با سلام.
دل 5110
HP 4530 که جدید اومده و زیباست
ایسر 5750
HP G6
و...
کار معمولی و گاها بازی فیفا .سبک هم باشه چه بهتر
..........
خرید لب تاب از دوبی و کشورهای همسایه آیا ارزانتره؟
مثلا قیمت Y470 و z470 لنوو در بازار جهانی چند هست؟ ممنون
با سلام.
دل 5110
HP 4530 که جدید اومده و زیباست
ایسر 5750
HP G6
و...
کار معمولی و گاها بازی فیفا .سبک هم باشه چه بهتر
..........
خرید لب تاب از دوبی و کشورهای همسایه آیا ارزانتره؟
مثلا قیمت Y470 و z470 لنوو در بازار جهانی چند هست؟ ممنون
Last edited by zimka_14162; 10-07-2011 at 18:29.
ایسر 5750
میشه بگید قیمت z470 با پردازنده i5 در کشورهای همسایه چنده؟
سلام
کاربرد؟
سلام.
تو پست اول کاربردش را گفتم. برای کارهای معمولی،اینترنت، و گهگداری بازی که بیشتر فیفا 2012 هست.
آخ ببخشید داداش شرمنده ؛ نمیدونم چرا اصلا چشام ندید (دیگه کمتر باید بیام اینترنت)
کلا لپ تاپ برای بازی پیشنهاد نمیشه و اگر میخوایید تخضضی بازی کنید باید برید به سراغ سری Gaming .
ولی با توجه به نیازهاتون و مدلهایی که پیشنهاد دادید من 5750 رو بهتون پیشنهاد میدم.
اگر خواستی بگیری حتما با گارانتی سازگار بگیر.
نه اهل بازی نیستم اما خلع گرافیک را در لب تابم احساس میکنم. ان 500 دارماگر بازی کنم معمولا با دسکتاپ و ...
چشم من رو زد 470 گرفته و کلا از مارک لنوو هم خوشم میاد. نظرتون در مورد این لب تاب چیه و اینکه بدون گارانتی قیمتش معمولا چنده؟ الان بیشتر از دو سال هست ان500 دارم اما تا حالا صداش در نیومده(سازگارارقام)
ایسوز تو مایه های زد 470 چه لب تابی داره؟ کلا با مارک ایسوز و لنوو خیلی حال میکنم
Last edited by zimka_14162; 11-07-2011 at 00:33.
ممنون دوست عزیز
و در آخر شما باشید چه مدلی پیشنهاد میکنید؟امروز با 4750 هم آشنا شدم اما مثل اینکه لب تابهای ایسر از لحاظ ظاهر جالب نیستن.مخصوصا کیبوردش که یه جوریه
خودمونیم اولین پست رو که زدی همه مدلهاش 15 اینچ بود ولی نمیدونم چی شد از 14 اینچ سر درآوردیم . . . .
لپ تاپ 4750 هم خوبه (من خودم ایسر دارم مدل 5742 ) فقط فاصله بین کلید هاش زیاده که سریع آشغال بینش میره و میتونی یه محافظ صفحه کلید (از این ژله ای ها )بگیری.
به نظر شما کیبورد های ایسر چه ایرادی داره؟
14 اینچ حملش راحت تره.خودم 15 دارم سه متر هم که میخوام جا به جا بشم اذیت میشم
کلا بریم تو 14 اینچی ها بهتره
مشکلش همان چیزی هست که شما گفتید فاصله ی کلیدهاش که احساس میکنم موقع تایپ مشکل دار بشه.البته من ایسر نداشتم وفقط ظاهرش را دیدم.
نظرم الان روی 4750 رفته چون قیمت مناسب و امکانات به روز تری داره . اما نمیدونم ظاهرش چطوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)