سلام دوستان عزیز
من میخوام تو سایتم تقویم و عدد تصادفی بذارم برای قرار دادن در صفحه ثبت نام.
اگه میتونید منو راهنمایی کنید، لطفا سریعتر
.
ممنون![]()
سلام دوستان عزیز
من میخوام تو سایتم تقویم و عدد تصادفی بذارم برای قرار دادن در صفحه ثبت نام.
اگه میتونید منو راهنمایی کنید، لطفا سریعتر
.
ممنون![]()
فکر میکنم منظورتون ایجاد یک کد تصادفی برای شماره پیگیری باشه !!
که میشه به صورت زیر استفاده کرد :
srand(time());
$peygiri = rand() ;
سلام ، ممنونم، برنامه ای هم برای نشون دادن تقویم بلد هستید؟ به عنوان مثال، وقتی کاربر وارد سایتم میشه میخوام مثلا تاریخ اون روز رو نمایش بده،
اینه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کار نکرد هم:
راستی منظورتون از کد تصادفی کپجا نبود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
captcha
مثلا:
![]()
Last edited by m.m.m5651; 15-07-2011 at 16:49. دليل: سوتــــــــی :(
تابع time()، سال و ماه و روز و ساعت و دقیقه و ثانیه رو برمیگردونه، اما به صورت unix timestamp. که باید ترجمه بشه.
می تونید مشخص کنید که این تابع چه چیزی رو به چه فرمتی برگردونه.
این صفحه رو ببینید:
ضمنا جناب avardeh، تابع رو به این صورت چاپ می کنند: (اون '' لازم نیست!):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استارتر: توصیه میکنم این صفحه رو نگاهی بیندازید (مثال ها examples):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای ممنون دوستان عزیزم! خیلی لطف کردید، کاش زودتر عضو شده بودم و با شما آشنا شده بودم! ممنونممممممم
پست رو ویرایش کردم تا کسی یه وقت اون رو نبینه و پست شما رو نبینه و اشتباه استفاده کنه ممنون.
عزیزان، یه سوال دیگه دارم، میخوام کد تصادفی را داخل یه box بندازم، حالا چیکار کنم؟ بعدم اگه میشه میخوام حروفش هرکدوم یه رنگی باشه
این سوال بار ها و بارها پرسیده شده شما در انجمن ها دنبال واژه ی texarea باشید یا چهار جواب آخر این تاپیک رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.m.m5651; 17-07-2011 at 13:49.
این پست چه ربطی به درخواست پست 8 داره؟ ایشون که یک textarea نخواستند (اون طور که من فهمیدم)