اتفاقي که افتاد اين بود که اول 200 ميلي ثانيه صبر کرد و سپس برنامه رو اجرا کرد!
من راستش ميخوام از اين طريق، يک Picture Box رو حرکت بدم تو صفحه.
خوب برای این کار یه Thread جدا باز کن و توی اون Thread این کارو انجام بده (شما این کار رو توی Thread اصلی انجام میدید که این مشکل رو دارید).
در مورد Multi Thread سرچ کن (امشب حال توضیح بیشتر ندارم).
من کد زير رو نوشتم: (درواقع ميخواستم جهت امتحان، برنامهاي بنويسم که عدد label1 رو هي اضافه کنه.)
منتها پيغام داد کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب مشکلتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار با backgroundworker رو یاد بگیر. برای اینجور کارهای دم دستی خیلی خوبه. کار باهاش هم خیلی راحته. تو خود MSDN هم راجع بهش مطالب نسبتا کاملی هست.
عزیزان برای رفع مشکلی که اول به اندازه ای که تو thread دادیم صبر میکنه و بعد برنامه رو اجرا میکنه، چیکار باید انجام داد؟
میخوام کارو انجام بده بعد به اون اندازه تاخیر داشته باشم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)