من از امروز که لبتاپ رو روشن می کنم بعد 2-3 دقیقه پیغام زیر می ده و ری استارت می شه
تو رو خدا کمک کنید
من از امروز که لبتاپ رو روشن می کنم بعد 2-3 دقیقه پیغام زیر می ده و ری استارت می شه
تو رو خدا کمک کنید
تازگي ها فلشي چيزي به سيستم وصل نكرديد؟با آنتي ويروس سيستم رو اسكن كرديد؟
البته بهترين راه عوض كردن ويندوزه
دوست من ویندوز رو با کمک دی وی دی اون Repaire کن
چرا چند هفته پیش از ویروسای فلش گرفت که شورتکات میساخت.بعد من با ناد32 اسکن کرده و ویروسارو پاک کردم.بعد یه شب شات داون رو که زدم دیدم خاموش نشد,منم از برق کشیدم.فردا صبحش این شکلی شد.تازگي ها فلشي چيزي به سيستم وصل نكرديد؟با آنتي ويروس سيستم رو اسكن كرديد؟
البته بهترين راه عوض كردن ويندوزه
آخه این لبتاپه و ویندوزش فابریکه.دوست من ویندوز رو با کمک دی وی دی اون Repaire کن
تو خونه یه windows7 کپی دارم با اون میشه؟ یا باید برم ویندوز اصل بخرم؟
Last edited by cj-afshin; 10-07-2011 at 19:28.
ویندوز سون بدون کرک رو از بازار بخر بدون کرک منظورم اینه که بعد از نصب اتوماتیک کرک نشه همون ویندوزی که رو سیستمت هست احتمالا نسخه خانگی اعلا هست نه التیمایت بعد سریال ویندوز که نصب هست رو کپی کن و بعد از نصب اون ویندوز جدید از این سریال استفاده کن همین
Last edited by AlexanderMahone; 10-07-2011 at 22:02.
مرسی.فقط اینکه سریال ویندوز رو از کجا ببینم؟
پشت لبتاپ یه برچسب هست روش نوشته produkt key آیا اون سریاله ویندوزه؟
درسته شرمنده من دیروز یادم رفت این موضوع رو بگم اون سریال ویندوز هست یادت باشه اول ببین نسخه ویندوزت Ultimate یا HomePremum بعد اقدام به تهیه دی وی دی کن
دوست عزیز ، آخه ویندوز بدون کرک تو بازار کجا پیدا میشه ؟ ! مگه اینکه ارجینال باشه.
ویندوزهایی که موقع نصب سریال میخوان هم ، کرک شده هستن ؛ وگرنه مایکروسافت ول کن ماجرا نیست تا ویندوز رو از کار نندازه !
از همگی ممنون مشکلم حل شد.
فقط اینکه من شنیده بودم اگه خارج از ایران با ویندوز غیر اصل به اینترنت وصل بشی زندان داره! درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)